менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Рекомендуємо комп'ютерних частин Інструкції

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 лютого 2008, 21:42
Донор групи

Default Рекомендуємо комп'ютерних частин Інструкції

Привіт, друзі!

Я просто хотів би оголосити мій улюблений рада ніколи. Вона становить $ 200, але того варте. Він має 4 PCI-E x16, DDR3, підтримує 45nm, 6 SATA слотами.

Будь ласка, постарайтеся не слюни як це може замкнути порту USB.

Якщо моделювання може зв'язати текст "хороші DDR3 плати" у наведеній вище посиланням було б бажано.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 5 лютого 2008, 00:13
Донор групи

* * Drools одно

Хотів би я за це гроші, коли я збирався купити мій комп'ютер ... Я би підтримки DDR3 ...

не відзвітував за це, коли я будував. моє поточне чіпсета P35 допускає тільки для DDR2 800 і 1066 ...:(

Ах так .. це буде хвиля мене до наступної революції в комп'ютерну технологію я думаю. До тих пір, я влаштуватися на роботу і заощадити купу грошей:)

Моя система: Єзекіїль

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Материнська плата:
MSI P-35 Neo Combo Чіпсет
ОЗУ:
2 Концерти G. Skill DDR2 800MHz
Графічна карта (и):
BFG NVIDIA GeForce 9800GTX + 512MB
Звукова карта:
Звукова карта Creative 7.1
Жорсткий диск (и):
160 концерту Western Digital SATA дисків
Оптичний привід (и):
ASUS DVD 16x CD-RW комбо-привід
Діло / PSU:
CoolerMaster випадку, Antec EarthWatts 500W
Охолодження:
3x складі 120-мм вентиляторами, 1 склад процесорного вентилятора
Мережі / Інтернет:
Brighthouse Кабельні 1МБ / S
Монітор (и):
22-дюймовий широкоформатний Samsung
Операційна система (и):
Windows XP Pro SP2
Old 6 лютого 2008, 00:49
Донор групи

Ну, я ненавиджу перекачування з материнської плати теж, але принаймні це не так, як з'явився новий сокет або щось таке все, що вам доведеться замінити це ОЗП та ІТ.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 6 лютого 2008, 11:01
Донор групи

але не до DDR3 дешевше і більш поширеними. , Що насправді лише мала я благословення мають бачачи, як я купив материнську плату, яка була не зовсім майбутнє доказ. принаймні у мене є ще якийсь час до DDR3 починає домінувати пам'яті стандартів. і, схоже, дуже скоро я буду отримувати такі роботи так чи інакше по всій вірогідності, я буду їсти гроші, мені потрібно купити красивий DDR3 плати і гідний набір карт пам'яті пізніше попало.

Маю велику рибу для смаження, хоча. моєю головною турботою на даний момент є оновленням мого графічного чіпа. тому я Gotta Pull 250 баксів з мого першого бум.
Old 6 лютого 2008, 18:15
Член групи

Будь-яке рекомендувати роздрібної купити компоненти?
Old 6 лютого 2008, 20:06
Донор групи

Багато людей на цих форумах і інші скажуть вам, що найкращий для США або newegg.com tigerdirect.com. Я не знаю, лайно з точки зору одиниць, що базуються у Великобританії або в інших частинах Європи. або який поставляє до Канади або що-небудь подібне. але наскільки це вважається в США, ці два найбільш популярних веб-сайтах для купівлі окремих частин.

ви повинні бути обережні, коли і з якою метою ви хоч. тому що є всілякі технічні і таке, що може змусити вас чекати довше, ніж очікувалося, для отримання пакетів. Наприклад, ні Newegg ні ДБЖ забезпечує у вихідні. та святкові дні продовжено до вчорашнього дня і на наступний день після звичайно. а іноді і ДБЖ люди інших місцях, щоб зайти в першому тому вам доведеться чекати ще довше. Я замовив 3 рази з Newegg, і тільки один з них прибули на наступний день я очікував. пощастить я думаю. від того, що я чув від сотень інших людей, Newegg була дуже гарна про їх політиці, хоча доставка.

незважаючи на мій досвід з поставками, я до сих пір вважають Newegg як верхній частині сайту.

це тільки моя рекомендація. Я впевнений, що сотні інших сайтах я не чув, що настільки ж авторитетними.
Old 6 лютого 2008, 21:26
Донор групи

$ 2,99 за обробку самого дня, хоча більшу частину часу NewEgg'll дістати той же день у будь-якому випадку. Я б сказав, що не може бити.
Old 7 лютого 2008, 11:42
Член групи

Якщо б поглянути на Dabs, оверклокерів і Novatech, хороші ціни, але читав багато негативних відгуків про всіх трьох, кого-небудь є будь-які думки з цього питання?
Old 7 лютого 2008, 16:40
Донор групи

Я чув про оверклокерів, але я впевнений, що деякі з тих, Великобританія може направити вас на краще. Ніколи не чули про двох інших. Я думаю, Алекса Опублікований список або, принаймні один з кращих роздрібної торгівлі Великобританії.
Old 10 лютого 2008, 19:10
Член групи

Цих Перевірка зв'язків, ціни на Newegg є більш дорогими, то ви в списку, ви можете захотіти щоб оновити.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Рекомендуємо Computer Parts Guide # 5 - Читати Перед відправленням " Вуглець Генеральний обладнання чат 33 26 листопада 2009 10:31
Рекомендуємо Computer Parts Guide # 4 - Читати Перед відправленням " Вуглець Генеральний обладнання чат 18 18 вересня 2009 23:28
Рекомендуємо Computer Parts Guide 3 - Читати Перед відправленням " Вуглець Генеральний обладнання чат 10 24 травня 2009 05:51
Рекомендуємо Комп'ютерні Частина 2 Інструкції: ATI оздоровчої визнання станція Вуглець Генеральний обладнання чат 17 10 лютого 2009 22:27
Комп'ютерні Build Guide? ComputerGuy Генеральний обладнання чат 6 5 вересня 2007 18:16
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.