![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт, друзі! Я просто хотів би оголосити мій улюблений рада ніколи. Вона становить $ 200, але того варте. Він має 4 PCI-E x16, DDR3, підтримує 45nm, 6 SATA слотами. Будь ласка, постарайтеся не слюни як це може замкнути порту USB. Якщо моделювання може зв'язати текст "хороші DDR3 плати" у наведеній вище посиланням було б бажано.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| * * Drools одно
Хотів би я за це гроші, коли я збирався купити мій комп'ютер ... Я би підтримки DDR3 ... не відзвітував за це, коли я будував. моє поточне чіпсета P35 допускає тільки для DDR2 800 і 1066 ...:( Ах так .. це буде хвиля мене до наступної революції в комп'ютерну технологію я думаю. До тих пір, я влаштуватися на роботу і заощадити купу грошей:) Моя система: Єзекіїль
|
|
| |||
| |||
| Ну, я ненавиджу перекачування з материнської плати теж, але принаймні це не так, як з'явився новий сокет або щось таке все, що вам доведеться замінити це ОЗП та ІТ.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| але не до DDR3 дешевше і більш поширеними. , Що насправді лише мала я благословення мають бачачи, як я купив материнську плату, яка була не зовсім майбутнє доказ. принаймні у мене є ще якийсь час до DDR3 починає домінувати пам'яті стандартів. і, схоже, дуже скоро я буду отримувати такі роботи так чи інакше по всій вірогідності, я буду їсти гроші, мені потрібно купити красивий DDR3 плати і гідний набір карт пам'яті пізніше попало. Маю велику рибу для смаження, хоча. моєю головною турботою на даний момент є оновленням мого графічного чіпа. тому я Gotta Pull 250 баксів з мого першого бум. |
|
| |||
| |||
| Будь-яке рекомендувати роздрібної купити компоненти? |
|
| |||
| |||
| Багато людей на цих форумах і інші скажуть вам, що найкращий для США або newegg.com tigerdirect.com. Я не знаю, лайно з точки зору одиниць, що базуються у Великобританії або в інших частинах Європи. або який поставляє до Канади або що-небудь подібне. але наскільки це вважається в США, ці два найбільш популярних веб-сайтах для купівлі окремих частин. ви повинні бути обережні, коли і з якою метою ви хоч. тому що є всілякі технічні і таке, що може змусити вас чекати довше, ніж очікувалося, для отримання пакетів. Наприклад, ні Newegg ні ДБЖ забезпечує у вихідні. та святкові дні продовжено до вчорашнього дня і на наступний день після звичайно. а іноді і ДБЖ люди інших місцях, щоб зайти в першому тому вам доведеться чекати ще довше. Я замовив 3 рази з Newegg, і тільки один з них прибули на наступний день я очікував. пощастить я думаю. від того, що я чув від сотень інших людей, Newegg була дуже гарна про їх політиці, хоча доставка. незважаючи на мій досвід з поставками, я до сих пір вважають Newegg як верхній частині сайту. це тільки моя рекомендація. Я впевнений, що сотні інших сайтах я не чув, що настільки ж авторитетними. |
|
| |||
| |||
| $ 2,99 за обробку самого дня, хоча більшу частину часу NewEgg'll дістати той же день у будь-якому випадку. Я б сказав, що не може бити.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Якщо б поглянути на Dabs, оверклокерів і Novatech, хороші ціни, але читав багато негативних відгуків про всіх трьох, кого-небудь є будь-які думки з цього питання? |
|
| |||
| |||
| Я чув про оверклокерів, але я впевнений, що деякі з тих, Великобританія може направити вас на краще. Ніколи не чули про двох інших. Я думаю, Алекса Опублікований список або, принаймні один з кращих роздрібної торгівлі Великобританії.
|
| |||
| |||
| Цих Перевірка зв'язків, ціни на Newegg є більш дорогими, то ви в списку, ви можете захотіти щоб оновити. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Рекомендуємо Computer Parts Guide # 5 - Читати Перед відправленням " | Вуглець | Генеральний обладнання чат | 33 | 26 листопада 2009 10:31 |
| Рекомендуємо Computer Parts Guide # 4 - Читати Перед відправленням " | Вуглець | Генеральний обладнання чат | 18 | 18 вересня 2009 23:28 |
| Рекомендуємо Computer Parts Guide 3 - Читати Перед відправленням " | Вуглець | Генеральний обладнання чат | 10 | 24 травня 2009 05:51 |
| Рекомендуємо Комп'ютерні Частина 2 Інструкції: ATI оздоровчої визнання станція | Вуглець | Генеральний обладнання чат | 17 | 10 лютого 2009 22:27 |
| Комп'ютерні Build Guide? | ComputerGuy | Генеральний обладнання чат | 6 | 5 вересня 2007 18:16 |
| Різьба Інструменти | |
| |