по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Препоръчителни компютърни части гид

Reply

Нишка Инструменти
Old 3 април 2008, 06:33
Номер на групата

Default Препоръчителни компютърни части гид

Велик точно когато мислех, че мога да разреши на CPU ... Значи от гледаш някои други форуми чрез Google Виждам, че единствената разлика е, както вие казвате крил, с напрежение. Той просто изглежда малко странно за мен, че те ще произвеждат 2 идентични чипс и да им различни напрежения. DONT Аз мисля, че ще бъде ocing чипа, трябва ли все още да отида за 8400 или да преминете към 3110?

Благодарности
Old 3 април 2008, 06:38
Номер на групата

Ако не сте OCing единственото нещо, от значение за теб е цената и availabilty Аз guess.Possibly консумация на енергия, както добре.

Моята система: Krlll

Процесор (и):
Intel Q9550@4.33Ghz
Дънната платка:
Гигабайт GA-EP45-UD3P
RAM памет:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Графична карта (и):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Звукова карта:
Борда HDA
Hard Drive (и):
Няколко LOL 1650GB общо
Оптично устройство (а):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Дело / PSU:
ANTEC 1200/Enermax Infiniti 720W
Охлаждане:
Tuniq кула 120
Мрежа / Интернет:
Dual Gigabit Ethernet
Монитор (и):
Acer 22 "широкоекранен
Операционна система (и):
Vista x64 Ultimate
Old 4 юли 2008, 23:51
Номер на групата

Добри новини всички!

Аз бях реши редактиране стари неща гадно: Аз не искам да дразня Алекс всяка седмица, и почти всичко тук е остаряла иначе (смешно как работи, нали?)

Препоръчителни компютърни части гид V2: ATI рехабилитация поскъпването Станция в момента се изготвя.

Включват:

Актуализиран възгледи относно възобновяването на ATI с 4850 карти
Новите дънни платки препоръчва: сравняване на 750i/780i с X48, както и P45
Още indepth погледнете захранване рейтинги
Три нови образци изгражда (от един)
Нови секции по случаи, радиатори, монитори и звукови карти (може би!)
А куп други неща!

Ще бъде направено тази седмица или така, в зависимост от графика си.

Ако имате някакви предложения да ме уведомите!
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 5 юли 2008, 14:00
Модератор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Carbon View Post
Добри новини всички!

Аз бях реши редактиране стари неща гадно: Аз не искам да дразня Алекс всяка седмица, и почти всичко тук е остаряла иначе (смешно как работи, нали?)

Препоръчителни компютърни части гид V2: ATI рехабилитация поскъпването Станция в момента се изготвя.

Включват:

Актуализиран възгледи относно възобновяването на ATI с 4850 карти
Новите дънни платки препоръчва: сравняване на 750i/780i с X48, както и P45
Още indepth погледнете захранване рейтинги
Три нови образци изгражда (от един)
Нови секции по случаи, радиатори, монитори и звукови карти (може би!)
А куп други неща!

Ще бъде направено тази седмица или така, в зависимост от графика си.

Ако имате някакви предложения да ме уведомите!

Това е само идея Carbon, но какво да кажем за започване на нов пункт за всяка седмица, като на lowdown за какво какъв хардуер в момента. Опитвам се да се справи, но нещата толкова бързо се променя, аз все още не разполагат с актуална знание, което искам. И само за да Терес много новини афиш на големите сайтове като Том на хардуера.

То също така би било интересно да бъдат в състояние да отиде назад и погледнете колко неща са се променили.

Както и да е, просто една идея, ако имате време, и аз, че ще го намерите полезни.

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Old 6 юли 2008, 22:11
Номер на групата

Ами, единственият начин да направите това е да се съставят цени за някои части на хардуер в САЩ, а след това на Великобритания, вземат средно и плюе го всяка седмица. Аз съм склонни да направят това, но времето може да не позволяват това, и аз мисля, че искате свършиш с много цифри. Не мисля, че много от номерата ще бъде много полезно за хората, които не са технически, но аз ще измисля начин да се работи възможно тя инча
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Old 7 юли 2008, 15:57
Модератор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Carbon View Post
Ами, единственият начин да направите това е да се съставят цени за някои части на хардуер в САЩ, а след това на Великобритания, вземат средно и плюе го всяка седмица. Аз съм склонни да направят това, но времето може да не позволяват това, и аз мисля, че искате свършиш с много цифри. Не мисля, че много от номерата ще бъде много полезно за хората, които не са технически, но аз ще измисля начин да се работи възможно тя инча
Не е задължително трябва да се отбележи, действителните цени, просто топката паркове.

Само преглед на това, което се случва в света на хардуера.

Old 7 юли 2008, 16:02
Номер на групата

Не е ли, че това, което Newsbot прави все пак?

Моята система: Първо OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Дънната платка:
Гигабайт GA-P35-DS3L
RAM памет:
2x1GB OCZ PC2-9200 жетваря CL5
Графична карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
120GB SEAGATE Barracuda 7200,7
Оптично устройство (а):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Дело / PSU:
Корсар VX450
Охлаждане:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мрежа / Интернет:
на борда / мнение 10Meg девице кабел
Монитор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операционна система (и):
XP Home
Old 7 юли 2008, 16:04
Модератор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от thingie2 View Post
Не е ли, че това, което Newsbot прави все пак?
Нещо такова, но може да сте в крак с всички постове той прави?

Old 7 юли 2008, 16:13
Номер на групата

Всички тези, които интереса ми, да, обаче, дори и ако се опитате да се сумира всичко себе си, тя все още ще бъде също толкова много неща, така че няма да rearly правят всякакви по-добре, но ако се чувстваш като теб може, с всички средства, давай за него
Old 31 юли 2008, 09:34
Номер на групата

Здравейте Carbon,

Това е смърт сталкер от парата форуми. Аз ще изпратя това чрез ч., но не мога да LOL така ето надявам да прочетете това.

Аз съм изграждане на компютър за приятел. Неговият HDD пържени чрез мълния удари и той е готов за надграждане всъщност. Ако си спомняте, единственото нещо, което има изградена е висока края компютърни игри и той не се нуждае от подобно нещо, никой в семейството му игри. Той е с тийнейджърката син, който просто иска да си изтеглите музика и видео's, жена му прави обществено хранене, така че тя иска да бъде в състояние да проектират флаери и такъв и той не направи много за нещо LOL. Неговият бюджет е някъде около 700 долара, или така.

Четох вашите препоръки, но не може да намери P35C от двете Newegg или СРЮ години. Искам да му дам upgradability (със стойност, разбира се), така че искам нещо, в състояние на FSB до 1600 и може да се използва DDR3, когато тя се превръща евтини.

С цената на Q6600 отпадане толкова ще ви препоръчвам го на E8400 сега? ($ 169,00 за E8400, $ 179,00 за Q6600, считано от днес на Newegg).

Soundcard: Как беше в състояние да ви Xfi за работа с Vista? Напишете собствен шофьори?

Radeon срещу NVidia: съм чул NVidia GFX карти са по-добри за игри, докато Radeon за филми и такива. Всяко истината за това? Ако не тогава имаш препоръка на една от картите ви предложи повече от останалите, или само да получите тази, която е по-евтино, когато купувате?

2 GB те години на 800 RAM трябва да бъде по-достатъчно за тях, не трябва да го? Аз съм също така мисля (без да види мъртвите компютър), че DVD и флопи трябва да бъде еднократно. LOL аз дори не имате флопи в тази машина.

Благодаря предварително и не мога да чакам за водач част 2 да излезе.

АТРИБУТИ: О, аз забравих за PSU. Аз също да забравя това, което мислите на Thermaltake. Ще видим дали на СРЮ има Coolermaster, но ако те не знам, че имат Thermaltake. (Тук е Грузия, там е "данъчна ваканция" днес до неделя за "обратно на училище" позиции, така ли ще се опитаме да вземем нещата до локално, а не Newegg, ако цените са сравними).
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Препоръчителни компютърни части Пътеводител # 5 - на форума Carbon Общи Хардуер Чат 39 Вчера 13:44
Препоръчителни компютърни части гид # 4 - Прочети, преди да публикувате Carbon Общи Хардуер Чат 18 18-ти септември, 2009 23:28
Препоръчителни компютърни части гид 3 - Прочети, преди да публикувате Carbon Общи Хардуер Чат 10 24 май 2009 г. 05:51
Препоръчителни компютърни части гид 2: ATI рехабилитация поскъпването Станция Carbon Общи Хардуер Чат 17 10 Feb 2009 22:27
Компютърна Build водач? ComputerGuy Общи Хардуер Чат 6 5-та Sep 2007 18:16
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc