![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Велик точно когато мислех, че мога да разреши на CPU ... Значи от гледаш някои други форуми чрез Google Виждам, че единствената разлика е, както вие казвате крил, с напрежение. Той просто изглежда малко странно за мен, че те ще произвеждат 2 идентични чипс и да им различни напрежения. DONT Аз мисля, че ще бъде ocing чипа, трябва ли все още да отида за 8400 или да преминете към 3110? Благодарности
__________________ Миналата нощ лежах в леглото погледна към звездите в небето и си помислих, където пък е най-таван. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако не сте OCing единственото нещо, от значение за теб е цената и availabilty Аз guess.Possibly консумация на енергия, както добре.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добри новини всички! Аз бях реши редактиране стари неща гадно: Аз не искам да дразня Алекс всяка седмица, и почти всичко тук е остаряла иначе (смешно как работи, нали?) Препоръчителни компютърни части гид V2: ATI рехабилитация поскъпването Станция в момента се изготвя. Включват: Актуализиран възгледи относно възобновяването на ATI с 4850 карти Новите дънни платки препоръчва: сравняване на 750i/780i с X48, както и P45 Още indepth погледнете захранване рейтинги Три нови образци изгражда (от един) Нови секции по случаи, радиатори, монитори и звукови карти (може би!) А куп други неща! Ще бъде направено тази седмица или така, в зависимост от графика си. Ако имате някакви предложения да ме уведомите!
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Това е само идея Carbon, но какво да кажем за започване на нов пункт за всяка седмица, като на lowdown за какво какъв хардуер в момента. Опитвам се да се справи, но нещата толкова бързо се променя, аз все още не разполагат с актуална знание, което искам. И само за да Терес много новини афиш на големите сайтове като Том на хардуера. То също така би било интересно да бъдат в състояние да отиде назад и погледнете колко неща са се променили. Както и да е, просто една идея, ако имате време, и аз, че ще го намерите полезни.
|
| |||
| |||
| Ами, единственият начин да направите това е да се съставят цени за някои части на хардуер в САЩ, а след това на Великобритания, вземат средно и плюе го всяка седмица. Аз съм склонни да направят това, но времето може да не позволяват това, и аз мисля, че искате свършиш с много цифри. Не мисля, че много от номерата ще бъде много полезно за хората, които не са технически, но аз ще измисля начин да се работи възможно тя инча
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Само преглед на това, което се случва в света на хардуера.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не е ли, че това, което Newsbot прави все пак?
| |||
| |||
| Нещо такова, но може да сте в крак с всички постове той прави?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Всички тези, които интереса ми, да, обаче, дори и ако се опитате да се сумира всичко себе си, тя все още ще бъде също толкова много неща, така че няма да rearly правят всякакви по-добре, но ако се чувстваш като теб може, с всички средства, давай за него |
|
| |||
| |||
| Здравейте Carbon, Това е смърт сталкер от парата форуми. Аз ще изпратя това чрез ч., но не мога да LOL така ето надявам да прочетете това. Аз съм изграждане на компютър за приятел. Неговият HDD пържени чрез мълния удари и той е готов за надграждане всъщност. Ако си спомняте, единственото нещо, което има изградена е висока края компютърни игри и той не се нуждае от подобно нещо, никой в семейството му игри. Той е с тийнейджърката син, който просто иска да си изтеглите музика и видео's, жена му прави обществено хранене, така че тя иска да бъде в състояние да проектират флаери и такъв и той не направи много за нещо LOL. Неговият бюджет е някъде около 700 долара, или така. Четох вашите препоръки, но не може да намери P35C от двете Newegg или СРЮ години. Искам да му дам upgradability (със стойност, разбира се), така че искам нещо, в състояние на FSB до 1600 и може да се използва DDR3, когато тя се превръща евтини. С цената на Q6600 отпадане толкова ще ви препоръчвам го на E8400 сега? ($ 169,00 за E8400, $ 179,00 за Q6600, считано от днес на Newegg). Soundcard: Как беше в състояние да ви Xfi за работа с Vista? Напишете собствен шофьори? Radeon срещу NVidia: съм чул NVidia GFX карти са по-добри за игри, докато Radeon за филми и такива. Всяко истината за това? Ако не тогава имаш препоръка на една от картите ви предложи повече от останалите, или само да получите тази, която е по-евтино, когато купувате? 2 GB те години на 800 RAM трябва да бъде по-достатъчно за тях, не трябва да го? Аз съм също така мисля (без да види мъртвите компютър), че DVD и флопи трябва да бъде еднократно. LOL аз дори не имате флопи в тази машина. Благодаря предварително и не мога да чакам за водач част 2 да излезе. АТРИБУТИ: О, аз забравих за PSU. Аз също да забравя това, което мислите на Thermaltake. Ще видим дали на СРЮ има Coolermaster, но ако те не знам, че имат Thermaltake. (Тук е Грузия, там е "данъчна ваканция" днес до неделя за "обратно на училище" позиции, така ли ще се опитаме да вземем нещата до локално, а не Newegg, ако цените са сравними). |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Препоръчителни компютърни части Пътеводител # 5 - на форума | Carbon | Общи Хардуер Чат | 39 | Вчера 13:44 |
| Препоръчителни компютърни части гид # 4 - Прочети, преди да публикувате | Carbon | Общи Хардуер Чат | 18 | 18-ти септември, 2009 23:28 |
| Препоръчителни компютърни части гид 3 - Прочети, преди да публикувате | Carbon | Общи Хардуер Чат | 10 | 24 май 2009 г. 05:51 |
| Препоръчителни компютърни части гид 2: ATI рехабилитация поскъпването Станция | Carbon | Общи Хардуер Чат | 17 | 10 Feb 2009 22:27 |
| Компютърна Build водач? | ComputerGuy | Общи Хардуер Чат | 6 | 5-та Sep 2007 18:16 |
| Нишка Инструменти | |
| |