![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Velká jen jsem si myslel, když jsem mohl usadit na CPU ... Takže z pohledu na některých jiných fórech přes google vidím, že jediný rozdíl je, jak říkáte Kril s napětím. Prostě se zdá trochu podivné se mi myšlenka, že by 2 identické čipy a dát jim různá napětí. I dont think I'll be ocing čipu bych měl jít ještě na 8400, nebo přepnout na 3110? Díky
__________________ Minulou noc jsem ležel v posteli hledali až na hvězdy na obloze a myslel jsem, že pro sebe, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud si nejste OCing je jediná věc pro vás je cena a Availabilty I guess.Possibly spotřeba energie stejně.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobré zprávy všem! Jsem se rozhodl, střih staré věci naštve: Nechci otravovat Alex každý týden, a téměř všechno tady je zastaralý, tak jako tak (srandovní, jak to funguje, co?) Doporučené počítačové díly Průvodce V2: ATI Odpočinek Ocenění Stanice V současné době vypracován. Nezahrnuté: Aktualizováno názory na ATI znovuzrození se svými 4850 karet Nová doporučená základní desky: Srovnání s 750i/780i s X48, stejně jako P45 Více indepth podívat na napájení mužstva Tři nové vzorek staví (od jedné) Nová sekce na případy, chladiče, monitory a zvukových karet (snad!) A spoustu dalších věcí! Bude tento týden nebo tak, záleží na mém rozvrhu. Pokud máte nějaké návrhy dejte mi vědět!
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
To je jen nápad Carbon, ale co začíná nový post pro každý týden, což je o co lowdown hardware, co se v současné době. Snažím se držet krok, ale díky změnám tak rychle jsem ještě nemají aktuální znalosti, co chci. Theres a jen mnohem novinky zveřejněné na velkých lokalit, jako je Tom Hardware. Rovněž by bylo zajímavé, aby byl schopen se vrátit zpět a podívat se na tom, jak věci se změnily. Mimochodem, jen nápad, pokud máte čas, a já bych určitě najít užitečné.
|
| |||
| |||
| No, jediný způsob, jak bych mohl udělat, že je sestavit cen pro některé kusy hardware v USA, Velké Británii poté, brát průměrnou a plivat to každý týden. Jsem ochoten to udělat, ale čas nemusí povolit, a myslím si, že byste skončili s řadou čísel. Nemyslím si, že hodně čísel bude velmi užitečná pro non-technické lidi, ale já si myslím o cestě do práce, případně palců
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Citace:
Prostě přehled o všem, co se děje ve světě hardwaru.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Není pravda, že co se dělá když Newsbot?
| |||
| |||
| Druhu, ale můžete držet krok se všemi úřady mu dělá?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Všechny ty, které mě zájem, tak ano, ovšem, i když se pokusíte součtu to všechno do sebe, že bude i nadále, stejně jako mnoho věcí, takže nebude rearly je lepší, ale pokud máte pocit, jako je to možné, by všechny prostředky, jděte na to |
|
| |||
| |||
| Dobrý den, karbon, To je smrt STALKER z parní fórech. Chtěl bych poslat tuto přes PM ale nemohu lol tak sem doufal, že to budete číst tento. Jsem stavební počítače pro přítele. Jeho HDD smažené prostřednictvím úder blesku a byl připraven na upgrade tak jako tak. Pokud si vzpomenete, že jediná věc, co jsem vybudoval byla high-end herní počítač a on nemusí nic takového, že nikdo z jeho rodiny her. Má dospívající syn, který chce jen stahovat hudbu a video z jeho žena dělá catering tak ona chce být schopni navrhnout letáčky a takové a nemá daleko do čehokoliv lol. Jeho rozpočet je někde kolem 700 dolarů nebo tak. Četl jsem vaše doporučení, ale nemůže najít P35C na obou Newegg nebo Fry to. Chci mu dát modernizovatelnost (s hodnotou kurz), tak jsem si něco schopné FSB až 1600 a je schopen využívat DDR3, kdy se stává levnější. S cenou je Q6600 kapátková tak by vám doporučuji po E8400 teď? ($ 169,00 za E8400, $ 179,00 za Q6600 jako dnes na Newegg). Zvuková: Jak jste byli schopni si Xfi pracovat s Vista? Napište svůj vlastní ovladače? Radeon vs NVidia: Slyšel jsem, že nVidia GFX karet je lepší pro hraní her, zatímco Radeon pro filmy a podobně. Jakékoliv pravda, že? Pokud není, pak máte doporučení na jednu z karet byste navrhli více než ostatní, nebo jen si ten, který je levnější, když jsme se koupit? 2 GB je na 800 RAM by mělo být víc pro ně by mělo stačit ne? Jsem také myšlení (aniž by viděl mrtvého počítače), že DVD a diskety by měly být k opakovanému použití. LOL jsem dokonce ani nemají disketovou v tomto stroji. Děkuji předem a nelze čekat na průvodce část 2 vyjít. EDIT: Aha, já zapomněl na PSU. Také jsem zapomněl, co si myslíte o Thermaltake. Uvidím, pokud to má Fry Coolermaster, ale pokud nemají Vím mají Thermaltake. (Zde je Gruzie, existuje "daňové prázdniny" dneška až do neděle na "Zpátky do školy" položky tak uvidíme zkuste vybrat věci až na místě, spíše než Newegg v případě, že ceny jsou srovnatelné). |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Doporučená Computer Části průvodce # 5 - Přečtěte si před odesláním | Carbon | Obecné Hardware Chat | 39 | Včera 13:44 |
| Doporučené počítačové díly Průvodce # 4 - Přečtěte si před odesláním | Carbon | Obecné Hardware Chat | 18 | 18.září 2009 23:28 |
| Doporučené počítačové díly příručka 3 - Přečtěte si před odesláním | Carbon | Obecné Hardware Chat | 10 | 24. květen 2009 05:51 |
| Doporučené počítačové díly Guide 2: ATI Odpočinek Ocenění Stanice | Carbon | Obecné Hardware Chat | 17 | 10. únor 2009 22:27 |
| Počítačové Kompiluje příručka? | ComputerGuy | Obecné Hardware Chat | 6 | 5. září 2007 18:16 |
| Thread Nástroje | |
| |