μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Συνιστώμενα Μέρη Υπολογιστών Οδηγό

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 3 Απριλίου 2008, 06:33
Ομάδα Δωρητών

Default Συνιστώμενα Μέρη Υπολογιστών Οδηγό

Μεγάλη στιγμή νόμιζα ότι θα μπορούσαν να εγκατασταθούν σε έναν επεξεργαστή ... Έτσι, από την εξέταση σε άλλο φόρουμ μέσω google βλέπω ότι η μόνη διαφορά είναι, όπως λέτε κριλ, με την τάση. Απλώς φαίνεται λίγο παράξενο για μένα ότι θα παράγουν όμοιες 2 μάρκες και να τους δίνουν διαφορετικές τάσεις. I dont πιστεύω ότι θα ocing το τσιπ, θα πρέπει να προχωρήσουμε ακόμη για το 8400 ή το 3110 να στραφούν;

Ευχαριστώ
Old 3 Απριλίου 2008, 06:38
Ομάδα Δωρητών

Εάν δεν είστε OCing το μόνο πράγμα που σας είναι η τιμή και availabilty Ι guess.Possibly κατανάλωση ενέργειας επίσης.

Το σύστημά μου: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Μνήμες:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 κρατών)
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες hda
Hard Drive (s):
Λίγες lol 1650GB συνολικού
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Ψύξη:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ες):
Acer 22 "widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Old 4 Ιουλίου 2008, 23:51
Ομάδα Δωρητών

Καλά νέα όλους!

Έχω αποφασίσει την επεξεργασία παλαιών πράγματα είναι χάλια: δεν θέλω να ενοχλούν Alex κάθε εβδομάδα, και σχεδόν τα πάντα εδώ μέσα ούτως ή άλλως είναι ξεπερασμένη (αστείο το πώς αυτό λειτουργεί, έτσι;)

Συνιστώμενα Μέρη Υπολογιστών Οδηγό V2: ATI ανάπαυσή Appreciation Σταθμού τώρα συντάσσονται.

Περιλαμβάνονται:

Ενημέρωση για τις απόψεις της ATI 4850 με την επανεμφάνιση κάρτες
Νέα συνιστάται Μητρικές: σύγκριση των 750i/780i με το X48, καθώς και η P45
Περισσότερα εμπεριστατωμένη ματιά στο τροφοδοτικό ειδικότητες
Τρία νέα δείγματα βασίζεται (από ένα)
Νέα τμήματα για τις περιπτώσεις, heatsinks, οθόνες, κάρτες ήχου και (ίσως!)
Ένα σωρό άλλα πράγματα!

Θα μπορούσε να γίνει αυτή την εβδομάδα περίπου, ανάλογα με το πρόγραμμά μου.

Αν έχετε οποιαδήποτε πρόταση θα ήθελα να μάθω!
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 5 Ιούλη 2008, 14:00
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Carbon View Post
Καλά νέα όλους!

Έχω αποφασίσει την επεξεργασία παλαιών πράγματα είναι χάλια: δεν θέλω να ενοχλούν Alex κάθε εβδομάδα, και σχεδόν τα πάντα εδώ μέσα ούτως ή άλλως είναι ξεπερασμένη (αστείο το πώς αυτό λειτουργεί, έτσι;)

Συνιστώμενα Μέρη Υπολογιστών Οδηγό V2: ATI ανάπαυσή Appreciation Σταθμού τώρα συντάσσονται.

Περιλαμβάνονται:

Ενημέρωση για τις απόψεις της ATI 4850 με την επανεμφάνιση κάρτες
Νέα συνιστάται Μητρικές: σύγκριση των 750i/780i με το X48, καθώς και η P45
Περισσότερα εμπεριστατωμένη ματιά στο τροφοδοτικό ειδικότητες
Τρία νέα δείγματα βασίζεται (από ένα)
Νέα τμήματα για τις περιπτώσεις, heatsinks, οθόνες, κάρτες ήχου και (ίσως!)
Ένα σωρό άλλα πράγματα!

Θα μπορούσε να γίνει αυτή την εβδομάδα περίπου, ανάλογα με το πρόγραμμά μου.

Αν έχετε οποιαδήποτε πρόταση θα ήθελα να μάθω!

Αυτή είναι μόνο μια ιδέα του άνθρακα, αλλά τι γίνεται με τη φάση εκκίνησης μιας νέας θέσης για κάθε εβδομάδα, τα οποία καλύπτουν το πρόστυχος whats για ό, τι με υλικό αυτή τη στιγμή. Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε, αλλά αλλάζει πράγματα τόσο γρήγορα, εξακολουθώ να μην έχουν τη γνώση μέχρι την ημερομηνία που θέλω. Και μόνο και μόνο για να Theres πολύ μεγάλη είδηση δημοσιεύτηκε σε δικτυακούς τόπους όπως ο Τομ του υλικού.

Θα ήταν επίσης ενδιαφέρον να είναι σε θέση να πάει πίσω και να δούμε πώς τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Τέλος πάντων, απλώς μια ιδέα, αν έχετε χρόνο, και είμαι βέβαιος ότι θα βρείτε χρήσιμα.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 6 Ιουλίου 2008, 22:11
Ομάδα Δωρητών

Λοιπόν, ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να γίνει αυτό είναι η κατάρτιση των τιμών για ορισμένα τμήματα του υλικού στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, στη συνέχεια, να λάβει τη μέση και πες το κάθε εβδομάδα. Είμαι πρόθυμος να το κάνω αυτό, αλλά ο χρόνος μπορεί να μην το επιτρέπουν, και πιστεύω ότι έχετε καταλήξει με πολλά αριθμούς. Δεν νομίζω ότι πολλοί αριθμοί θα είναι πολύ χρήσιμο για τους μη τεχνικούς ανθρώπους, αλλά εγώ θα το σκεφτώ έναν τρόπο εργασίας που ενδεχομένως in.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 7η Ιουλίου 2008, 15:57
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Carbon View Post
Λοιπόν, ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να γίνει αυτό είναι η κατάρτιση των τιμών για ορισμένα τμήματα του υλικού στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, στη συνέχεια, να λάβει τη μέση και πες το κάθε εβδομάδα. Είμαι πρόθυμος να το κάνω αυτό, αλλά ο χρόνος μπορεί να μην το επιτρέπουν, και πιστεύω ότι έχετε καταλήξει με πολλά αριθμούς. Δεν νομίζω ότι πολλοί αριθμοί θα είναι πολύ χρήσιμο για τους μη τεχνικούς ανθρώπους, αλλά εγώ θα το σκεφτώ έναν τρόπο εργασίας που ενδεχομένως in.
Δεν πρέπει απαραίτητα να αναφέρω τις πραγματικές τιμές, μόνο μπάλα πάρκα.

Απλά μια γενική επισκόπηση του τι συμβαίνει στον υλικό κόσμο.

Old 7η Ιουλίου 2008, 16:02
Ομάδα Δωρητών

Δεν είναι ότι αυτό το Newsbot κάνει όμως;

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 7η Ιουλίου 2008, 16:04
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας thingie2 View Post
Δεν είναι ότι αυτό το Newsbot κάνει όμως;
Κάπως, αλλά μπορείτε να διατηρηθεί η επαφή με το σύνολο των θέσεων που έχει κάνει;

Old 7η Ιουλίου 2008, 16:13
Ομάδα Δωρητών

Όλα αυτά που με ενδιαφέρουν, ναι, όμως, ακόμα και αν προσπαθήσετε να συνοψίσω όλα αυτά μέχρι τον εαυτό σας, θα εξακολουθήσει να είναι τόσο απλά πράγματα, οπότε δεν θα rearly καθιστά καλύτερα, αλλά αν αισθανθείτε όπως μπορείτε, με όλα τα μέσα, πάμε για
Old 31 Ιουλ. 2008, 09:34
Ομάδα Δωρητών

Γεια άνθρακα,

Αυτό είναι θάνατος Stalker ατμού από το φόρουμ. Θέλω να στείλετε αυτό μέσω PM, αλλά δεν μπορώ να lol έτσι εδώ ελπίζοντας να διαβάσετε αυτό.

Είμαι οικοδόμηση ενός υπολογιστή για ένα φίλο. Τα HDD τηγανισμένα με χτυπήσει κεραυνός και ήταν έτοιμη για την αναβάθμιση anyways. Αν θυμάστε, το μόνο που έχω κατασκευαστεί ήταν υψηλό τέλος gaming υπολογιστή και δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο, κανείς δεν την οικογένειά του σε παιχνίδια. Έχει ένα γιο, ο οποίος μόλις την εφηβεία θέλει να κατεβάσετε μουσική και το βίντεο του, τη σύζυγό του, ώστε η εστίαση θέλει να είναι σε θέση να σχεδιάσουν fliers και τέτοια και δεν κάνουμε πολλά για οτιδήποτε lol. Ο προϋπολογισμός είναι κάπου περίπου 700 δολάρια περίπου.

Διάβασα τις συστάσεις σας, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε το P35C είτε Newegg ή Τηγανίζουμε της. Θέλω να του δώσουν ευκολία αναβάθμισης (με την αξία του φυσικά), έτσι θέλω κάτι ικανό να FSB έως 1600 και σε θέση να χρησιμοποιεί DDR3, όταν καθίσταται φθηνότερη.

Με την τιμή του Q6600 μειώνεται τόσο πολύ, θα σας συστήσει τις E8400 τώρα; ($ 169,00 για το E8400, $ 179,00 για την Q6600 από σήμερα για Newegg).

Κάρτας ήχου: Πώς θα ήταν σε θέση να σας Xfi να συνεργαστεί με Vista; Γράψτε τη δική σας οδηγούς;

Radeon vs Nvidia: Έχω ακούσει τα GFX κάρτες nVidia είναι καλύτερες για gaming, ενώ η Radeon για ταινίες και τέτοια. Κάθε αλήθεια αυτό; Αν δεν το κάνετε τότε έχετε μια σύσταση μιας από τις κάρτες σας πρότεινε πάνω στο άλλο, ή απλά να πάρετε αυτό που είναι φθηνότερη σε περίπτωση που αγοράζουμε;

2 GB της RAM του 800 θα πρέπει να είναι αρκετή για αυτούς δεν θα πρέπει να είναι; Είμαι επίσης σκέψης (WITHOUT έχοντας δει το νεκρό υπολογιστή) ότι το DVD και δισκέττα θα πρέπει να είναι επαναχρησιμοποιήσιμα. LOL εγώ δεν έχουν καν μια δισκέττα σε αυτό το μηχάνημα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και δεν μπορώ να περιμένω για τον οδηγό μέρος 2 να βγει.

EDIT: Ξέχασα το PSU. Επίσης ξεχνάμε τι γνώμη έχεις για Thermaltake. Θα δούμε αν Τηγανίζουμε της έχει την Coolermaster, αλλά αν δεν ξέρω που έχουν Thermaltake. (Εδώ είναι η Γεωργία, υπάρχει ένα "φοροαπαλλαγές" σήμερα μέσω Κυριακή για "πίσω στο σχολείο» στοιχεία γι 'αυτό θα προσπαθήσουμε να διαλέξετε μέχρι πράγματα σε τοπικό επίπεδο αντί Newegg εάν οι τιμές είναι συγκρίσιμες).
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Συνιστάται Μέρη Υπολογιστών Οδηγός # 5 - Διαβάστε πριν από τη δημοσίευση Carbon Γενική Συζήτηση Hardware 33 Χθες 10:31
Συνιστώμενα Μέρη Υπολογιστών Οδηγό # 4 - Διαβάστε Πριν απόσπαση Carbon Γενική Συζήτηση Hardware 18 18 Σεπτέμβρη 2009 23:28
Συνιστώμενα Μέρη Υπολογιστών Οδηγό 3 - Διαβάστε Πριν απόσπαση Carbon Γενική Συζήτηση Hardware 10 24η Μαΐου 2009 05:51
Συνιστώμενα Μέρη Υπολογιστών Οδηγό 2: ATI ανάπαυσή Appreciation Σταθμού Carbon Γενική Συζήτηση Hardware 17 10 Φεβ 2009 22:27
Κατασκευάστηκε Υπολογιστών Οδηγό; ComputerGuy Γενική Συζήτηση Hardware 6 5η Σεπτεμβρίου 2007 18:16
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.