manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Preporučeni Computer Parts Vodič

Reply

Thread Tools
Old 3. travanj 2008, 06:33
Donatorska Grupa

Great baš kad sam mislio JA mogao naseliti na CPU ... Tako gledajući iz neke druge forume preko Google vidim da je samo razlika u tome što ti kažeš kril, s naponom. Internet pravedan činiti se malo ak mi mislili da će proizvoditi 2 identičnim čipovima i dati im različiti naponi. JA dont misliti ja ću biti ocing za chip, treba li i dalje ići na 8400 ili prebaciti na 3110?

Hvala
Old 3. travanj 2008, 06:38
Donatorska Grupa

Ako niste OCing jedina stvar za Vas je cijena i availabilty sam guess.Possibly potrošnja energije as well.

My System: Krlll

Procesor (i):
Intel Q9550@4.33Ghz
Matične ploče:
Gigabajt GA-EP45-UD3P
RAM memorija:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafička kartica (e):
Gainward 4870X2 (840 Core Mem 940)
Sound Card:
Onboard hda
Tvrdi disk (i):
Nekoliko lol 1650GB ukupno
Optički pogon (e):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Hlađenje:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dvostruki Gigabit Ethernet
Monitor (e):
Acer 22 "widescreen
Operacijski sustav (e):
Vista Ultimate x64
Old 4. srpnja 2008, 23:51
Donatorska Grupa

Dobre vijesti svima!

Ja sam odlučio editiranja starih stvari sucks: Ne želim smetati Alex svaki tjedan, a gotovo sve što je u ovdje je ionako zastarjela (čudno kako se to radi, ha?)

Preporučeni Computer Parts Vodič V2: ATI oporavak aprecijacija kolodvor je sada sastavljat.

Uključeno:

Ažurirano pogleda na ATI's oživljavanja sa 4850 karticama
Novi preporučeni Matične ploče: usporedba s 750i/780i sa X48, kao i P45
Više indepth pogledamo napajanje ratings
Tri nova uzorka gradi (od jedne)
Nove odjeljke o slučajevima, heatsinks, monitora i zvučne kartice (možda!)
Hrpa drugih stvari!

Će se ovog tjedna ili tako, ovisno o mom rasporedu.

Ako imate bilo kakvih prijedloga javite mi!
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 5. srpnja 2008, 14:00
Moderator / ica grupe

Quote:
Originally Posted by Carbon View Post
Dobre vijesti svima!

Ja sam odlučio editiranja starih stvari sucks: Ne želim smetati Alex svaki tjedan, a gotovo sve što je u ovdje je ionako zastarjela (čudno kako se to radi, ha?)

Preporučeni Computer Parts Vodič V2: ATI oporavak aprecijacija kolodvor je sada sastavljat.

Uključeno:

Ažurirano pogleda na ATI's oživljavanja sa 4850 karticama
Novi preporučeni Matične ploče: usporedba s 750i/780i sa X48, kao i P45
Više indepth pogledamo napajanje ratings
Tri nova uzorka gradi (od jedne)
Nove odjeljke o slučajevima, heatsinks, monitora i zvučne kartice (možda!)
Hrpa drugih stvari!

Će se ovog tjedna ili tako, ovisno o mom rasporedu.

Ako imate bilo kakvih prijedloga javite mi!

Ovo je samo jedna ideja Carbon, ali što je sa startnim novi post za svaki tjedan, dajući lowdown na ono što je s hardverom u ovom trenutku. JA pokušati držati korak, ali stvari mijenja tako brzo, ja još uvijek nemaju do datuma znanja želim. Theres a samo mnogo vijesti objavljene na web stranicama kao što su veliki Tom's Hardware.

To bi bilo zanimljivo, da biste mogli vratiti i pogledati kako stvari su se promijenile.

Uostalom, upravo ideju ako imate vremena, a ja bih ga sigurno naći korisne.

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 6. srpnja 2008, 22:11
Donatorska Grupa

Well, jedini način da ja mogu učiniti je da kompajlirati cijene za određene komada hardvera u SAD-u, a zatim u Velikoj Britaniji, uzmite prosjek pljune ga svakih tjedan dana. Im 'voljan to učiniti, ali vrijeme svibanj ne dozvoljavaju, i mislim da bih kraj gore sa puno brojeva. Ne mislim puno brojeva ide biti vrlo korisno za ne-tehničke osobe, ali ću misliti na način da je moguće raditi u.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
Old 7. srpnja 2008, 15:57
Moderator / ica grupe

Quote:
Originally Posted by Carbon View Post
Well, jedini način da ja mogu učiniti je da kompajlirati cijene za određene komada hardvera u SAD-u, a zatim u Velikoj Britaniji, uzmite prosjek pljune ga svakih tjedan dana. Im 'voljan to učiniti, ali vrijeme svibanj ne dozvoljavaju, i mislim da bih kraj gore sa puno brojeva. Ne mislim puno brojeva ide biti vrlo korisno za ne-tehničke osobe, ali ću misliti na način da je moguće raditi u.
Vi ne nužno potrebno da spomenuti stvarne cijene, jednostavno lopta parkovima.

Baš kao pregled onoga što se događa u hardverskom svijetu.

Old 7. srpnja 2008, 16:02
Donatorska Grupa

Nije li to ono što Newsbot ipak ne?

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 7. srpnja 2008, 16:04
Moderator / ica grupe

Quote:
Originally Posted by thingie2 View Post
Nije li to ono što Newsbot ipak ne?
Vrsta, ali možete li držati korak sa svim posts on čini?

Old 7. srpnja 2008, 16:13
Donatorska Grupa

Sve one koje interesa me, da, ipak, čak i ako pokušate Zbroj je sve gore sebe, ona će i dalje biti jednako mnogo stvari, tako da nećemo učiniti bilo koji rearly bolje, ali ako se osjećate kao da se, po svim sredstvima, idi za nju
Old 31 srp 2008, 09:34
Donatorska Grupa

Pozdrav ugljika,

To je smrt Stalker iz parne foruma. Ja bih ovo poslati preko PM, no ne mogu lol pa evo nadajući ste pročitali ovaj.

I'm izgradnju računala za prijatelja. Njegov HDD pržene kroz munja štrajk i on je spreman za nadogradnju anyways. Ako se sjećam, jedino što sam ga podigao je visoki kraj gaming računalo i on ne treba ništa slično, nitko u njegovoj obitelji igre. On ima tinejdžerski sin koji želi preuzeti glazbe i video-a, njegova supruga ugostiteljstvo tako ona ne želi biti u mogućnosti da fliers dizajn i takvih i on ne čini ništa puno lol. Njegov proračun je negdje oko 700 krupna sačma ili tako.

Čitala sam vaše preporuke, ali ne može naći P35C ili na bilo Newegg SRJ. Želim da mu upgradability (s vrijednosti naravno) pa želim nešto sposoban FSB do 1600 i mogućnosti koristiti DDR3, kada postaje jeftinije.

Uz cijenu od Q6600 ispuštajući toliko bi ti preporučujem ga preko E8400 sada? ($ 169.00 za E8400, $ 179.00 za Q6600 od danas na Newegg).

Zvučnu: Koliko ste bili u mogućnosti da biste dobili vaše Xfi to funkcionirati sa Vidik? Napišite vlastitu drivere?

Radeon vs NVidia: Ja sam čuo nVidia GFX kartice su bolje za igranje, dok je Radeon za filmove i takve. Svejedno istinu na to? Ako nije onda imate preporuku jednog od kartice koju predlošenu nad drugom, ili samo onaj koji je jeftiniji kad smo kupiti?

2 GB-a RAM-a 800 bi trebalo biti dovoljno za njih više ne bi trebalo to? Im 'isto tako razmišljanja (bez da vidi mrtve računala) da je DVD i floppy treba za višekratnu upotrebu. LOL ja uopce ne imati disketu na ovom računalu.

Hvala unaprijed, a ja ne mogu čekati za vodič 2. dio da izađu.

EDIT: Ah, ja zaboravio na PSU. JA isto tako zaboraviti što mislite o Thermaltake. Ja ću vidjeti ako SRJ ima Coolermaster, ali ako ne znam da imaju Thermaltake. (Ovdje je Gruzija, tu je "porezni praznik" danas do nedjelje za "povratak u školu" stavke pa ću pokušati pokupiti stvari se lokalno nego Newegg ako cijene su usporedive).
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.