kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Ajánlott számítógép alkatrészek útmutató

Reply

Téma eszközök
Old Április 3 2008, 06:33
Donor Group

Default Ajánlott számítógép alkatrészek útmutató

Nagy csak akkor, amikor arra gondoltam, hogy rendezze a CPU ... Úgyhogy néztem egy másik fórumon a Google úgy látom, hogy az egyetlen különbség az, amit mondani Krill, a feszültség. Úgy tűnik, csak egy kicsit furcsa nekem, gondoltam, hogy lenne 2 azonos chipek és azok különböző feszültség. I dont think I'll be ocing a chip, ha még megy a 8400 vagy a 3110 váltani?

Köszönöm
Old Április 3 2008, 06:38
Donor Group

Ha nem OCing az egyetlen dolog, ami fontos az Ön számára is az ár és availabilty I guess.Possibly energiafogyasztása is.

My System: Krlll

Processzor (ok):
Intel Q9550@4.33Ghz
Alaplap:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
RAM memória:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafikus kártya (k):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Hangkártya:
Fedélzeti HDA
Merevlemez (ek):
Néhány lol 1650GB összesen
Optikai meghajtó (k):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / tápegység:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Hűtés:
Tuniq Tower 120
Hálózat / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ok):
Acer 22 "széles
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate X64
Old Július 4 2008, 23:51
Donor Group

Jó hír mindenkinek!

Úgy döntöttem editing régi cucc szar: Nem akarom, hogy bosszantsa Alex minden héten, és szinte mindent itt elavult anyway (vicces, hogy hogyan működik, mi?)

Ajánlott számítógép alkatrészek Guide V2: ATI kipihenhesse Értékelés Station most készül.

Ide tartoznak:

Frissítve véleményét ATI miatt a 4850-kártyák
Új ajánlott alaplapok: az összehasonlítás az 750i/780i az X48, valamint a P45
További indepth nézz tápegység értékelés
Három új mintát épül (legfeljebb egy)
Új rovatokat esetben Heatsinks, monitorok és hangkártyák (talán!)
Egy csomó más dolog!

Kerül sor ezen a héten, vagy úgy, attól függően, én ütemtervet.

Ha bármilyen javaslata let me know!
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old 5. július 2008, 14:00
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by Carbon View Post
Jó hír mindenkinek!

Úgy döntöttem editing régi cucc szar: Nem akarom, hogy bosszantsa Alex minden héten, és szinte mindent itt elavult anyway (vicces, hogy hogyan működik, mi?)

Ajánlott számítógép alkatrészek Guide V2: ATI kipihenhesse Értékelés Station most készül.

Ide tartoznak:

Frissítve véleményét ATI miatt a 4850-kártyák
Új ajánlott alaplapok: az összehasonlítás az 750i/780i az X48, valamint a P45
További indepth nézz tápegység értékelés
Három új mintát épül (legfeljebb egy)
Új rovatokat esetben Heatsinks, monitorok és hangkártyák (talán!)
Egy csomó más dolog!

Kerül sor ezen a héten, vagy úgy, attól függően, én ütemtervet.

Ha bármilyen javaslata let me know!

Ez csak egy ötlet Carbon, de mi a kezdő újrakezdés minden héten, hogy a lowdown on whats milyen hardverekkel pillanatában. Próbáltam tartani, de a dolgok változások igen gyorsan fejlődik, még mindig nincs meg a naprakész tudás akarok. És ott csak a sok hír kifüggesztett nagy helyek, mint a Tom's Hardware.

Az is érdekes lehet, hogy menjen vissza és nézze meg, hogyan változtak a dolgok.

Mindegy, csak egy ötlet, ha van időnk, és azt biztosan talál ez hasznos.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Július 6 2008, 22:11
Donor Group

Nos, az egyetlen út, amit tehetnék, hogy az árakat össze az egyes darabokat hardver az amerikai, majd az Egyesült Királyságban, és megteszi az átlagos nyársról ki minden héten. Én kész vagyok rá, de idő nem jogosítja fel, és azt hiszem, jobb lenne, ha a végén a nagy számok. Nem hiszem, hogy sok számban lesz nagyon hasznos, nem műszaki ember, de én úgy gondolom, egy esetleges munkahelyi be!
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Old Július 7. 2008, 15:57
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by Carbon View Post
Nos, az egyetlen út, amit tehetnék, hogy az árakat össze az egyes darabokat hardver az amerikai, majd az Egyesült Királyságban, és megteszi az átlagos nyársról ki minden héten. Én kész vagyok rá, de idő nem jogosítja fel, és azt hiszem, jobb lenne, ha a végén a nagy számok. Nem hiszem, hogy sok számban lesz nagyon hasznos, nem műszaki ember, de én úgy gondolom, egy esetleges munkahelyi be!
Nem feltétlenül kell megemlíteni, a tényleges árak, csak a labda parkok.

Csak egy áttekintést, hogy mi történik a hardver világ.

Old Július 7. 2008, 16:02
Donor Group

Hát nem, hogy mi a Newsbot nem igaz?

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Július 7. 2008, 16:04
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by thingie2 View Post
Hát nem, hogy mi a Newsbot nem igaz?
Kedves, de meg tudja tartani az összes beküldött azt teszi?

Old Július 7. 2008, 16:13
Donor Group

Az összes közül, hogy engem, igen, de akkor is, ha megpróbálja összefoglalni az egészet ki magad, akkor még csak annyi cuccot, így nem fog rearly jelenti azt, hogy ez jobb, de ha úgy érzem magam, mint akkor, a minden eszközzel, akkor azt
Old Július 31 2008, 09:34
Donor Group

Hello Carbon,

Ez a Halál Stalker a gőz forums. Szeretném elküldeni ezt a via PM de nem lol így itt remélve, hogy elolvassa ezt.

Én épület egy számítógép egy ismerősének. A HDD sült egy villám csapás, és ő készen áll a frissítésre anyways. Ha emlékszel, az egyetlen dolog, amit épített egy magas számítógépes játékokhoz, és nem kell semmi ilyesmi, nem egy családi játékok. Van egy tizenéves fiú, aki csak szeretné letölteni a zene és videó van, a felesége nem vendéglátás tehát ő azt akarja, hogy képes olyan szórólapok, és az ilyen, és nem sokat semmit lol. A költségvetés valahol 700 dolcsi, és így tovább.

Elolvastam ajánlások, de nem találja a P35C mindkét Newegg vagy Fry's. Azt akarom, hogy adjon neki upgradability (az érték természetesen), hogy akarok valamit képes FSB legfeljebb 1600 és képes használni DDR3 mikor lesz olcsóbb.

Az ár a Q6600 dropping annyira akarsz ajánljuk az E8400 most? ($ 169,00 az E8400, $ 179.00 a Q6600, mint ma Newegg).

Hangkártya: Hogy voltál képes, hogy a Xfi dolgozni Vista? Írj saját vezetők?

Radeon vs NVidia: Én is hallottam a Gfx nVidia kártyák jobb játékokhoz, míg a Radeon a filmeket, és az ilyen. Minden igazság ez? Ha nem, akkor van-e valamilyen ajánlás az egyik kártyát akkor azt javasolta, mint a többi, vagy csak az egyik, hogy olcsóbb, ha vásárolni?

2 GB van a 800 RAM kellene elég nekik kellene, nem? Én is gondoltam (anélkül, hogy látta a halott számítógép), hogy a DVD-n és floppy kell újrahasználható. LOL Nem igaz, hogy a flopi ezen a gépen.

Köszi előre, és nem tudok várni az útmutató 2. rész kijön.

Edit: Elfelejtettem a tápegység. Azt is felejtsd el, hogy mit gondol a Thermaltake. Majd meglátod, Fry's a Coolermaster, de ha nem tudom őket Thermaltake. (Itt van Grúzia, van egy "adó holiday" Ma vasárnapig a "Vissza az iskolába" elemeket, megpróbálom a dolgot vedd fel a helyi, nem pedig Newegg, ha az árak hasonlóak).
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Ajánlott számítógép-alkatrészek Guide # 5 - Olvasd el mielőtt elküldöd Carbon Általános fémáru Chat 39 November 30, 2009 13:44
Ajánlott számítógép alkatrészek Guide # 4 - Olvasás előtt Posting Carbon Általános fémáru Chat 18 Szeptember 18, 2009 23:28
Ajánlott számítógép alkatrészek Guide 3 - Olvasás előtt Posting Carbon Általános fémáru Chat 10 24. május 2009 05:51
Ajánlott számítógép alkatrészek Guide 2: ATI kipihenhesse elismerése Station Carbon Általános fémáru Chat 17 10. február 2009 22:27
Számítógép Build Guide? ComputerGuy Általános fémáru Chat 6 5. Szeptember 2007 18:16
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.