![]() |
|
| |||
| |||
| פשוט נהדר, כאשר חשבתי שאני יכול להתיישב על מעבד ... אז מ מסתכל אחרת דרך הפורומים Google אני רואה את זה ההבדל היחיד הוא כאשר אתה אומר Krill, עם מתח. זה פשוט נראה קצת מוזר לי שהם חשבו היה לייצר 2 זהה ולתת להם צ 'יפס שונים voltages. אני חושב שאני dont יהיה ocing את הצ 'יפ, אני עדיין צריך ללכת על 8400 או לעבור ל 3110? תודה
__________________ אתמול בלילה שכבתי במיטה להסתכל למעלה לעבר הכוכבים של השמים ואני חשבתי לעצמי, איפה לעזאזל הוא התקרה. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אתה לא OCing הדבר היחיד הרלוונטי לך הוא המחיר ו availabilty אני guess.Possibly כוח הצריכה גם כן.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| חדשות טובות לכולם! אני כבר החלטתי עריכת החומר הישן מבאס: אני לא רוצה להרגיז אלכס כל השבוע, וכמעט כל דבר פה הוא מיושן בכל מקרה (מצחיק איך זה עובד, הא?) מומלץ חלקי מחשב מדריך v2: ATI הבראה הערכה תחנה כעת מתבצעת מנוסח. כלול: עדכון על דעות של ATI resurgence עם 4850 כרטיסים מומלץ motherboards חדש: השוואה של 750i/780i עם X48, כמו גם את P45 עוד indepth תסתכל החשמל דירוגים שלושה חדשים מדגם בונה (למעלה מאחד) קטעים חדשים על מקרים heatsinks, צגים, וכן כרטיסי קול (אולי!) חבורה של דברים אחרים! יעשה השבוע או כך, לפי לוח הזמנים שלי. אם יש לך הצעות תודיע לי!
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
זה רק רעיון Carbon, אבל מה חדש החל לכתוב עבור כל שבוע, נותן את lowdown על מה מה עם החומרה בשלב זה. אני מנסה לשמור על המצב, אך השינויים כל כך מהר דברים, אני עדיין לא צריך את ידע עדכני אני רוצה. בנוסף, רק כדי theres הרבה חדשות פורסם על אתרים גדולים כמו טום של חומרה. זה היה גם להיות מעניין יוכל לחזור ובדוק איך דברים השתנו. בכל מקרה, רק רעיון אם יש לך זמן, והייתי בטוח למצוא את זה שימושי.
|
| |||
| |||
| ובכן, הדרך היחידה שאני יכול לעשות זאת בוודאות מחירים ללקט פיסות החומרה ארה"ב, בריטניה אז, לוקחים את הממוצע ואת לירוק את זה כל שבוע. אני מוכן לעשות את זה, אבל הזמן לא ייתכן היתר, ואני חושב שאתה רוצה לגמור עם הרבה מספרים. אני לא חושב הרבה מספרים הולך להיות מאוד שימושי עבור אנשים שאינם טכניים, אבל אני מתכוון לחשוב על דרך העבודה ואולי זה למערכת
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
רק סקירה של מה שקורה בעולם של חומרה.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם זה לא מה Newsbot האם בכל זאת?
| |||
| |||
| סוג של, אבל אתה יכול לעקוב אחר כל הודעות הוא עושה?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| כל אלה כי מעניין אותי, כן, עם זאת, גם אם אתה מנסה לסכם את כל זה בעצמך, הוא ימשיך להיות בדיוק כמו הרבה דברים, אז לא rearly להפוך את זה יותר טוב, אבל אם אתה מרגיש כאילו אתה יכול, על ידי כל האמצעים, לכו על זה |
|
| |||
| |||
| שלום Carbon, זה מוות Stalker מ קיטור הפורומים. הייתי שולח את זה דרך PM אבל אני לא יכול LOL אז הנה מקווה שתקרא את זה. אני בניית מחשב עבור חבר. HDD שלו מטוגן דרך בזק שביתה והוא היה מוכן לשדרג בכל מקרה. אם אתה זוכר, אני רק המובנים היה גבוה סוף המשחק במחשב והוא לא צריך שום דבר כזה, לא אחד המשחקים משפחתו. יש לו גיל העשרה הבן שרק רוצה להוריד מוסיקה ווידאו של אשתו עושה קייטרינג אז היא רוצה להיות מסוגל לעצב fliers וכך והוא לא עושה כלום הרבה של LOL. התקציב שלו הוא איפשהו בסביבות 700 דולר בערך. קראתי את ההמלצות, אך אינו מוצא את P35C משני או מטגנים של Newegg. אני רוצה לתת לו upgradability (עם הערך של הקורס) אז אני רוצה משהו מסוגל FSB עד 1600 ו מסוגל להשתמש DDR3, כאשר הוא הופך להיות זול יותר. עם מחיר של Q6600 יורד כל כך הרבה מה היית רוצה להמליץ על E8400 זה עכשיו? ($ 169.00 עבור E8400, 179,00 $ עבור Q6600 נכון להיום על Newegg). Soundcard: איך היית יכול לקבל את Xfi לעבוד עם Vista? כתוב את הנהגים? RADEON vs Nvidia: אני כבר שמעתי את nvidia GFX קלפים טובים עבור המשחקים בעוד RADEON עבור סרטים וכזאת. כל האמת על זה? אם לא אז יש לך המלצה של אחד הקלפים הציע לך על אחרים, או פשוט לקבל את זה הוא זול יותר, כאשר אנחנו קונים? 2 GB של זיכרון RAM של 800 יש להם עוד מספיק לא צריך את זה? אני גם חושב (מבלי לראות את המחשב מת) כי את ה-DVD ו דיסקט אמור להיות לשימוש חוזר. LOL אני אפילו לא קיים תקליטון זה מכונה. תודה מראש, ואני לא יכול לחכות את המדריך חלק 2 לצאת. ערוך: אה, שכחתי את PSU. אני גם לשכוח את מה אתה חושב על Thermaltake. אני יהיה לראות אם יש מטגנים של Coolermaster, אבל אם הם לא אני יודע שהם Thermaltake. (כאן הוא ג 'ורג' יה, שם הוא "המס החג" היום יום ראשון דרך עבור "חזרה לבית הספר" פריטים אז יהיה לנסות לקחת את הדברים באופן מקומי ולא Newegg אם המחירים להשואה). |