![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Puiku, kai aš maniau, galėtų įsikurti ant CPU ... Taigi nuo žiūri į kai kurių kitų forumų per Google, matau, kad vienintelis skirtumas yra tai, kaip tu sakai Krilis su įtampa. Jis tik atrodo šiek tiek keistai į mane maniau jie pagaminti 2 vienodi lustai ir suteikti jiems įvairias įtampas. I dont think I'll be ocing mikroschema, turėčiau dar eiti 8.400 arba persijungti į 3.110? Ačiū
__________________ Praėjusią naktį aš melas žiūrint į visų dangaus žvaigždžių ir aš maniau, kad aš, kur gi yra riba. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei nesate OCing vienintelis dalykas, susijusius su Jūsų, yra kaina ir availabilty aš guess.Possibly galia taip pat.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gera naujiena visiems! I've decided redagavimo sendaikčiai Sucks: I don't wanna erzina Aleksas kiekvieną savaitę, ir beveik viskas čia yra pasenęs, bet kuriuo atveju (kaip juokinga, kad darbai, huh?) Rekomenduojama Kompiuterių dalys vadovas V2: ATI gerbūvis Įvairių stotis Šiuo metu rengiamas. Included Atnaujinta nuomonėmis ATI atgimimas su savo 4.850 kortelės Naujoji rekomenduojama Motherboards: palyginimas su X48 750i/780i, taip pat P45 Daugiau indepth pažvelgti maitinimo įvertinimai Trys nauji pavyzdys stato (iki vienos) Naujos sekcijos į atvejais, radiatoriai, monitorių ir garso korteles (galbūt!) Kitas stuff bunch! Bus atlikta šią savaitę, arba tiek, priklausomai nuo mano tvarkaraštį. Jei turite kokių pasiūlymų, let me know!
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Tai yra tik idėja, Carbon, bet kas pradedant naują pareigybę kiekvieną savaitę, kurioje dėl whats Podły kas su aparatūros metu. Aš stengiuosi neatsilikti, tačiau Daiktai keičiasi taip greitai, aš vis dar nėra iki naujausių žinių aš noriu. Ir Theres tik daug naujienų Posted on big vietas, pavyzdžiui, Tom's Hardware. Taip pat būtų įdomu, kad būtų galima grįžti atgal ir pažvelgti, kaip viskas pasikeitė. Bet kokiu atveju, tik idėja, jei turite laiko, ir aš norėčiau tikrai naudinga.
|
| |||
| |||
| Na, tik taip galiu padaryti, kad yra sudaryti kainas tam tikriems vienetų aparatūros JAV, tada UK, imtis vidutinės ir iešmo jį kiekvieną savaitę. I'm willing to do that, bet laikas negali leisti, ir manau, kad norite baigti su numerių aikštelė. Nemanau skaičių partija bus labai naudinga ne techninis žmonės, bet aš manau, ir taip galbūt darbą, in
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Citata:
Tiesiog tai, kas vyksta pasaulyje techninės įrangos apžvalga.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar ne tai, kas Newsbot veikia nors?
| |||
| |||
| Pobūdžio, tačiau galite sekti visus Žinutės jis daro?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Visi dominančius mane, taip, tačiau, net jei bandote suma visa tai sudaro patys, ji vis tiek bus tiek pat daug daiktų, todėl ne rearly padaryti bet geriau, bet jei jaučiate, kaip jums gali, visas priemones, go for it |
|
| |||
| |||
| Sveiki Carbon Tai mirtis Stalker iš garų forumuose. Norėčiau siųsti per PM, bet aš negaliu lol todėl čia tikimės perskaityti šį. I'm pastato kompiuterį draugui. Jo HDD kepti per Žaibo smūgis, ir jis buvo pasirengęs atnaujinti anyways. Jei žinote, tik ką aš pastatė buvo aukščiausios klasės žaidimų kompiuterių ir jam nereikia nieko panašaus, kad ne jo šeimos žaidynėse. Jis paauglių sūnų, kuris tiesiog nori parsisiųsti muziką, ir vaizdo, jo žmona maitinimo, kad ji nori, kad būtų galima parengti lankstinukai ir toks ir jis nedaro daug nieko Lol. Jo biudžetas yra kažkur apie 700 Bucks ar taip. Aš perskaičiau jūsų rekomendacijų, bet negaliu rasti P35C abiejų Newegg arba JFR. Aš noriu duoti jam Upgradability (su vertės žinoma), kad aš noriu ką nors gali FSB iki 1600 ir galėtų naudotis DDR3, kai ji tampa pigesnis. Su Q6600 nuleisti tiek patartumėte jį per E8400 dabar kaina? ($ 169,00 už E8400, 179,00 $, kad šiandien dėl Newegg Q6600). Garso plokštė: Kaip buvo jums galimybę gauti jūsų xfi dirbti su Vista? Parašykite savo tvarkykles? Radeon vs NVidia: Girdėjau nVidia GFX kortelės yra geriau už lošimų o filmų ir tokių Radeon. Bet tiesa tai? Jei ne, tuomet jūs turite vieną iš kortelės jums siūloma daugiau nei kiti, arba tiesiog gauti vieną, kad yra pigesnis, jei mes perkame rekomendaciją? 2 GB aisiais 800 RAM turėtų būti pakankamai, kad jie turėtų ne? Aš taip pat galvoju (be seen mirę kompiuteriu), kad DVD diskus turėtų būti pakartotinai naudojamos. Lol net nėra šiame kompiuteryje floppy. Thanks in advance, o aš negaliu laukti, kol vadovas 2 dalis išeiti. EDIT: Oh, I forgot PSU. Aš taip pat pamiršti, ką manote apie Thermaltake. I'll see, jei JFR buvo Coolermaster, bet jei jos nėra aš žinau, jie Thermaltake. (Štai Gruzijoje, yra "mokesčių šventė" šiandien per sekmadienį "Atgal į mokyklą" elementus, I'll try to pick up stuff vietoje, o ne Newegg jei kainos būtų panašios). |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Rekomenduojama Kompiuterių dalys Vadovas # 5 - Skaityti Prieš skelbdami pranešimą | Carbon | General Hardware Chat | 37 | Šiandien 09:17 |
| Rekomenduojama Kompiuterių dalys Vadovas # 4 - Skaityti Prieš skelbdami pranešimą | Carbon | General Hardware Chat | 18 | 18 rugsėjis 2009 23:28 |
| Rekomenduojama Kompiuterių dalys vadovas 3 - Skaityti Prieš skelbdami pranešimą | Carbon | General Hardware Chat | 10 | Gegužė 24, 2009 05:51 |
| Rekomenduojama Kompiuterių dalys Guide 2: ATI gerbūvis Įvairių stotis | Carbon | General Hardware Chat | 17 | 10 vasaris 2009 22:27 |
| Kompiuterių Statybų Gidas? | ComputerGuy | General Hardware Chat | 6 | 5 rugsėjis 2007 18:16 |
| Temos įrankiai | |
| |