mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Iesakam Datoru sastāvdaļas Guide

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 3, 2008, 06:33
Donors Group

Liels tikai tad, kad es domāju, ka es varētu apmesties uz CPU ... So no meklē kādu citu forumu caur google es redzu, ka vienīgā atšķirība ir tā, kā jūs sakāt Krils, ar spriegumu. Tā tikai šķiet nedaudz dīvaini, man likās, ka viņi varētu saražot 2 identiskas čipsi un dot viņiem dažādus spriegumus. I dont domāju, ka es būšu ocing chip, man joprojām iet uz 8.400 vai pāriet uz 3.110?

Pateicība
Old Aprīlis 3, 2008, 06:38
Donors Group

Ja jūs neesat OCing vienīgā lieta, kas attiecas uz jums ir cenas un availabilty es guess.Possibly enerģijas patēriņu, kā arī.

Mana sistēma: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM Operatīvā atmiņa:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Graphics Card (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Sound Card:
Borta HDA
Hard Drive (s):
Maz lol 1650GB kopā
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Dzesēšana:
Tuniq Tower 120
Tīkla / Internets:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "Widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Old Jūlijs 4, 2008, 23:51
Donors Group

Labas ziņas visiem!

Esmu nolēmis rediģēšanas vecs stuff sucks: Es nevēlos traucēt Alex katru nedēļu, un gandrīz viss šeit ir novecojis, vienalga (smieklīgi, kā kas darbojas, vai ne?)

Iesakam Datoru sastāvdaļas Guide V2: ATI rekuperācijas Appreciation Station šobrīd tiek izstrādāts.

Included:

Updated viedokli par ATI's atdzimšanu ar tās 4.850 kartes
Jaunām ieteicamajām motherboards salīdzinājums 750i/780i ar X48, kā arī P45
Vairāk indepth apskatīt barošanas vērtējumi
Trīs jaunu paraugu pamatā (no one)
Jaunas sadaļas par gadījumiem, Heat Sinks, monitori un skaņas kartes (varbūt!)
Ķekars citu stuff!

Tiks darīts šonedēļ vai tā ir, atkarībā no mana grafika.

Ja jums ir kādi ieteikumi let me know!
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Jūlijs 5, 2008, 14:00
Moderator Group

Quote:
Originally Posted by Carbon View Post
Labas ziņas visiem!

Esmu nolēmis rediģēšanas vecs stuff sucks: Es nevēlos traucēt Alex katru nedēļu, un gandrīz viss šeit ir novecojis, vienalga (smieklīgi, kā kas darbojas, vai ne?)

Iesakam Datoru sastāvdaļas Guide V2: ATI rekuperācijas Appreciation Station šobrīd tiek izstrādāts.

Included:

Updated viedokli par ATI's atdzimšanu ar tās 4.850 kartes
Jaunām ieteicamajām motherboards salīdzinājums 750i/780i ar X48, kā arī P45
Vairāk indepth apskatīt barošanas vērtējumi
Trīs jaunu paraugu pamatā (no one)
Jaunas sadaļas par gadījumiem, Heat Sinks, monitori un skaņas kartes (varbūt!)
Ķekars citu stuff!

Tiks darīts šonedēļ vai tā ir, atkarībā no mana grafika.

Ja jums ir kādi ieteikumi let me know!

Tas ir tikai ideja Carbon, bet kas notiek, sākot jaunu amatu katru nedēļu, norādot uz whats lowdown Kas ar tehniskā nodrošinājuma brīdī. Es cenšos uz augšu, bet stuff mainās tik strauji, man joprojām nav atjaunināta zināšanas vēlos. And theres tikai daudz ziņu norīkots liels vietās, piemēram, Tom's Hardware.

Tas arī būtu interesanti, lai varētu doties atpakaļ un skatīties, kā lietas ir mainījušās.

Anyway, tikai ideja, ja Jums ir laiks, un es būtu pārliecināts atrast noderīgu.

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 6 jūlijs 2008, 22:11
Donors Group

Nu, vienīgais veids, kā es varētu darīt, ir apkopot cenu uz atsevišķu aparatūru ASV, tad Lielbritānijas, ņem vidējo un iespļaut it out katru nedēļu. Es esmu gatavs to darīt, bet laiks nedrīkst atļaut, un es domāju, ka jūs galu galā ar partijas numuru. Es nedomāju numuru partiju būs ļoti noderīga netehnisko cilvēkiem, bet es domāju, ka no tā, iespējams, strādā tā collas
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Old 7 jūlijs 2008, 15:57
Moderator Group

Quote:
Originally Posted by Carbon View Post
Nu, vienīgais veids, kā es varētu darīt, ir apkopot cenu uz atsevišķu aparatūru ASV, tad Lielbritānijas, ņem vidējo un iespļaut it out katru nedēļu. Es esmu gatavs to darīt, bet laiks nedrīkst atļaut, un es domāju, ka jūs galu galā ar partijas numuru. Es nedomāju numuru partiju būs ļoti noderīga netehnisko cilvēkiem, bet es domāju, ka no tā, iespējams, strādā tā collas
Jums nav obligāti nepieciešams norādīt faktisko cenu, tikai bumba parkiem.

Tikai pārskatu par to, kas notiek aparatūras pasaulē.

Old 7 jūlijs 2008, 16:02
Donors Group

Vai tas nav tas, kas Newsbot tas gan?

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 7 jūlijs 2008, 16:04
Moderator Group

Quote:
Originally Posted by thingie2 View Post
Vai tas nav tas, kas Newsbot tas gan?
Veida, bet jūs varat sekot līdzi visiem amatiem viņš?

Old 7 jūlijs 2008, 16:13
Donors Group

Visiem tiem, kas mani interesē, jā, tomēr, pat ja jūs mēģināt summa to visu pats, tas joprojām būs tikpat daudz sīkumi, tāpēc nebūs rearly dod labāka, bet, ja jūs jūtaties kā jūs varat, ko visus līdzekļus, iet par to
Old Jūlijs 31, 2008, 09:34
Donors Group

Hello Carbon,

Nāve Stalker Tas ir no tvaika forumos. Es gribu nosūtīt šo caur PM, bet es nevaru lol tāpēc šeit ir cerot, you read this.

Es esmu ēka datoru draugam. Viņa HDD cepta ar Zibens spēriens, un viņš bija gatavs uzlabot anyways. Ja jūs atceraties, vienīgā lieta, man ir būvēts bija augstākās klases spēļu datoru, un viņam nav vajadzības kaut ko tādu, ka neviens viņa ģimenes spēles. Viņš ir pusaugu dēls, kas vienkārši vēlas lejupielādēt mūzikas un video's, viņa sieva nav ēdināšana, lai viņa grib, lai varētu izstrādāt fliers un tāds un viņš nedara daudz neko lol. Viņa budžets ir kaut kur ap 700 dolāriem vai arī tā.

Es izlasīju jūsu ieteikumiem, bet nevar atrast P35C nu Newegg vai Fry's. Es vēlos dot viņam Upgradability (ar vērtību, protams), tāpēc es gribu kaut ko spēj FSB līdz 1600 un spēj izmantot DDR3, kad tas kļūst lētākas.

Ar cenu Q6600 samazinoties tik daudz jūs ieteiktu to pa E8400 tagad? ($ 169,00 par E8400, $ 179,00 par Q6600 kā šodien Newegg).

Skaņas karte: Kā tad tu varētu saņemt savu xfi strādāt ar Vista? Uzrakstiet savu draiveri?

Radeon vs NVidia: Es dzirdēju nVidia GFX kartes ir labākas spēļu laikā Radeon par filmas un tādas. Jebkurš patiesību, ka? Ja nē, tad jums ir ieteikums par vienu no kartes, tad Tu ierosināja pār otru, vai tikai saņemt vienu, kas ir lētāk nekā mēs nopirkt?

2 GB ir no 800 RAM vajadzētu būt pietiekami, lai tiem būtu ne? Es arī domāju (bez redzot miris datora), ka DVD un diskešu vajadzētu lietot atkārtoti. LOL man pat nav floppy šo mašīnu.

Thanks in advance, un es nevar gaidīt rokasgrāmata part 2 to come out.

EDIT: Ak, es aizmirsu PSU. Es arī aizmirst, ko tu domā par Thermaltake. Tiksimies, ja Fry's ir Coolermaster, bet, ja tie nav zinu, viņiem ir Thermaltake. (Šeit ir Gruzija, ir "nodokļu brīvdienas" šodien ar svētdien uz "atpakaļ uz skolu" punktiem, tāpēc es mēģināšu uzņemt stuff up lokāli, nevis Newegg ja cenas ir salīdzināmas).
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.