![]() |
|
| |||
| |||
| Liels tikai tad, kad es domāju, ka es varētu apmesties uz CPU ... So no meklē kādu citu forumu caur google es redzu, ka vienīgā atšķirība ir tā, kā jūs sakāt Krils, ar spriegumu. Tā tikai šķiet nedaudz dīvaini, man likās, ka viņi varētu saražot 2 identiskas čipsi un dot viņiem dažādus spriegumus. I dont domāju, ka es būšu ocing chip, man joprojām iet uz 8.400 vai pāriet uz 3.110? Pateicība
__________________ Vakar vakarā es gulēja gultā meklē augšā debesīs zvaigznes un es nodomāju, kur heck ir griesti. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja jūs neesat OCing vienīgā lieta, kas attiecas uz jums ir cenas un availabilty es guess.Possibly enerģijas patēriņu, kā arī.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labas ziņas visiem! Esmu nolēmis rediģēšanas vecs stuff sucks: Es nevēlos traucēt Alex katru nedēļu, un gandrīz viss šeit ir novecojis, vienalga (smieklīgi, kā kas darbojas, vai ne?) Iesakam Datoru sastāvdaļas Guide V2: ATI rekuperācijas Appreciation Station šobrīd tiek izstrādāts. Included: Updated viedokli par ATI's atdzimšanu ar tās 4.850 kartes Jaunām ieteicamajām motherboards salīdzinājums 750i/780i ar X48, kā arī P45 Vairāk indepth apskatīt barošanas vērtējumi Trīs jaunu paraugu pamatā (no one) Jaunas sadaļas par gadījumiem, Heat Sinks, monitori un skaņas kartes (varbūt!) Ķekars citu stuff! Tiks darīts šonedēļ vai tā ir, atkarībā no mana grafika. Ja jums ir kādi ieteikumi let me know!
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Tas ir tikai ideja Carbon, bet kas notiek, sākot jaunu amatu katru nedēļu, norādot uz whats lowdown Kas ar tehniskā nodrošinājuma brīdī. Es cenšos uz augšu, bet stuff mainās tik strauji, man joprojām nav atjaunināta zināšanas vēlos. And theres tikai daudz ziņu norīkots liels vietās, piemēram, Tom's Hardware. Tas arī būtu interesanti, lai varētu doties atpakaļ un skatīties, kā lietas ir mainījušās. Anyway, tikai ideja, ja Jums ir laiks, un es būtu pārliecināts atrast noderīgu.
|
| |||
| |||
| Nu, vienīgais veids, kā es varētu darīt, ir apkopot cenu uz atsevišķu aparatūru ASV, tad Lielbritānijas, ņem vidējo un iespļaut it out katru nedēļu. Es esmu gatavs to darīt, bet laiks nedrīkst atļaut, un es domāju, ka jūs galu galā ar partijas numuru. Es nedomāju numuru partiju būs ļoti noderīga netehnisko cilvēkiem, bet es domāju, ka no tā, iespējams, strādā tā collas
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Quote:
Tikai pārskatu par to, kas notiek aparatūras pasaulē.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai tas nav tas, kas Newsbot tas gan?
| |||
| |||
| Veida, bet jūs varat sekot līdzi visiem amatiem viņš?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Visiem tiem, kas mani interesē, jā, tomēr, pat ja jūs mēģināt summa to visu pats, tas joprojām būs tikpat daudz sīkumi, tāpēc nebūs rearly dod labāka, bet, ja jūs jūtaties kā jūs varat, ko visus līdzekļus, iet par to |
|
| |||
| |||
| Hello Carbon, Nāve Stalker Tas ir no tvaika forumos. Es gribu nosūtīt šo caur PM, bet es nevaru lol tāpēc šeit ir cerot, you read this. Es esmu ēka datoru draugam. Viņa HDD cepta ar Zibens spēriens, un viņš bija gatavs uzlabot anyways. Ja jūs atceraties, vienīgā lieta, man ir būvēts bija augstākās klases spēļu datoru, un viņam nav vajadzības kaut ko tādu, ka neviens viņa ģimenes spēles. Viņš ir pusaugu dēls, kas vienkārši vēlas lejupielādēt mūzikas un video's, viņa sieva nav ēdināšana, lai viņa grib, lai varētu izstrādāt fliers un tāds un viņš nedara daudz neko lol. Viņa budžets ir kaut kur ap 700 dolāriem vai arī tā. Es izlasīju jūsu ieteikumiem, bet nevar atrast P35C nu Newegg vai Fry's. Es vēlos dot viņam Upgradability (ar vērtību, protams), tāpēc es gribu kaut ko spēj FSB līdz 1600 un spēj izmantot DDR3, kad tas kļūst lētākas. Ar cenu Q6600 samazinoties tik daudz jūs ieteiktu to pa E8400 tagad? ($ 169,00 par E8400, $ 179,00 par Q6600 kā šodien Newegg). Skaņas karte: Kā tad tu varētu saņemt savu xfi strādāt ar Vista? Uzrakstiet savu draiveri? Radeon vs NVidia: Es dzirdēju nVidia GFX kartes ir labākas spēļu laikā Radeon par filmas un tādas. Jebkurš patiesību, ka? Ja nē, tad jums ir ieteikums par vienu no kartes, tad Tu ierosināja pār otru, vai tikai saņemt vienu, kas ir lētāk nekā mēs nopirkt? 2 GB ir no 800 RAM vajadzētu būt pietiekami, lai tiem būtu ne? Es arī domāju (bez redzot miris datora), ka DVD un diskešu vajadzētu lietot atkārtoti. LOL man pat nav floppy šo mašīnu. Thanks in advance, un es nevar gaidīt rokasgrāmata part 2 to come out. EDIT: Ak, es aizmirsu PSU. Es arī aizmirst, ko tu domā par Thermaltake. Tiksimies, ja Fry's ir Coolermaster, bet, ja tie nav zinu, viņiem ir Thermaltake. (Šeit ir Gruzija, ir "nodokļu brīvdienas" šodien ar svētdien uz "atpakaļ uz skolu" punktiem, tāpēc es mēģināšu uzņemt stuff up lokāli, nevis Newegg ja cenas ir salīdzināmas). |