![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Great kiedy Myślałem, może osiedlić się na procesor od ... Więc patrząc na innych forach przez google widzę, że jedyną różnicą jest to, jak mówisz Kryl, z napięcia. To po prostu trochę dziwne wydaje mi się myśli, które wytwarzają 2 identyczne chipy i dają im różne napięcia. I dont think I'll be ocing chipa, powinny nadal iść za 8400 lub przełączyć się na 3110? Dzięki
__________________ Ostatnia noc I świeckich w łóżku patrząc się w gwiazdy na niebie i pomyślałem sobie, gdzie jest heck pułapu. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli nie jesteś jedyną rzeczą OCing istotne dla Ciebie jest cena i availabilty I guess.Possibly zużycia energii, jak również.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobre wieści everybody! I've postanowiła edycji starych stuff sucks: I don't want to annoy Alex raz w tygodniu, a prawie wszystko jest nieaktualne anyway (zabawne jak to działa, prawda?) Zalecana Computer Parts Guide V2: ATI recuperation Docenianie Station jest obecnie sporządzone. Zaliczenie: Zaktualizowano poglądów na temat ponownego ATI z 4850 karty Nowe płyty główne zalecane: porównanie z 750i/780i z x48, jak również P45 Więcej indepth spojrzeć na zasilanie Oceny Trzy nowe próbki buduje (z jednego) Nowe sekcje w przypadkach Heatsinks, monitory, karty dźwiękowe i (być może!) A kilka innych rzeczy! Będzie się to odbywać w tym tygodniu, lub też, w zależności od mojego harmonogramu. Jeśli masz jakieś sugestie daj znać!
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
To tylko pomysł węgla, ale co z rozpoczęciem nowego po za każdy tydzień, podając na podły whats ze sprzętem, co w danym momencie. Staram się trzymać, ale tak szybko rzeczy zmian, nadal nie mają na bieżąco wiedzę chcę. A theres tylko dużo nowości wysłana na dużych zakładów, jak Tom's Hardware. Byłoby to również być interesujące, aby móc wrócić i sprawdzić, jak rzeczy uległy zmianie. Jakkolwiek, tylko pomysł, jeśli masz czas i na pewno będę go znaleźć przydatne.
|
| |||
| |||
| Cóż, jedynym sposobem mogę zrobić to skompilować cen niektórych sztuk sprzętu w USA, następnie w Wielkiej Brytanii, podejmują średnio i Wypluj to co tydzień. Jestem skłonny to zrobić, ale czasu nie może pozwalać, i myślę, że warto skończyć z wieloma numerami. I don't think wiele numerów ma być bardzo przydatne dla nietechnicznego, ale będę myśleć o drodze do pracy, ewentualnie cala
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Wystarczy przegląd tego, co dzieje się w świecie sprzętu.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy nie jest tak, że co Newsbot choć nie?
| |||
| |||
| Rodzaju, ale można zachować się z wszystkich postów uczyni?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Wszystkie te, które interesują mnie, tak jednak, nawet jeśli starają się sumę aż się to wszystko, to będzie nadal tak wiele rzeczy, więc nie będzie żadnych rearly je lepiej, ale jeśli masz ochotę, można by wszystkich środków, Go for it |
|
| |||
| |||
| Hello węgla, To Death Stalker z parą forum. Chciałbym wysłać to przez PM, ale nie mogę lol tak oto nadzieję you read this. I'm budowy komputera do znajomego. Jego HDD smażone poprzez uderzenia pioruna i był gotowy do aktualizacji anyways. Jeśli pamiętać, jedyną rzeczą, mam zbudowany został w najwyższej klasy gier komputerowych i nie potrzebują czegoś podobnego, że nikt w jego rodzinie gier. Ma nastoletniego syna, który po prostu chce pobierać muzykę i wideo, jego żona nie gastronomicznych tak chce mieć możliwość projektowania ulotek i takie i nie zrobić czegoś lol. Jego budżet wynosi gdzieś około 700 dolarów lub więcej. Czytam swoje propozycje, ale nie może znaleźć na P35C albo Newegg lub Fry's. Chcę dać mu upgradability (z wartością przedmiotu), więc chcę coś stanie FSB do 1600 i mogli korzystać DDR3, gdy staje się tańszy. Z cen na Q6600 upuszczając tyle Pan polecić jej na E8400 teraz? ($ 169,00 za E8400, 179,00 dolarów za Q6600 na dzień dzisiejszy na Newegg). Soundcard: W jaki sposób możesz otrzymać Xfi pracy z Vista? Napisz własną kierowców? Vs Radeon NVidia: Słyszałem o nVidia GFX karty są lepsze w grach a Radeon dla filmów i takie. Wszelkie prawdy na ten temat? Jeśli nie to czy masz zalecenie jednej z kart można sugerowane przez innych, lub po prostu uzyskać ten, który jest tańszy, kiedy kupić? W 2 GB pamięci RAM z 800 powinien być bardziej wystarczy dla nich nie jest? Jestem również myślenia (bez widział martwe komputera), że DVD i dyskietek należy wielokrotnego użytku. LOL I nawet nie ma dyskietki w tym komputerze. Dzięki z góry i nie mogę czekać na przewodnika część 2 do wyjdzie. EDIT: Oh, I forgot the PSU. Ja również zapomnieć o tym, co myślisz o Thermaltake. I'll see jeśli Fry's ma Coolermaster, ale jeśli nie wiem, oni Thermaltake. (Oto Gruzja, istnieje "wakacji podatkowych" dziś do niedzieli na "powrót do szkoły" pozycje tak I'll try wybrać rzeczy się lokalnie zamiast Newegg, jeżeli ceny są porównywalne). |