mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Recomandat Computer Parts Ghid

Reply

Thread Tools
Old 3 aprilie 2008, 06:33
Grupul de donator

Default Recomandat Computer Parts Ghid

Marea doar atunci când m-am gandit eu ar putea rezolva pe un procesor ... Deci, de la uitat la un alt forum prin intermediul Google să văd că singura diferenta este ca ai spus Krill, cu tensiune. Aceasta pare a fi doar un pic cam ciudat la mine crezut că le-ar produce 2 identice chipsuri şi le va da diferite tensiuni. I dont cred că vom fi ocing la chip, ar trebui să mă mai duc pentru 8400 sau pentru a trece de 3110?

Mulţumesc
Old 3 aprilie 2008, 06:38
Grupul de donator

Dacă nu sunteţi singurul lucru OCing relevante pentru dvs. este preţul şi availabilty am guess.Possibly de consum de energie, de asemenea.

Sistemul meu: Krlll

Procesor (e):
Intel Q9550@4.33Ghz
Plăci de bază:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Memorie RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Placă grafică (e):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Placă de sunet:
Aflate la bord, HDA
Hard Drive (e):
Câteva lol 1650GB total
Optical Drive (e):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Cauza / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Răcire:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (e):
Acer 22 "widescreen
Sistem de operare (e):
Vista x64 Ultimate
Old 4 iulie 2008, 23:51
Grupul de donator

Veşti bune toata lumea!

Am decis editarea vechi lucruri naspa: nu vreau să bârâi Alex în fiecare săptămână, şi aproape tot aici este depăşit oricum (ciudat cum, care funcţionează, nu-i asa?)

Recomandat Computer Parts Ghidul V2: ATI recuperare Apreciere Station este în prezent elaborat.

Inclus:

Actualizat opinii privind ATI's renaştere cu 4850 carduri
Placi de baza New recomandat: comparaţie a 750i/780i cu X48, precum şi P45
Mai multe indepth uita-te la sursa de alimentare rating
Trei nou eşantion construieşte (de la unu)
Noi secţiuni de pe cazuri, heatsinks, monitoare, şi plăcile de sunet (poate!)
O mulţime de alte chestii!

Se va face în această săptămână, sau, în funcţie de programul meu.

Dacă aveţi sugestii lasă-mă să ştiu!
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 5 iulie 2008, 14:00
Moderator Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Carbon View Post
Veşti bune toata lumea!

Am decis editarea vechi lucruri naspa: nu vreau să bârâi Alex în fiecare săptămână, şi aproape tot aici este depăşit oricum (ciudat cum, care funcţionează, nu-i asa?)

Recomandat Computer Parts Ghidul V2: ATI recuperare Apreciere Station este în prezent elaborat.

Inclus:

Actualizat opinii privind ATI's renaştere cu 4850 carduri
Placi de baza New recomandat: comparaţie a 750i/780i cu X48, precum şi P45
Mai multe indepth uita-te la sursa de alimentare rating
Trei nou eşantion construieşte (de la unu)
Noi secţiuni de pe cazuri, heatsinks, monitoare, şi plăcile de sunet (poate!)
O mulţime de alte chestii!

Se va face în această săptămână, sau, în funcţie de programul meu.

Dacă aveţi sugestii lasă-mă să ştiu!

Acesta este doar o idee de carbon, dar ce zici de a începe un nou post pentru fiecare săptămână, care să cuprindă lowdown pe ce este ceea ce cu hardware-ul în acest moment. Am incercat sa tin pasul, dar lucrurile modificări atât de rapid, am încă nu au până la data de cunoştinţe vreau. Şi tocmai pentru a theres mult stiri postate pe site-uri de mare ca Tom's Hardware.

De asemenea, ar fi interesant pentru a fi în măsură să mergeţi înapoi şi să vedem cum lucrurile s-au schimbat.

Oricum, doar o idee, dacă aveţi timp, şi aş fi sigur că le este de folos.

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Old 6 iulie 2008, 22:11
Grupul de donator

Ei bine, singura modalitate prin care am putea face este de a compila preţurile pentru anumite piese de hardware în SUA, apoi în Marea Britanie, luaţi de mediu şi vorbeşte în fiecare săptămână. Sunt dispus sa fac asta, dar timpul nu pot permite, şi cred că te-ar termina cu o mulţime de numere. Nu cred că o mulţime de numere se întâmplă pentru a fi foarte utile pentru non-tehnice de oameni, dar eu cred că vom de un mod de lucru este posibil pentru a vă
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Old 7 iulie 2008, 15:57
Moderator Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Carbon View Post
Ei bine, singura modalitate prin care am putea face este de a compila preţurile pentru anumite piese de hardware în SUA, apoi în Marea Britanie, luaţi de mediu şi vorbeşte în fiecare săptămână. Sunt dispus sa fac asta, dar timpul nu pot permite, şi cred că te-ar termina cu o mulţime de numere. Nu cred că o mulţime de numere se întâmplă pentru a fi foarte utile pentru non-tehnice de oameni, dar eu cred că vom de un mod de lucru este posibil pentru a vă
Nu este neapărat nevoie să menţionăm preţurile reale, doar mingea parcuri.

Doar o privire de ansamblu asupra a ceea ce se întâmplă în lume hardware.

Old 7 iulie 2008, 16:02
Grupul de donator

Nu este că ceea ce a Newsbot deşi nu?

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 7 iulie 2008, 16:04
Moderator Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de thingie2 View Post
Nu este că ceea ce a Newsbot deşi nu?
Fel de, dar poţi să ţină pasul cu toate posturile pe care le face?

Old 7 iulie 2008, 16:13
Grupul de donator

Toţi cei care mă interesează, da, cu toate acestea, chiar dacă încercaţi să suma totul singur, acesta va mai fi la fel de mult lucruri, asa ca nu va face nici o rearly mai bine, dar dacă te simţi ca tine poate, de către toate mijloacele, du-te de el
Old 31 iulie 2008, 09:34
Grupul de donator

Bună ziua de carbon,

Aceasta este moartea vânător de la abur forum. I-ar trimite prin intermediul acestui PM dar nu pot lol deci iată speranţa de ai citit asta.

Sunt construirea unui computer pentru un prieten. Lui HDD prăjit, printr-un fulger de grevă şi a fost pregătit pentru a face upgrade oricum. Dacă vă amintiţi, singurul lucru care i-au construit a fost un mare scop de jocuri, calculator şi el nu are nevoie de aşa ceva, nimeni nu a familiei sale în jocuri. Are un fiu adolescent care vrea doar pentru a descărca muzică şi video's, sotia sa, nu de catering aşa că vrea să fie capabil de a elabora şi de astfel de pliante şi el nu mai face nimic de lol. Lui bugetul este undeva în jur de 700 de dolari sau cam asa ceva.

Am citit-vă recomandări, dar nu pot găsi pe P35C fie Newegg sau prăji lui. Vreau să-i dau upgradability (cu valoare de curs), aşa că am vrea ceva capabil de FSB de până la 1600 şi posibilitatea de a utiliza DDR3, atunci când acesta devine mai ieftin.

Cu preţul de Q6600 dropping atât de mult te-ar recomanda-o pe E8400 acum? ($ 169.00 pentru E8400, $ 179.00 pentru ca Q6600 de azi pe Newegg).

Sunet: Cum ai fost în stare să-ţi iei Xfi de a lucra cu Vista? Scrieţi-vă propriul driver-ele?

Radeon vs NVidia: Am auzit de nVidia GFX carduri sunt mai bine de jocuri, în timp ce pentru Radeon pentru filme şi astfel. Orice adevărul la asta? Dacă nu, atunci ai o recomandare a unuia dintre cardurile de ai sugerat pe de altă parte, sau doar de o obţine, care este mai ieftin, atunci când am cumpar?

2 GB de RAM de 800 ar trebui să fie mai mult de ajuns pentru ei ar trebui să nu-i asa? Sunt de asemenea gândire (fără văzut mort computer), că DVD dischetă şi ar trebui să fie de unică. LOL eu nici măcar nu au o dischetă în această maşină.

Mulţumesc în prealabil şi nu pot să aşteptaţi pentru ghid partea a 2-a ieşit.

EDIT: Ah, am uitat de PSU. De asemenea, am uitat ce părere ai despre Thermaltake. Voi vedea dacă a prăji are Coolermaster, dar, dacă acestea nu ştiu pe care le-au Thermaltake. (Aici este Georgia, există o "taxa de vacanţă" de azi până duminică pentru "Înapoi la şcoală", aşa că am elemente vom încerca să-l iau lucrurile de la nivel local, mai degrabă decât Newegg în cazul în care preţurile sunt comparabile).
Reply

Register

Marcaje