menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Odporúčané počítačové Časti sprievodca

Reply

Thread Tools
Old 3. apríla 2008, 06:33
Darcu Skupina

Default Odporúčané počítačové Časti sprievodca

Veľká len som si myslel, keď som mohol usadiť na CPU ... Takže z pohľadu na niektorých iných fórach cez google vidím, že jediný rozdiel je, ako vravíte Krill s napätím. Jednoducho sa zdá trochu podivné sa mi myšlienka, že by 2 identické čipy a dať im rôzne napätia. I dont think I'll be ocing čipu by som mal ísť ešte na 8400, alebo prepnúť na 3110?

Vďaka
Old 3. apríla 2008, 06:38
Darcu Skupina

Ak si nie ste OCing je jediná vec pre vás je cena a Availabilty I guess.Possibly spotreba energie rovnako.

Môj systém: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Základná doska:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Pamäť RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafické karty (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Zvuková karta:
Palubný HDA
Pevný disk (y):
Pár lol 1650GB celkom
Optická mechanika (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Chladenie:
Tuniq veža 120
Sieť / Internet:
Duální Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "širokouhlý
Operačný systém (y):
Vista Ultimate X64
Old 4. júla 2008, 23:51
Darcu Skupina

Dobré správy všetkým!

Som sa rozhodol, strih staré veci naštve: Nechcem otravovať Alex každý týždeň, a takmer všetko tu je zastaraný, tak ako tak (srandovní, ako to funguje, čo?)

Odporúčané počítačové diely Sprievodca V2: ATI Odpočinek Ocenenie Stanice V súčasnej dobe vypracovaný.

Nezahrnuté:

Aktualizované Názory na ATI znovuzrodenie sa svojimi 4850 kariet
Nová doporučená základné dosky: Porovnanie s 750i/780i s X48, rovnako ako P45
Viac indepth pozrieť na napájanie mužstva
Tri nové vzorky stavia (od jednej)
Nová sekcia na prípady, chladiče, monitory a zvukových kariet (snad!)
A veľa ďalších vecí!

Bude tento týždeň alebo tak, záleží na mojom rozvrhu.

Ak máte nejaké návrhy, dajte mi vedieť!
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 5. júla 2008, 14:00
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal Carbon View Post
Dobré správy všetkým!

Som sa rozhodol, strih staré veci naštve: Nechcem otravovať Alex každý týždeň, a takmer všetko tu je zastaraný, tak ako tak (srandovní, ako to funguje, čo?)

Odporúčané počítačové diely Sprievodca V2: ATI Odpočinek Ocenenie Stanice V súčasnej dobe vypracovaný.

Nezahrnuté:

Aktualizované Názory na ATI znovuzrodenie sa svojimi 4850 kariet
Nová doporučená základné dosky: Porovnanie s 750i/780i s X48, rovnako ako P45
Viac indepth pozrieť na napájanie mužstva
Tri nové vzorky stavia (od jednej)
Nová sekcia na prípady, chladiče, monitory a zvukových kariet (snad!)
A veľa ďalších vecí!

Bude tento týždeň alebo tak, záleží na mojom rozvrhu.

Ak máte nejaké návrhy, dajte mi vedieť!

To je len nápad Carbon, ale čo začína nový post pre každý týždeň, čo je o čo lowdown hardvér, čo sa v súčasnej dobe. Snažím sa držať krok, ale vďaka zmenám tak rýchlo som ešte nemajú aktuálne poznatky, čo chcem. Theres a len oveľa novinky uverejnené na veľkých lokalít, ako je Tom Hardware.

Takisto by bolo zaujímavé, aby bol schopný vrátiť sa späť a pozrieť sa na tom, ako veci sa zmenili.

Mimochodom, len nápad, ak máte čas, a já bych určite nájsť užitočné.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 6. júla 2008, 22:11
Darcu Skupina

No, jediný spôsob, ako by som mohol urobiť, že je zostaviť cien pre niektoré kusy hardware v USA, Veľkej Británii potom, brať priemernú a pľuvať to každý týždeň. Som ochotný to urobiť, ale čas nemusí povoliť, a myslím si, že by ste skončili s radom čísel. Nemyslím si, že veľa položiek bude veľmi užitočná pre non-technickej ľudí, ale já si myslím o ceste do práce, prípadne palcov
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Old 7. júla 2008, 15:57
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal Carbon View Post
No, jediný spôsob, ako by som mohol urobiť, že je zostaviť cien pre niektoré kusy hardware v USA, Veľkej Británii potom, brať priemernú a pľuvať to každý týždeň. Som ochotný to urobiť, ale čas nemusí povoliť, a myslím si, že by ste skončili s radom čísel. Nemyslím si, že veľa položiek bude veľmi užitočná pre non-technickej ľudí, ale já si myslím o ceste do práce, prípadne palcov
Nemusíte nutne potreba spomenúť aktuálne ceny, len loptu parkov.

Prostě prehľad o všetkom, čo sa deje vo svete hardvéru.

Old 7. júla 2008, 16:02
Darcu Skupina

Nie je pravda, že čo sa robí keď Newsbot?

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 7. júla 2008, 16:04
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal thingie2 View Post
Nie je pravda, že čo sa robí keď Newsbot?
Druhu, ale môžete držať krok so všetkými úradmi mu robí?

Old 7. júla 2008, 16:13
Darcu Skupina

Všetky tie, ktoré ma záujem, tak áno, samozrejme, aj keď sa pokúsite súčtu to všetko do seba, že bude aj naďalej, rovnako ako veľa vecí, takže nebude rearly je lepšie, ale ak máte pocit, ako je to možné, by všetky prostriedky, choďte na to
Old 31. júla 2008, 09:34
Darcu Skupina

Dobrý deň, karbon,

To je smrť STALKER z parné fórach. Chtěl bych poslať túto cez PM ale nemôžem lol tak sem dúfal, že to budete čítať tento.

Som stavebné počítače pre priateľa. Jeho HDD opečených prostredníctvom úder blesku a bol pripravený na upgrade tak ako tak. Ak si spomeniete, že jediná vec, čo som vybudoval bola high-end herné počítač a on nemusí nič takého, že nikto z jeho rodiny hier. Má dospievajúci syn, ktorý chce len sťahovať hudbu a video z jeho žena robí catering tak ona chce byť schopní navrhnúť letáčiky a také a nemá ďaleko do čohokoľvek lol. Jeho rozpočet je niekde okolo 700 dolárov alebo tak.

Četl jsem vaše odporúčania, ale nemôže nájsť P35C na oboch Newegg alebo Fry to. Chcem mu dať modernizovatelnost (s hodnotou kurz), tak som si niečo schopné FSB až 1600 a je schopný využívať DDR3, keď sa stáva lacnejšie.

S cenou je Q6600 kvapkadlová tak by vám doporučuji po E8400 teraz? ($ 169,00 za E8400, $ 179,00 za Q6600 ako dnes na Newegg).

Zvuková: Ako ste boli schopní si Xfi pracovať s Vista? Napíšte svoj vlastný ovládače?

Radeon vs NVidia: Počul som, že nVidia GFX kariet je lepšie pre hranie hier, zatiaľ čo Radeon pre filmy a podobne. Akékoľvek pravda, že? Ak nie, potom máte odporúčanie na jednu z kariet by ste navrhli viac ako ostatné, alebo len si ten, ktorý je lacnejšie, keď sme sa kúpiť?

2 GB je na 800 RAM by malo byť viac pre nich by malo stačiť nie? Som tiež myslenia (bez toho, aby videl mŕtveho počítače), že DVD a diskety by mali byť na opakované použitie. LOL som dokonca ani nemajú disketovú v tomto stroji.

Ďakujem vopred a nemožno čakať na sprievodcu časť 2 vyjsť.

EDIT: Aha, já zapomněl na PSU. Tiež som zabudol, čo si myslíte o Thermaltake. Uvidím, ak to má Fry Coolermaster, ale pokiaľ nemajú Viem majú Thermaltake. (Tu je Gruzínsko, existuje "daňové prázdniny" dneška až do nedele na "Naspäť do školy" položky tak uvidíme skúste vybrať veci až na mieste, skôr ako Newegg v prípade, že ceny sú porovnateľné).
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Odporúčaná Computer Časti sprievodca # 5 - Prečítajte si pred odoslaním Carbon Všeobecné Hardware Chat 32 Včera 21:14
Odporúčané počítačové diely Sprievodca # 4 - Prečítajte si pred odoslaním Carbon Všeobecné Hardware Chat 18 18.září 2009 23:28
Odporúčané počítačové diely príručka 3 - Prečítajte si pred odoslaním Carbon Všeobecné Hardware Chat 10 24. máj 2009 05:51
Odporúčané počítačové diely Guide 2: ATI Odpočinek Ocenenie Stanice Carbon Všeobecné Hardware Chat 17 10. február 2009 22:27
Počítačové Kompiluje príručka? ComputerGuy Všeobecné Hardware Chat 6 5. septembra 2007 18:16
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.