![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Veľká len som si myslel, keď som mohol usadiť na CPU ... Takže z pohľadu na niektorých iných fórach cez google vidím, že jediný rozdiel je, ako vravíte Krill s napätím. Jednoducho sa zdá trochu podivné sa mi myšlienka, že by 2 identické čipy a dať im rôzne napätia. I dont think I'll be ocing čipu by som mal ísť ešte na 8400, alebo prepnúť na 3110? Vďaka
__________________ Minulú noc som ležal v posteli hľadali až na hviezdy na oblohe a myslel som, že pre seba, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak si nie ste OCing je jediná vec pre vás je cena a Availabilty I guess.Possibly spotreba energie rovnako.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobré správy všetkým! Som sa rozhodol, strih staré veci naštve: Nechcem otravovať Alex každý týždeň, a takmer všetko tu je zastaraný, tak ako tak (srandovní, ako to funguje, čo?) Odporúčané počítačové diely Sprievodca V2: ATI Odpočinek Ocenenie Stanice V súčasnej dobe vypracovaný. Nezahrnuté: Aktualizované Názory na ATI znovuzrodenie sa svojimi 4850 kariet Nová doporučená základné dosky: Porovnanie s 750i/780i s X48, rovnako ako P45 Viac indepth pozrieť na napájanie mužstva Tri nové vzorky stavia (od jednej) Nová sekcia na prípady, chladiče, monitory a zvukových kariet (snad!) A veľa ďalších vecí! Bude tento týždeň alebo tak, záleží na mojom rozvrhu. Ak máte nejaké návrhy, dajte mi vedieť!
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
To je len nápad Carbon, ale čo začína nový post pre každý týždeň, čo je o čo lowdown hardvér, čo sa v súčasnej dobe. Snažím sa držať krok, ale vďaka zmenám tak rýchlo som ešte nemajú aktuálne poznatky, čo chcem. Theres a len oveľa novinky uverejnené na veľkých lokalít, ako je Tom Hardware. Takisto by bolo zaujímavé, aby bol schopný vrátiť sa späť a pozrieť sa na tom, ako veci sa zmenili. Mimochodom, len nápad, ak máte čas, a já bych určite nájsť užitočné.
|
| |||
| |||
| No, jediný spôsob, ako by som mohol urobiť, že je zostaviť cien pre niektoré kusy hardware v USA, Veľkej Británii potom, brať priemernú a pľuvať to každý týždeň. Som ochotný to urobiť, ale čas nemusí povoliť, a myslím si, že by ste skončili s radom čísel. Nemyslím si, že veľa položiek bude veľmi užitočná pre non-technickej ľudí, ale já si myslím o ceste do práce, prípadne palcov
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Prostě prehľad o všetkom, čo sa deje vo svete hardvéru.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie je pravda, že čo sa robí keď Newsbot?
| |||
| |||
| Druhu, ale môžete držať krok so všetkými úradmi mu robí?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Všetky tie, ktoré ma záujem, tak áno, samozrejme, aj keď sa pokúsite súčtu to všetko do seba, že bude aj naďalej, rovnako ako veľa vecí, takže nebude rearly je lepšie, ale ak máte pocit, ako je to možné, by všetky prostriedky, choďte na to |
|
| |||
| |||
| Dobrý deň, karbon, To je smrť STALKER z parné fórach. Chtěl bych poslať túto cez PM ale nemôžem lol tak sem dúfal, že to budete čítať tento. Som stavebné počítače pre priateľa. Jeho HDD opečených prostredníctvom úder blesku a bol pripravený na upgrade tak ako tak. Ak si spomeniete, že jediná vec, čo som vybudoval bola high-end herné počítač a on nemusí nič takého, že nikto z jeho rodiny hier. Má dospievajúci syn, ktorý chce len sťahovať hudbu a video z jeho žena robí catering tak ona chce byť schopní navrhnúť letáčiky a také a nemá ďaleko do čohokoľvek lol. Jeho rozpočet je niekde okolo 700 dolárov alebo tak. Četl jsem vaše odporúčania, ale nemôže nájsť P35C na oboch Newegg alebo Fry to. Chcem mu dať modernizovatelnost (s hodnotou kurz), tak som si niečo schopné FSB až 1600 a je schopný využívať DDR3, keď sa stáva lacnejšie. S cenou je Q6600 kvapkadlová tak by vám doporučuji po E8400 teraz? ($ 169,00 za E8400, $ 179,00 za Q6600 ako dnes na Newegg). Zvuková: Ako ste boli schopní si Xfi pracovať s Vista? Napíšte svoj vlastný ovládače? Radeon vs NVidia: Počul som, že nVidia GFX kariet je lepšie pre hranie hier, zatiaľ čo Radeon pre filmy a podobne. Akékoľvek pravda, že? Ak nie, potom máte odporúčanie na jednu z kariet by ste navrhli viac ako ostatné, alebo len si ten, ktorý je lacnejšie, keď sme sa kúpiť? 2 GB je na 800 RAM by malo byť viac pre nich by malo stačiť nie? Som tiež myslenia (bez toho, aby videl mŕtveho počítače), že DVD a diskety by mali byť na opakované použitie. LOL som dokonca ani nemajú disketovú v tomto stroji. Ďakujem vopred a nemožno čakať na sprievodcu časť 2 vyjsť. EDIT: Aha, já zapomněl na PSU. Tiež som zabudol, čo si myslíte o Thermaltake. Uvidím, ak to má Fry Coolermaster, ale pokiaľ nemajú Viem majú Thermaltake. (Tu je Gruzínsko, existuje "daňové prázdniny" dneška až do nedele na "Naspäť do školy" položky tak uvidíme skúste vybrať veci až na mieste, skôr ako Newegg v prípade, že ceny sú porovnateľné). |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Odporúčaná Computer Časti sprievodca # 5 - Prečítajte si pred odoslaním | Carbon | Všeobecné Hardware Chat | 32 | Včera 21:14 |
| Odporúčané počítačové diely Sprievodca # 4 - Prečítajte si pred odoslaním | Carbon | Všeobecné Hardware Chat | 18 | 18.září 2009 23:28 |
| Odporúčané počítačové diely príručka 3 - Prečítajte si pred odoslaním | Carbon | Všeobecné Hardware Chat | 10 | 24. máj 2009 05:51 |
| Odporúčané počítačové diely Guide 2: ATI Odpočinek Ocenenie Stanice | Carbon | Všeobecné Hardware Chat | 17 | 10. február 2009 22:27 |
| Počítačové Kompiluje príručka? | ComputerGuy | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 5. septembra 2007 18:16 |
| Thread Tools | |
| |