мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Препоручљиви Цомпутер Партс Водич

Reply

Тхреад Тоолс
Old 3. април 2008, 06:33
Донаторска Група

Default Препоручљиви Цомпутер Партс Водич

Греат баш кад сам мислио ЈА могао населити на ЦПУ ... Тако гледајући из неке друге форуме преко Гоогле видим да је само разлика у томе што ти кажеш крила, са напоном. Интернет праведан чинити се мало ак ми мислили да ће производити 2 идентични чиповима и дати им различити напон. ЈА донт мислити ја ћу бити оцинг за цхип, треба ли и даље ићи на 8400 или пребацити на 3110?

Хвала
Old 3. април 2008, 06:38
Донаторска Група

Ако нисте ОЦинг једина ствар за Вас је цена и аваилабилты сам гуесс.Поссиблы потрошња енергије ас уелл.

Мы Сыстем: Крллл

Процесор (и):
Интел К9550@4.33Гхз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП45-УД3П
РАМ меморија:
4кс2ГБ ОЦЗ Платинум ПЦ8500
Графичка картица (е):
Гаинуард 4870Кс2 (840 Цоре Мем 940)
Соунд Цард:
Онбоард хда
Тврди диск (и):
Неколико лол 1650ГБ укупно
Оптички погон (е):
1ксДВД Пхилипс ДВД +-РУ
Цасе / псу:
Антец 1200/Енермакс Инфинити 720У
Хлађење:
Туник Тоуер 120
Нетуорк / Интернет:
Двоструки Гигабит Етхернет
Монитор (е):
Ацер 22 "уидесцреен
Оперативни систем (е):
Виста Ултимате кс64
Old 4. јули 2008, 23:51
Донаторска Група

Добре вести свима!

Ја сам одлучио едитирања старих ствари суцкс: Не желим сметати Алекс сваки викенд, а готово све што је у овде је ионако застарела (чудно како се то ради, ха?)

Препоручљиви Цомпутер Партс Водич в2: АТИ опоравак апрецијација станица је сада састављати.

Укључено:

Ажурирано погледа на АТИ'с оживљавања са 4850 картицама
Нови препоручени Матичне плоче: поређење са 750и/780и са Кс48, као и П45
Више индептх погледамо напајање ратингс
Три нова узорка гради (од једне)
Нове одељке о случајевима, хеатсинкс, монитора и звучне картице (можда!)
Хрпа других ствари!

Ће се овог недеље, или тако, зависно о мом распореду.

Ако имате било каквих предлога јавите ми!
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 5. јули 2008, 14:00
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Царбон View Post
Добре вести свима!

Ја сам одлучио едитирања старих ствари суцкс: Не желим сметати Алекс сваки викенд, а готово све што је у овде је ионако застарела (чудно како се то ради, ха?)

Препоручљиви Цомпутер Партс Водич в2: АТИ опоравак апрецијација станица је сада састављати.

Укључено:

Ажурирано погледа на АТИ'с оживљавања са 4850 картицама
Нови препоручени Матичне плоче: поређење са 750и/780и са Кс48, као и П45
Више индептх погледамо напајање ратингс
Три нова узорка гради (од једне)
Нове одељке о случајевима, хеатсинкс, монитора и звучне картице (можда!)
Хрпа других ствари!

Ће се овог недеље, или тако, зависно о мом распореду.

Ако имате било каквих предлога јавите ми!

Ово је само једна идеја Царбон, али шта је са Стартни нови пост за сваки викенд, дајући лоудоун на оно што је са хардвером у овом тренутку. ЈА пробати за држати корак, али ствари мења тако брзо, ја још увек немају до датума знања желим. Тхереса а само много вести објављене на уеб страницама као што су велики Том'с Хардуаре.

То би било занимљиво, да бисте могли вратити и погледати како ствари су се промениле.

Уосталом, управо идеју ако имате времена, а ја бих га сигурно наћи корисне.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 6. јули 2008, 22:11
Донаторска Група

Уелл, једини начин да ја могу да урадим је да компајлирати цене за одређене комада хардвера у САД-у, а затим у Великој Британији, узмите просјек пљуне га сваких недељу дана. Им 'вољан то учинити, али време мај не дозвољавају, и мислим да бих крај горе са пуно бројева. Не мислим пуно бројева иде бити врло корисно за не-техничке лица, али ћу мислити на начин да је могуће радити у.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Old 7. јули 2008, 15:57
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Царбон View Post
Уелл, једини начин да ја могу да урадим је да компајлирати цене за одређене комада хардвера у САД-у, а затим у Великој Британији, узмите просјек пљуне га сваких недељу дана. Им 'вољан то учинити, али време мај не дозвољавају, и мислим да бих крај горе са пуно бројева. Не мислим пуно бројева иде бити врло корисно за не-техничке лица, али ћу мислити на начин да је могуће радити у.
Ви не нужно потребно да споменути стварне цене, једноставно лопта парковима.

Баш као преглед онога што се дешава у хардверском свету.

Old 7. јули 2008, 16:02
Донаторска Група

Није ли то оно што Неусбот ипак не?

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 7. јули 2008, 16:04
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы тхингие2 View Post
Није ли то оно што Неусбот ипак не?
Врста, али можете ли држати корак са свим постс он чини?

Old 7. јули 2008, 16:13
Донаторска Група

Све оне које интереса ме, да, ипак, чак и ако покушате Збир је све горе себе, она ће и даље бити једнако много ствари, тако да нећемо учинити било који реарлы боље, али ако се осећате као да се, по свим средствима, иди за њу
Old 31 срп 2008, 09:34
Донаторска Група

Поздрав угљеника,

То је смрт Сталкер из парне форума. Ја бих ово послати преко ПМ, но не могу лол па ево надајући сте прочитали овај.

И'м изградњу рачунара за пријатеља. Његов ХДД пржена кроз муња штрајк и он је спреман за надоградњу аныуаыс. Ако се сјећам, једино што сам га подигао је високи крај гаминг рачунар и он не треба ништа слично, нико у његовој породици игре. Он има тинејџерским син који жели преузети музике и видео-а, његова супруга угоститељство тако она не жели да буде у могућности да флиерс дизајн и таквих и он не чини ништа пуно лол. Његов буџет је негде око 700 крупна сачма или тако.

Читала сам ваше препоруке, али не може наћи П35Ц или на било Неуегг СРЈ. Желим да му упградабилиты (са вредности наравно) па желим нешто способан ФСБ до 1600 и могућности користити ДДР3, када постаје јефтиније.

Уз цену од К6600 испуштајући толико би ти препоручујем га преко Е8400 сада? ($ 169.00 за Е8400, $ 179.00 за К6600 од данас на Неуегг).

Звучну: Колико сте били у могућности за добити ваше Ксфи то посао с Видик? Напишите сопствену дривер?

Радеон вс НВИДИА: Ја сам чуо НВИДИА ГФКС картице су боље за играње, док је Радеон за филмове и такве. Свеједно истину на то? Ако није онда имате препоруку једног од картице коју предложени над другом, или само онај који је јефтинији кад смо купити?

2 ГБ-а РАМ-а 800 би требало да буде довољно за њих више не би требало то? Им 'исто тако размишљања (без да види мртве рачунара) да је ДВД и флоппы треба за вишекратну употребу. ЛОЛ ја уопце не имати дискету на овом рачунару.

Хвала унапред, а ја не могу чекати за водич 2. део да изађу.

Едит: Ах, ја заборавио на псу. ЈА исто тако заборавити шта мислите о Тхермалтаке. Ја ћу видети ако СРЈ има Цоолермастер, али ако не знам да имају Тхермалтаке. (Овде је Грузија, ту је "порески празник" данас до недјеље за "повратак у школу" ставку, па ћу покушати покупити ствари се локално него Неуегг ако цене су упоредиве).
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Препоручује се компјутерска Делови Водич # 5 - Прочитај пре објављивања Царбон Генерал Хардуаре Цхат 35 Данас 05:00
Препоручљиви Цомпутер Партс Водич # 4 - Прочитај Пре Постања Царбон Генерал Хардуаре Цхат 18 18. Јул 2009 23:28
Препоручљиви Цомпутер Партс Водич 3 - Прочитај Пре Постања Царбон Генерал Хардуаре Цхат 10 24 мај 2009 05:51
Препоручљиви Цомпутер Партс Гуиде 2: АТИ опоравак апрецијација станица Царбон Генерал Хардуаре Цхат 17 10 фебруар 2009 22:27
Цомпутер Буилд Гуиде? ЦомпутерГуы Генерал Хардуаре Цхат 6 5. Сеп 2007 18:16
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц