az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Önerilen Bilgisayar Parçaları Kılavuzu

Reply

Konu Araçları
Old 3 Nisan 2008, 06:33
Bağış Grubu

Default Önerilen Bilgisayar Parçaları Kılavuzu

Büyük sadece ben bir işlemci üzerinde yerleşmek olabilir ... Bu yüzden Google üzerinden gibi söylersin tek farkı görmek başka forumlar bakarak gelen düşünce Krill, voltaj ile. Sadece biraz bana garip bunlar 2 aynı yongaları üretmek ve bunları farklı gerilim vermek düşünce görünüyor. I dont ben çip ocing olacaksınız, ben yine de 8400 veya 3110 geçiş yapmak gerekir mi?

Teşekkürler
Old 3 Nisan 2008, 06:38
Bağış Grubu

Eğer tek şey sizin için ilgili OCing olmayan fiyat ve availabilty Ben guess.Possibly güç tüketimi as well.

Benim Sistemi: Krlll

İşlemci (ler):
Intel Q9550@4.33Ghz
Anakart:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
RAM hafıza:
4x2GB OCZ Platin PC8500
Grafik Kartı (ler):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Ses Kartı:
Onboard HDA
Sabit Disk (ler):
Birkaç lol 1650GB toplam
Optik Sürücü (ler):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
ANTEC 1200/Enermax Infiniti 720W
Soğutma:
Tuniq Kulesi 120
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Çift Gigabit Ethernet
Monitör (ler):
Acer 22 "geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate X64
Old 4 Temmuz 2008, 23:51
Bağış Grubu

Haber millet!

Ben düzenleme eski şeyler karar verdik berbat: Ben Alex'in her hafta rahatsız eden, ve burada eski zaten (komik nasıl çalıştığını, ha, hemen hemen her şey istemiyorum?)

Önerilen Bilgisayar Parçaları Kılavuzu V2: ATI iyileşme Değerlendirme İstasyonu Şimdi hazırlanan ediliyor.

Dahil:

Ve 4850 kartları ile ATI'nin dirilişi Güncellenme kez
Yeni anakartlar tavsiye: bu x48 ile 750i/780i karşılaştırılması yanı sıra P45
Güç kaynağı derecelendirme Daha fazla indepth bak
Üç yeni örnek (Bir kimden) oluşturur
Durumlarda Yeni bölümlerde, heatsinks, ekranlar ve ses kartları (belki!)
Diğer konulardan bir demet!

Bu hafta da, benim programa bağlı olarak yapılacaktır.

Eğer herhangi bir öneriniz varsa bana bildirin!
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 5 Temmuz 2008, 14:00
Moderatör Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Karbon View Post
Haber millet!

Ben düzenleme eski şeyler karar verdik berbat: Ben Alex'in her hafta rahatsız eden, ve burada eski zaten (komik nasıl çalıştığını, ha, hemen hemen her şey istemiyorum?)

Önerilen Bilgisayar Parçaları Kılavuzu V2: ATI iyileşme Değerlendirme İstasyonu Şimdi hazırlanan ediliyor.

Dahil:

Ve 4850 kartları ile ATI'nin dirilişi Güncellenme kez
Yeni anakartlar tavsiye: bu x48 ile 750i/780i karşılaştırılması yanı sıra P45
Güç kaynağı derecelendirme Daha fazla indepth bak
Üç yeni örnek (Bir kimden) oluşturur
Durumlarda Yeni bölümlerde, heatsinks, ekranlar ve ses kartları (belki!)
Diğer konulardan bir demet!

Bu hafta da, benim programa bağlı olarak yapılacaktır.

Eğer herhangi bir öneriniz varsa bana bildirin!

Bu sadece bir fikir Karbon, ancak her bir hafta sonrası için yeni bir başlangıç, şu anda donanım ne ile Whats üzerindeki lowdown vermekten. Ben tutmak için, ama böyle şeyler değişiklikleri hızla, ben hala güncel bilgi istediğim yok. Ve Theres çok haber sadece Tom's Hardware gibi büyük sitelerde yayınlanmıştır.

Bu da geri gitmek için ve herşey değişti bak edebilmek için ilginç olabilir.

Her neyse, sadece bir fikir Eğer zamanınız varsa, ve ben emin yararlı bulmak olacak.

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Old 6 Temmuz 2008, 22:11
Bağış Grubu

Ben Amerikan donanım bazı parçalar için, daha sonra fiyatlarını derlemek için İngiltere, ortalama almak ve her hafta açıkla olduğunu yapabileceği tek yolu. O, ancak zaman izin vermeyebilir ve size sayı birçok son ediyorum sizce istekli yaşıyorum. Ben sayı çok çok sigara için yararlı olacak teknik insan sanmıyorum ama muhtemelen in bu iş için bir yol düşün edeceğiz
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Old 7 Temmuz 2008, 15:57
Moderatör Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Karbon View Post
Ben Amerikan donanım bazı parçalar için, daha sonra fiyatlarını derlemek için İngiltere, ortalama almak ve her hafta açıkla olduğunu yapabileceği tek yolu. O, ancak zaman izin vermeyebilir ve size sayı birçok son ediyorum sizce istekli yaşıyorum. Ben sayı çok çok sigara için yararlı olacak teknik insan sanmıyorum ama muhtemelen in bu iş için bir yol düşün edeceğiz
Siz mutlaka gerçek fiyatları bahsetmiyorum, sadece topun park gerek yoktur.

Ne donanım dünyasında neler Sadece bir bakış.

Old 7 Temmuz 2008, 16:02
Bağış Grubu

Değil bu Newsbot olsa ne yapıyor?

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 7 Temmuz 2008, 16:04
Moderatör Grubu

Alıntı:
Originally Posted by thingie2 View Post
Değil bu Newsbot olsa ne yapıyor?
Kind, ancak o kadar yapar tüm mesajlar tutabilir?

Old 7 Temmuz 2008, 16:13
Bağış Grubu

Eğer gibi hissediyorum Tüm olanları bu ilgi beni, evet, ancak, hatta eğer kendin bu miktar çalışırsanız, onu hala çok şey gibi, bu nedenle herhangi bir rearly daha iyi yapmak değil, ancak edilir tarafından Tüm bu gitmek anlamına gelir
Old 31 Temmuz 2008, 09:34
Bağış Grubu

Merhaba Karbon,

Bu Ölüm Stalker buhar forumları var. I AM ama işte lol can't ile bu okumak umuduyla bu göndereceğiz.

Bir arkadaşım için bir bilgisayar bina var. Onun HDD'ye bir yıldırım harekâtı ile kızartılmış ve zaten yükseltmek için hazırdı. Eğer hatırlayın, tek şey ben yerleşik bir son oyun bilgisayar ve o böyle bir şey gerek duymadan, kendi aile oyunda kimse. Bu yüzden fliers ve tasarım edebilmek istiyor O, karısı yemek yapar kişiler indirmek müzik ve video isteyen bir genç oğlu var bu ve o kadar şey lol yapacak değildir. Onun bütçesi bir 700 dolar kadar civarındadır.

Ben ancak önerileri okuyun ya Newegg veya üzerindeki P35C bulamıyor Fry's. Ona ben bir şey FSB of 1600 ve DDR3 zaman ucuz olur kullanabilirsiniz gibi istediğiniz upgradability elbette değeri () ile vermek istiyorum.

Ve Q6600 çok olan E8400 üzerinde şimdi tavsiye ediyoruz düşürme ve fiyat mı? (169.00 $ olan E8400 için 179.00 $ today Newegg ilgili olarak Q6600 için).

Ses: Nasıl Vista ile çalışmak için Xfi bulabildiniz mi? Kendi sürücüleri Bana?

Radeon NVidia Vs: Ben nVidia Gfx kartları oyun için daha iyi olduğunu duymuşsunuzdur sırasında film ve bu tür için Radeon. Bunun herhangi bir gerçeği? Eğer bir siz, ya da sadece zaman satın aldığınız bir ucuz almak diğer üzerinden önerilen Kartların bir önerisi var mı?

2 GB's için 800 RAM gerekir daha yeterli bir değil mi? Ben de (Ölüler bilgisayar görüldü sahip olmadan), DVD ve disket yeniden kullanılabilir olmalıdır düşündüklerim. LOL Ben bile bu makinede disket yok.

Şimdiden teşekkür ederiz ve rehber bölüm 2 çıkmasını beklemek değildir.

EDIT: Ah, ben PSU unuttum. Ayrıca Thermaltake ne düşünüyorsun unutma. Eğer Fry's Coolermaster var ama göreceksiniz eğer sanırım Thermaltake var bilmiyorum. (İşte Gürcistan ise, bu "geri okula" öğeler için Pazar gününe kadar bir "vergi tatili" Bugün ben kadar yerel çok şeyler almaya eğer fiyatları karşılaştırabilir Newegg) deneyin yerdir.
Reply

Register

Bookmarks