менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Рекомендуємо комп'ютерних частин Інструкції

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 квітня 2008, 06:33
Донор групи

Default Рекомендуємо комп'ютерних частин Інструкції

Велика, вже коли я думав, що зможу вирішити на процесорі ... Так що від дивлячись на інших форумах через Google Я бачу, що з тією лише різницею, як ти сказав Кріль, з напругою. Це тільки здається трохи дивним, думали, що вони будуть виробляти 2 ідентичних чипів і дати їм різні напруги. I Dont думаєте, що я буду ocing чіпа, я повинен йти ще на 8400 або перейти на 3110?

Спасибо
Old 3 квітня 2008, 06:38
Донор групи

Якщо ви не OCing єдина річ, що мають відношення до вас ціна і Availabilty я guess.Possibly Потужність споживання.

Моя система: Krlll

Процесор (и):
Intel Q9550@4.33Ghz
Материнська плата:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
ОЗУ:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Графічна карта (и):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Звукова карта:
Бортові HDA
Жорсткий диск (и):
Кілька LOL 1650GB Всього
Оптичний привід (и):
1xDVD Philips DVD +-RW
Діло / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720Вт
Охолодження:
Tuniq Tower 120
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit Ethernet
Монітор (и):
Acer 22 "широкоформатний
Операційна система (и):
Vista Ultimate X64
Old 4 липня 2008, 23:51
Донор групи

Гарна новина всім!

Я вирішив редагування старе смокче: Я не хочу, щоб дратувати Алекса кожного тижня, і майже всі тут у будь-якому випадку застарів (смішно, як це працює, так?)

Рекомендуємо комп'ютерних частин керівництва V2: ATI оздоровчої визнання станція В даний час в стадії підготовки.

Включено:

Оновлений думками щодо відродження ATI з її 4850 карт
Нові рекомендовані материнських плат: порівняння 750i/780i з X48, а також P45
Додаткове поглиблене поглянути на оцінки харчування
Три нових зразків версії (у порівнянні з одним)
Нові розділи про випадки, радіатори, монітори і звукові карти (можливо!)
Купа інших речей!

Буде зроблено на тиждень, залежно від мого графіка.

Якщо у вас є пропозиції, дайте мені знати!
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 5 липня 2008, 14:00
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав Вуглець View Post
Гарна новина всім!

Я вирішив редагування старе смокче: Я не хочу, щоб дратувати Алекса кожного тижня, і майже всі тут у будь-якому випадку застарів (смішно, як це працює, так?)

Рекомендуємо комп'ютерних частин керівництва V2: ATI оздоровчої визнання станція В даний час в стадії підготовки.

Включено:

Оновлений думками щодо відродження ATI з її 4850 карт
Нові рекомендовані материнських плат: порівняння 750i/780i з X48, а також P45
Додаткове поглиблене поглянути на оцінки харчування
Три нових зразків версії (у порівнянні з одним)
Нові розділи про випадки, радіатори, монітори і звукові карти (можливо!)
Купа інших речей!

Буде зроблено на тиждень, залежно від мого графіка.

Якщо у вас є пропозиції, дайте мені знати!

Це всього лише ідея Carbon, але те, що про запуск нової посади на кожну тиждень, даючи Рослинні Whats що з обладнанням на даний момент. Я намагаюся йти в ногу, але речі змінюються так швидко, я до сих пір не в курсі знання, які я хочу. І Тереза просто багато новина розміщена на великих сайтах, як обладнання Тома.

Також було б цікаво мати можливість повернутися і подивитися, як все змінилося.

У будь-якому випадку, просто ідея, якщо у вас є час, і я впевнений, знайдуть його корисним.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 6 липня 2008, 22:11
Донор групи

Що ж, єдиний спосіб зробити це полягає в компіляції цін на деякі елементи апаратного в США, потім у Великобританію, брати середні і виплюнути щотижня. Я готовий це зробити, але часу не може дозволити, а я думав, що ви в кінцевому підсумку з великою кількістю цифр. Я не думаю, багато номерів буде дуже корисно для нетехнічних людей, але я думаю, шляхи можливого роботі його дюйма
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 7 липня 2008, 15:57
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав Вуглець View Post
Що ж, єдиний спосіб зробити це полягає в компіляції цін на деякі елементи апаратного в США, потім у Великобританію, брати середні і виплюнути щотижня. Я готовий це зробити, але часу не може дозволити, а я думав, що ви в кінцевому підсумку з великою кількістю цифр. Я не думаю, багато номерів буде дуже корисно для нетехнічних людей, але я думаю, шляхи можливого роботі його дюйма
Ви не обов'язково повинні згадати фактичних цінах, просто парки м'ячі.

Просто огляд того, що відбувається в апаратній світі.

Old 7 липня 2008, 16:02
Донор групи

Хіба це не те, що Newsbot чи хоч?

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 7 липня 2008, 16:04
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав thingie2 View Post
Хіба це не те, що Newsbot чи хоч?
Вид, але ви можете в ногу з усіх посад, він робить?

Old 7 липня 2008, 16:13
Донор групи

Всі ті, які цікавлять мене, та, проте, навіть якщо ви намагаєтеся Резюмуючи вищесказане собі, вона все ще буде стільки ж речі, тому не буде rearly зробити це краще, але якщо ви відчуваєте, як ви можете, всі кошти йти на це
Old 31 липня 2008, 09:34
Донор групи

Привіт Carbon,

Це смерть Сталкер від пари форумів. Я хотів би відправити через ТЧ, але я не можу LOL Отож сподіваюся, ви це читали.

Я будівлі комп'ютер для одного. Його HDD смажений через удар блискавки й була готова модернізувати так чи інакше. Якщо ви пам'ятаєте, єдина річ я побудував була високою комп'ютерних іграх кінця і йому не потрібно нічого подібного, ніхто в його сімейних ігор. У нього є син-підліток, хто просто хоче, щоб скачати музику і відео, його дружина харчування тому вона хоче, щоб бути в змозі проектувати і такі льотчики, і він не робить нічого ні про що LOL. Його бюджет десь близько 700 доларів або близько того.

Я читав ваші рекомендації, але не можуть знайти P35C або Newegg або Фрая. Я хочу дати йому можливість модернізації (зі значенням, звичайно), тому я хочу щось здатні FSB до 1600 і можливість використовувати DDR3, коли воно стане дешевше.

З ціною Q6600 Видалення стільки ви рекомендували б її над E8400 тепер? ($ 169.00 за E8400, $ 179,00 за Q6600 на сьогоднішній день на Newegg).

Звукова карта: Як вам вдалося отримати Xfi для роботи з Vista? Напиши свій власний драйвер?

Radeon NVidia В.С.: Я чув, карт NVidia GFX краще підходять для ігор в той час як Radeon для фільмів і такі. Будь-яка правда з цього приводу? Якщо ні, то у вас є рекомендації одного з карт, які ви запропонували над другою, або просто отримати те, що дешевше, коли ми купуємо?

2 ГБ з 800 оперативної пам'яті повинно бути достатньо для них б ні? Я також думаю (і не побачивши мертвого комп'ютером), що DVD і флоппі слід використовувати повторно. LOL я навіть не мати дискету в цій машині.

Спасибі заздалегідь, і я не можу чекати, поки керівництво частини 2 вийде.

EDIT: О я забула бж. Я також забувати, що ви думаєте про Thermaltake. Я побачу, якщо Фрай має CoolerMaster, але якщо я не знаю, що вони Thermaltake. (Ось Грузія, існує "податкові пільги" Сьогодні по неділю для "Назад до школи", пункти тому я постараюся, щоб забрати речі до локально, а не Newegg якщо ціни однакова).
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Рекомендуємо Computer Parts Guide # 5 - Читати Перед відправленням " Вуглець Генеральний обладнання чат 35 Сьогодні 05:00
Рекомендуємо Computer Parts Guide # 4 - Читати Перед відправленням " Вуглець Генеральний обладнання чат 18 18 вересня 2009 23:28
Рекомендуємо Computer Parts Guide 3 - Читати Перед відправленням " Вуглець Генеральний обладнання чат 10 24 травня 2009 05:51
Рекомендуємо Комп'ютерні Частина 2 Інструкції: ATI оздоровчої визнання станція Вуглець Генеральний обладнання чат 17 10 лютого 2009 22:27
Комп'ютерні Build Guide? ComputerGuy Генеральний обладнання чат 6 5 вересня 2007 18:16
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.