![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Велика, вже коли я думав, що зможу вирішити на процесорі ... Так що від дивлячись на інших форумах через Google Я бачу, що з тією лише різницею, як ти сказав Кріль, з напругою. Це тільки здається трохи дивним, думали, що вони будуть виробляти 2 ідентичних чипів і дати їм різні напруги. I Dont думаєте, що я буду ocing чіпа, я повинен йти ще на 8400 або перейти на 3110? Спасибо
__________________ Минулої ночі я лежала в ліжку, дивлячись на зірки в небі, і я подумав, чорт візьми, де це стелю. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви не OCing єдина річ, що мають відношення до вас ціна і Availabilty я guess.Possibly Потужність споживання.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Гарна новина всім! Я вирішив редагування старе смокче: Я не хочу, щоб дратувати Алекса кожного тижня, і майже всі тут у будь-якому випадку застарів (смішно, як це працює, так?) Рекомендуємо комп'ютерних частин керівництва V2: ATI оздоровчої визнання станція В даний час в стадії підготовки. Включено: Оновлений думками щодо відродження ATI з її 4850 карт Нові рекомендовані материнських плат: порівняння 750i/780i з X48, а також P45 Додаткове поглиблене поглянути на оцінки харчування Три нових зразків версії (у порівнянні з одним) Нові розділи про випадки, радіатори, монітори і звукові карти (можливо!) Купа інших речей! Буде зроблено на тиждень, залежно від мого графіка. Якщо у вас є пропозиції, дайте мені знати!
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Це всього лише ідея Carbon, але те, що про запуск нової посади на кожну тиждень, даючи Рослинні Whats що з обладнанням на даний момент. Я намагаюся йти в ногу, але речі змінюються так швидко, я до сих пір не в курсі знання, які я хочу. І Тереза просто багато новина розміщена на великих сайтах, як обладнання Тома. Також було б цікаво мати можливість повернутися і подивитися, як все змінилося. У будь-якому випадку, просто ідея, якщо у вас є час, і я впевнений, знайдуть його корисним.
|
| |||
| |||
| Що ж, єдиний спосіб зробити це полягає в компіляції цін на деякі елементи апаратного в США, потім у Великобританію, брати середні і виплюнути щотижня. Я готовий це зробити, але часу не може дозволити, а я думав, що ви в кінцевому підсумку з великою кількістю цифр. Я не думаю, багато номерів буде дуже корисно для нетехнічних людей, але я думаю, шляхи можливого роботі його дюйма
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Просто огляд того, що відбувається в апаратній світі.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хіба це не те, що Newsbot чи хоч?
| |||
| |||
| Вид, але ви можете в ногу з усіх посад, він робить?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Всі ті, які цікавлять мене, та, проте, навіть якщо ви намагаєтеся Резюмуючи вищесказане собі, вона все ще буде стільки ж речі, тому не буде rearly зробити це краще, але якщо ви відчуваєте, як ви можете, всі кошти йти на це |
|
| |||
| |||
| Привіт Carbon, Це смерть Сталкер від пари форумів. Я хотів би відправити через ТЧ, але я не можу LOL Отож сподіваюся, ви це читали. Я будівлі комп'ютер для одного. Його HDD смажений через удар блискавки й була готова модернізувати так чи інакше. Якщо ви пам'ятаєте, єдина річ я побудував була високою комп'ютерних іграх кінця і йому не потрібно нічого подібного, ніхто в його сімейних ігор. У нього є син-підліток, хто просто хоче, щоб скачати музику і відео, його дружина харчування тому вона хоче, щоб бути в змозі проектувати і такі льотчики, і він не робить нічого ні про що LOL. Його бюджет десь близько 700 доларів або близько того. Я читав ваші рекомендації, але не можуть знайти P35C або Newegg або Фрая. Я хочу дати йому можливість модернізації (зі значенням, звичайно), тому я хочу щось здатні FSB до 1600 і можливість використовувати DDR3, коли воно стане дешевше. З ціною Q6600 Видалення стільки ви рекомендували б її над E8400 тепер? ($ 169.00 за E8400, $ 179,00 за Q6600 на сьогоднішній день на Newegg). Звукова карта: Як вам вдалося отримати Xfi для роботи з Vista? Напиши свій власний драйвер? Radeon NVidia В.С.: Я чув, карт NVidia GFX краще підходять для ігор в той час як Radeon для фільмів і такі. Будь-яка правда з цього приводу? Якщо ні, то у вас є рекомендації одного з карт, які ви запропонували над другою, або просто отримати те, що дешевше, коли ми купуємо? 2 ГБ з 800 оперативної пам'яті повинно бути достатньо для них б ні? Я також думаю (і не побачивши мертвого комп'ютером), що DVD і флоппі слід використовувати повторно. LOL я навіть не мати дискету в цій машині. Спасибі заздалегідь, і я не можу чекати, поки керівництво частини 2 вийде. EDIT: О я забула бж. Я також забувати, що ви думаєте про Thermaltake. Я побачу, якщо Фрай має CoolerMaster, але якщо я не знаю, що вони Thermaltake. (Ось Грузія, існує "податкові пільги" Сьогодні по неділю для "Назад до школи", пункти тому я постараюся, щоб забрати речі до локально, а не Newegg якщо ціни однакова). |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Рекомендуємо Computer Parts Guide # 5 - Читати Перед відправленням " | Вуглець | Генеральний обладнання чат | 35 | Сьогодні 05:00 |
| Рекомендуємо Computer Parts Guide # 4 - Читати Перед відправленням " | Вуглець | Генеральний обладнання чат | 18 | 18 вересня 2009 23:28 |
| Рекомендуємо Computer Parts Guide 3 - Читати Перед відправленням " | Вуглець | Генеральний обладнання чат | 10 | 24 травня 2009 05:51 |
| Рекомендуємо Комп'ютерні Частина 2 Інструкції: ATI оздоровчої визнання станція | Вуглець | Генеральний обладнання чат | 17 | 10 лютого 2009 22:27 |
| Комп'ютерні Build Guide? | ComputerGuy | Генеральний обладнання чат | 6 | 5 вересня 2007 18:16 |
| Різьба Інструменти | |
| |