![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Които искат да построят компютър да работят и да гледаш синьо-Ray филми на моята 50 'tvWhat тип хардуер / софтуер, трябва да се използва дистанционно да се контролира това all.Does никого имате някакви sugestions. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| тук са няколко от тях. Иска ми имаше пари за построяване на малко Media Center PC, микро-ATX в собствен случая с два 500GB дискове и дистанционно управление .. Както и да се надяваме, че помага.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| XP + изглед двойствен обувка изглежда труден |
|
| |||
| |||
| Това наистина не - най-тежката част е да се тя да се появи в менюто правилно, когато започнете да го. Аз се отказах от него и просто превключвате на двете твърди дискове назад и напред, когато аз искам да отида в различни OS.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Може ли ATI RF дистанционно управление се преконфигурира за употреба, без ATI Софт / хардуер | navnut | Общи Хардуер Чат | 1 | 23-ти октомври 2009 г 12:34 |
| Проблем в контролния панел - контролен панел приучавам отворен | Violaferoz | Windows операционни системи | 1 | 14 Юни 2009 05:40 |
| Дистанционно | Ulfrinn | В мрежа, модеми & VoIP | 4 | 10 Jan 2008 18:10 |
| Контрол Инженеринг Win2000/Remote контрол Софтуер, Отивате Мрежата | 597 | Общи Софтуер Чат | 1 | 28 ноември 2007 13:19 |
| Отдалечен контрол на вашия компютър | webcrawler | Общи Софтуер Чат | 3 | 17 Март 2007 21:29 |
| Нишка Инструменти | |
| |