![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Chtějí vybudovat ks dělat práci a sledovat modro-ray filmy na mém 50 'tvWhat typ hardware / software potřebuji k používání vzdáleného ovládání pro all.Does někdo mít sugestions. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tady jsou banda z nich. Přál bych si, abych měl peníze na vybudování malé Media Center PC, micro-ATX v příjemném případ se dvěma 500 GB disky a dálkové ovládání .. tak jako tak, doufám, že pomůže.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| XP + Vista duální boot se zdá být velmi citlivý |
|
| |||
| |||
| Je to opravdu ne - nejtěžší část je dostat ji zobrazit v menu správně při spuštění to. Dala jsem se na to a jen přepínat dvou pevných disků tam a zpět, když chci jít na jiný OS.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |