![]() |
|
| |||
| |||
| Θέλοντας να οικοδομήσει έναν υπολογιστή για να κάνουν εργασίες και να παρακολουθήσουν μπλε-ray ταινίες μου για 50 'tvWhat τύπο υλικού / λογισμικού χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ένα τηλεχειριστήριο για τον έλεγχο αυτό all.Does κανείς έχει καμία sugestions. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| εδώ είναι ένα τσούρμο από αυτούς. Μακάρι να είχα τα μετρητά για να οικοδομήσουμε ένα μικρό Media Center PC, μικρο-ATX σε ένα ωραίο και με δύο δίσκους 500GB και ένα τηλεχειριστήριο .. ούτως ή άλλως, ελπίζουμε ότι βοηθάει.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| xp + vista διπλή εκκίνηση φαίνεται δύσκολο |
|
| |||
| |||
| Είναι πραγματικά δεν - το πιο δύσκολο μέρος γίνεται να εμφανίζεται σε ένα μενού σωστά όταν ξεκινάτε το. Έδωσα σε σχέση με αυτό το διακόπτη και μόλις δύο σκληρούς δίσκους εμπρός και πίσω όταν θέλω να πάω σε ένα διαφορετικό λειτουργικό σύστημα.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μπορεί μια ATI RF Remote Control αναδιαρθρώνεται για δε χρησιμοποίηση, χωρίς ATI Soft / hardware | navnut | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 23 Οκτωβρίου του 2009 12:34 |
| Πρόβλημα στον πίνακα ελέγχου - Πίνακας ελέγχου συνηθίζει ανοιχτό | Violaferoz | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 14 Ιουν 2009 05:40 |
| Τηλεχειριστήριο | Ulfrinn | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 4 | 10 Ιαν 2008 18:10 |
| Control Engineering Win2000/Remote Ελέγχου Λογισμικού, Going Δικτύου | 597 | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 28 Νοε 2007 13:19 |
| Τηλεχειρισμός υπολογιστή σας | webcrawler | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 17 Μαρ 2007 21:29 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |