![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Žele izgraditi pc učiniti i promatrati rad na blue-ray filmova na mojoj 50 'tvWhat vrstu hardware / software trebam koristiti daljinski kontrolirati ga all.Does itko ima ikakvu sugestions. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ovdje su hrpa od njih. Želim sam imao novca za izgradnju malo Media Center PC, micro-ATX u lijepoj slučaj s dva 500GB Pogoni i daljinski upravljač .. svejedno se nadam da pomaže.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| XP + Vista dual boot čini lukav |
|
| |||
| |||
| To je stvarno ne - najteži dio je uzimajući ga prikazati u izborniku ispravno kada pokrenete ga. JA je dao gore na to i samo prebaciti dvije tvrde diskove naprijed-nazad, kada želim ići na drugi OS.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Može ATI RF daljinski upravljač se ponovno odrediti za korištenje bez ATI Soft / hardver | navnut | General Hardware Chat | 1 | 23 listopad 2009 12:34 |
| Problem u Control Panel - otvorite Control panel navika | Violaferoz | Windows Operating Systems | 1 | 14. lipnja 2009 05:40 |
| Daljinski | Ulfrinn | Networking, Modemi & VoIP | 4 | 10 siječanj 2008 18:10 |
| Control Engineering Win2000/Remote Control Software, Going Network | 597 | Općenito Software Chat | 1 | 28. studeni 2007 13:19 |
| Daljinsko upravljanje računalom | webcrawler | Općenito Software Chat | 3 | 17. ožujak 2007 21:29 |
| Thread Tools | |
| |