![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Norintys statyti PC padaryti darbą ir žiūrėti Blue-ray ant mano 50 'tvWhat rūšies techninės / programinės įrangos reikia, kad galėčiau naudotis nuotolinio jį kontroliuoti all.Does kas turite sugestions. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| čia yra jų krūva. Norėčiau aš pinigų statyti mažai Media Center PC, micro-ATX ir gražus su dviem 500GB diskus ir nuotolinio valdymo .. Anyway, tikiuosi, kad padeda.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| XP + Vista dvigubos įkrovos atrodo sudėtinga |
|
| |||
| |||
| Tai tikrai ne - sunkiausia dalis tampa ją rodomi meniu teisingai paleidus ją iš naujo. Aš atidavė jai ir pereikite du kietus diskus ir atgal, kai aš noriu eiti į skirtingas OS.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ar ATI RF Remote Control perkonfigūruoti naudoti be ATI Soft / Hardware | navnut | General Hardware Chat | 1 | 23 spalis 2009 12:34 |
| Problema Control Panel - Control Panel įprotis pradėti | Violaferoz | Windows "operacinės sistemos | 1 | Birželis 14, 2009 05:40 |
| Nuotolinis | Ulfrinn | Networking, Modems & VoIP | 4 | 10 sausis 2008 18:10 |
| Automatika Win2000/Remote kontrolės įranga, einu tinklas | 597 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | Lapkritis 28, 2007 13:19 |
| Nuotolinio valdymo kompiuterio | Webcrawler | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | Kovas 17, 2007 21:29 |
| Temos įrankiai | |
| |