![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Vēlas būvēt pc darīt darbu un skatīties, blue-ray filmas uz mana 50 "tvWhat veida aparatūras / programmatūras man vajadzēs izmantot tālvadības to kontrolēt all.Does kāds ir kādi sugestions.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
šeit ir ķekars no tiem.
Es vēlos man bija naudas būvēt nedaudz Media Center PC, mikro-ATX ar jauku lietu ar divām 500GB diskus un tālvadības pults .. anyway, ceru, ka palīdz.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Mana sistēma: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
xp + vista dual boot šķiet grūts
|
|
|
|||
|
|||
|
Tas tiešām nav - visgrūtāk daļa ir panākt, lai to parādīt izveidota izvēlni pareizi, startējot to. I deva līdzi, un tikai slēdzis diviem cietajiem diskiem un atpakaļ, kad es gribu iet uz dažādām OS.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
|