![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Care doresc să construiască un PC pentru munca pe ceas şi albastru-ray filme pe 50 'tvWhat tip de hardware / software am nevoie pentru a utiliza un control la distanţă pentru a-l avea pe nimeni all.Does orice sugestii. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aici sunt o grămadă de ele. Mi-aş dori să am avut bani pentru a construi un pic Media Center PC, micro-ATX frumos într-un caz, cu două unităţi de stocare 500GB şi un control la distanţă .. oricum, sper ca ajuta.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| xp + vista dual boot pare complicat |
|
| |||
| |||
| Este adevărat, nu - în parte devine din ce în ce mai greu să arate, într-un meniu corect, atunci când începe să-l. I-am dat pe ea şi trece doar cele două unităţi de hard disk înainte şi înapoi, atunci când vreau să merg la un alt sistem de operare.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
![]() |
|
| Marcaje |