![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Chcú vybudovať ks robiť prácu a sledovať modro-ray filmy na mojom 50 'tvWhat typ hardware / software potrebujem na používanie vzdialeného ovládania pre all.Does niekto mať sugestions. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tady sú banda z nich. Prial by som si, aby som mal peniaze na vybudovanie malé Media Center PC, micro-ATX v príjemnom prípad s dvoma 500 GB disky a diaľkové ovládanie .. tak ako tak, dúfam, že pomôže.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| XP + Vista duální boot sa zdá byť veľmi citlivý |
|
| |||
| |||
| Je to naozaj nie - najťažšej časť je dostať ju zobraziť v menu správne pri spustení to. Dala som sa na to a len prepínať dvoch pevných diskov tam a späť, keď chcem ísť na iný OS.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Can Be ATI RF diaľkové ovládanie prekonfigurovať pre použitie bez ATI Soft / hardware | navnut | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 23.října 2009 12:34 |
| Problém s ovládacom paneli - Ovládací panel zvyknutý otvoriť | Violaferoz | Operačné systémy Windows | 1 | 14. júna 2009 05:40 |
| Diaľkové | Ulfrinn | Siete, Modemy & VoIP | 4 | 10. januára 2008 18:10 |
| Riadiace techniky Win2000/Remote Ovládací softvér, ktorý bude sieť | 597 | Všeobecné Software Chat | 1 | 28. novembra 2007 13:19 |
| Diaľkové ovládanie PC | webcrawler | Všeobecné Software Chat | 3 | 17. marca 2007 21:29 |
| Thread Tools | |
| |