![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Бажаючи побудувати ПК для роботи у справі і дивитися фільми Blue Ray на моєму 50 'tvWhat тип апаратно-програмне забезпечення мені необхідно використовувати пульт дистанційного керування для боротьби з нею all.Does кого є якісь Sugestions.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
тут являють собою пучок з них.
Шкода, що я мала грошові створити невеликий медіацентр ПК, Micro-ATX в приємному випадку з двома 500GB дисками і пультом дистанційного управління .. У всякому разі, сподіваємося, що допомагає.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Моя система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
XP + Vista подвійний завантаження здається Tricky
|
|
|
|||
|
|||
|
Це дійсно немає - найважча частина отримує його, щоб показати в мене правильно, коли ви починаєте його. Я кинула на нього, і просто переведіть два жорсткі диски вперед і назад, коли я хочу поїхати в іншу ОС.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
|