![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
Имам 4 године стари ПЦ који сам надоградња врстог диска у, али нема индиција да је оно типа нови хард диск ће радити с мој рачунарИнфо у овој слици је прочитати назад у текуће хард диск податке са урадити програм назван ХДтуне тренутна је Самсунг 80ГБ ИДЕ ХДД АТА/133 на Пацкард Белл Године део је збуњујуће када наручујете нови хард диск постоји толико много врста АТА / САТА / и тако даље |
|
|
|||
|
|||
|
ИДЕ хард диск је оно што желите.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ыеп то ИДЕ диска ..... било који од наведених на овим погонима 3 странице ће бити у реду:
хттп://ууу.мицродирецт.цо.ук/продуцт...=2, 13,66 & н = 694 Једна ствар за имати у виду да је .... Оригиналне верзије система Уиндоус КСП не подржава тврде дискове веће од 137гб, Подршка за те дошла са пакетом Сервице Пацк 1 / 2, тако да мај пронаћи ако инсталирате КСП већ од ране КСП диск, да неће пронаћи сви простор на диску . Очито ово се примењује само ако користите 160ГБ или каснији. Ту је и мала вероватноћа да је ваша матична плоча можда неће 48бит ЛБА подршку, неопходно за веће дискове, тако да можда желите да проверите ово превише. Постоје уаоркароундс до СП1 / 2 питања, па пост назад ако треба више информација. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
|
|||
|
|||
|
хвала за одговоре, ИДЕ / П-АТА / АТА су сви исти, јер сам овде пронашао две, једна је друга АТА ИДЕ
хттп://ууу.новатецх.цо.ук/новатецх/п...кс1ы0з1п0с0н0м0 хттп://ууу.новатецх.цо.ук/новатецх/с...хтмл?УД-80ААЈС |
|
|
|||
|
|||
|
Сериал АТА обичај радити на Вашој матичној плочи, осим његових подржан или имате адаптер. Имати погледати и видети ако можете користити САТА, ако не онда поћи са ИДЕ / АТА. Тај други линк ти је за постед САТА која није иста као АТА.
|
|
|
|||
|
|||
|
Као што је рекао је Бакстер ыоуе 2. линк је за Сериал АТА (САТА) погон, који ће радити само ако ваша матична плоча има САТА суппорт.
АТА ИДЕ те су исти, али се не САТА. |
|
|
|||
|
|||
|
хвала за брзе одговоре, много поштовати Интернет
|
|
|
|||
|
|||
|
Нешто сам приметио је да различити ХДД имају различите конектора
ИДЕ АТА 133 хттп://ууу.новатецх.цо.ук/новатецх/с...тмл?ХИТ-ХД808П 40 ПИН ИДЦ хттп://ууу.новатецх.цо.ук/новатецх/с...е.хтмл?УД-80ЈБ први порт (ИДЕ АТА 133) је иста као и сада, тако ако ја купио други ХДД би то захтевају нову 40 ПИН ИДЦ конектор? |
|
|
|||
|
|||
|
Сви погони су ИДЕ Конектори 40 Пин. АТА 133 односи се на брзину интерфејса, али не и на конектор.
Постоје различити ИДЕ Каблови ... односно 40 & 80 диригент диригент, али они још увек користе ПИН-40 конектора. Већина каблова сада су добили 80 диригент, који се односи на број физичких жица у тракасти кабл. |