![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти момчета, здравей Алекс hows върви? Никога не ми бр сортирани, това е на рафта сега за известно време. Аз ще се справят с нея, когато имам сили. Имам нов комплекс за брат ми, обаче, това е било страхотно за няколко дни, но сега съм с няколко начални трудности с нея. Снощи тя има вид на объркани (да не се отвори DVD тава, когато поставите DVD в) и после рестартира самия без предупреждение. Днес имам няколко сини екрана катастрофи (IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL). Аз се чудех дали това се дължи на прегряване, аз инсталиран Еверест къщи, за да видите време (градуси C): Дънната платка: 43 Процесор: 45 gpu: 63 maxtor: 42 Аз не знам какво hte време трябва да бъде все пак, са тези прекалено горещо? фен скорости от Еверест, са: Процесор: 3245 об. / мин northbridge: 5625 об. / мин от mobo има NVIDIA чипсет и PC дойде с NVIDIA Firewall. Аз прочетох лоши неща за NV защитна стена, може би се причинява проблеми? е хардуерно защитна стена? може да се деинсталира?. на спецификациите са: MSI P4N SLI mobo, nforce4 NVIDIA SLI чипсет Intel версия Pentium 4 640 3,2 2GB DDR2 овен GeForce 7500le графични карти изпълняват пропорционално XP SP2 Има 2 фенове на Intel вентилатора над процесора и по-малък фен правото под нея. Благодаря предварително за всяка светлина вие можете да проливат, наздраве buchanan редактирате, Терес друг фен: му един игрални случая с видите през прозореца и Терес фен там в средата на прозореца когато отворих случай той не беше включен в борда, трябва да е? Аз ще имейл на продавача и да го прекалено Опитах включване в борда, но той не е на работа (опитвали в 2 места мога да видя) също PSU е 450 вата Мисля наздравици, друга двойка рестартира и сини екрани |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Да мисля, че на борда на защитната стена може да бъде прекратен в Add / Remove Programs, неговите нарича NVIDIA forceware защитна стена или нещо подобно Също така тези време са доста горещо, опитайте почистване феновете с четка за зъби има някаква прах върху тях
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
всички фенове са чисти, компютърът изглежда съвсем нова. с това, което казах за фен на странични прозореца, който не бе включен в и аз арго захващаме за работа, мислиш ли, че тя трябва да се работи? или са другите двама фенове споменах, че е в норма? Много благодаря Господи, и сега, когато се опитате да го изключите, че само се рестартира и няма да го изключите, Чувал ли си, ако това? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Моята система: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| мил Той е изключен последното име Опитах ОК, Аз съм повече занимава с bsod и рестартира, кой мислиш NVIDIA Firewall е проб или вървят твърде горещо (прегорели феновете и случая със сгъстен въздух, но тя е толкова чиста иначе само малко изложени на прах, време, са еднакви или битово-висок, хубав много същата) |
|
| |||
| |||
| Знаете ли включване на защитната стена на разстояние? Направи така, защото те са чисти боклука мнение все пак и аз чух от хора имат проблеми с тях, преди да Доклад обратно, ако не се получи и да можем да започнем тестване своя овен Промени: моля просто редактирате публикацията си, ако никой не е отговорил, спестява ми се налага да се сливат тях през цялото време, ще видите вашия пост все пак, няма нужда да го друс
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Опитах се да променям оригинала пост, съжалявам социална как мога да го направя? |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Anyhoo е вашият COMP все още BOSD?
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Обикновено сини екрани когато безопасно премахване на хардуер или използването на други програми |
|
| |||
| |||
| добре, Аз деинсталиран NVIDIA защитна стена, а след това-късно реших да деинсталирам целия NVIDIA за достъп до мрежата, мениджър на защитната стена, която е част от, и аз бях доста доволен (когато започнах utorrent тя даде съобщение, че NVIDIA Firewall е сенчесто и има сериозни грешки, това съобщение Все още дойде след деинсталиране на защитната стена, но беше отишла с достъп до мрежата, мениджър деинсталиране). преди няколко дни и не bsod и рестартирането не по своя собствена, до днес. Аз просто се завтече pcmark05, беше проверена на резултатите онлайн и възобновено сърфинг, когато ми безжична връзка изключен, аз нали кликнахте за ремонт и PC изключване на мен. много пъти това се е случило, когато се опитах да безопасно освобождаване на безжичен USB адаптер през последните няколко дни (наред с други случайни рестартира). разочаровани, да не са сортирани това, че ще я дам още няколко дни и след това да Ви уведомим, че всичко това е добре, някакви идеи? наздравици |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Изключване на компютъра се рестартира ... | CODMW | Windows операционни системи | 1 | 5-ти ноември 2009 г. 11:39 |
| Компютърът се рестартира по себе си. | andrewanimation | Общи Хардуер Чат | 22 | 4-ти Октомври, 2009 08:37 |
| Рестартира, когато тя се чувства като го! | DEREK530D | Общи Хардуер Чат | 11 | 6-ти Септември, 2009 05:20 |
| Случайна рестартира (моля помощ) | zaze | Общи Хардуер Чат | 1 | 21 Jan 2008 13:08 |
| Рестартира компютъра при стартиране на екрана? | Admaster3000 | Windows операционни системи | 11 | 11 април 2007 14:51 |
| Нишка Инструменти | |
| |