по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Рестартира от само себе си (след като до този момент) и BSOD

Reply

Нишка Инструменти
Old 25 август 2007, 15:09
Член Група

Default Рестартира от само себе си (след като до този момент) и BSOD

Здрасти момчета, здравей Алекс hows върви?

Никога не ми бр сортирани, това е на рафта сега за известно време. Аз ще се справят с нея, когато имам сили.

Имам нов комплекс за брат ми, обаче, това е било страхотно за няколко дни, но сега съм с няколко начални трудности с нея.

Снощи тя има вид на объркани (да не се отвори DVD тава, когато поставите DVD в) и после рестартира самия без предупреждение.

Днес имам няколко сини екрана катастрофи (IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL).

Аз се чудех дали това се дължи на прегряване, аз инсталиран Еверест къщи, за да видите време (градуси C):

Дънната платка: 43
Процесор: 45
gpu: 63
maxtor: 42

Аз не знам какво hte време трябва да бъде все пак, са тези прекалено горещо?

фен скорости от Еверест, са:
Процесор: 3245 об. / мин
northbridge: 5625 об. / мин

от mobo има NVIDIA чипсет и PC дойде с NVIDIA Firewall.
Аз прочетох лоши неща за NV защитна стена, може би се причинява проблеми?
е хардуерно защитна стена? може да се деинсталира?.

на спецификациите са:
MSI P4N SLI mobo, nforce4 NVIDIA SLI чипсет Intel версия
Pentium 4 640 3,2
2GB DDR2 овен
GeForce 7500le графични карти
изпълняват пропорционално XP SP2

Има 2 фенове на Intel вентилатора над процесора и по-малък фен правото под нея.

Благодаря предварително за всяка светлина вие можете да проливат, наздраве buchanan

редактирате, Терес друг фен:

му един игрални случая с видите през прозореца и Терес фен там в средата на прозореца

когато отворих случай той не беше включен в борда, трябва да е?
Аз ще имейл на продавача и да го прекалено

Опитах включване в борда, но той не е на работа (опитвали в 2 места мога да видя)

също PSU е 450 вата Мисля

наздравици,

друга двойка рестартира и сини екрани
Old 25 август 2007, 16:47
Модератор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от buchanan View Post
Здрасти момчета, здравей Алекс hows върви?

Никога не ми бр сортирани, това е на рафта сега за известно време. Аз ще се справят с нея, когато имам сили.

Имам нов комплекс за брат ми, обаче, това е било страхотно за няколко дни, но сега съм с няколко начални трудности с нея.

Снощи тя има вид на объркани (да не се отвори DVD тава, когато поставите DVD в) и после рестартира самия без предупреждение.

Днес имам няколко сини екрана катастрофи (IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL).

Аз се чудех дали това се дължи на прегряване, аз инсталиран Еверест къщи, за да видите време (градуси C):

Дънната платка: 43
Процесор: 45
gpu: 63
maxtor: 42

Аз не знам какво hte време трябва да бъде все пак, са тези прекалено горещо?

фен скорости от Еверест, са:
Процесор: 3245 об. / мин
northbridge: 5625 об. / мин

от mobo има NVIDIA чипсет и PC дойде с NVIDIA Firewall.
Аз прочетох лоши неща за NV защитна стена, може би се причинява проблеми?
е хардуерно защитна стена? може да се деинсталира?.

на спецификациите са:
MSI P4N SLI mobo, nforce4 NVIDIA SLI чипсет Intel версия
Pentium 4 640 3,2
2GB DDR2 овен
GeForce 7500le графични карти
изпълняват пропорционално XP SP2

Има 2 фенове на Intel вентилатора над процесора и по-малък фен правото под нея.

Благодаря предварително за всяка светлина вие можете да проливат, наздраве buchanan

редактирате, Терес друг фен:

му един игрални случая с видите през прозореца и Терес фен в средата на прозореца

когато отворих случай той не беше включен в борда, трябва да е?
Аз ще имейл на продавача и да го прекалено

Опитах включване в борда, но той не е на работа (опитвали в 2 места мога да видя)

също PSU е 450 вата Мисля

наздравици,

друга двойка рестартира и сини екрани
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL обикновено шофьора или овен, свързани сте инсталирали нови драйвери или овен?
Да мисля, че на борда на защитната стена може да бъде прекратен в Add / Remove Programs, неговите нарича NVIDIA forceware защитна стена или нещо подобно
Също така тези време са доста горещо, опитайте почистване феновете с четка за зъби има някаква прах върху тях

Моята система: Някои други любовник!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (акционерно волта)
Дънната платка:
BIOSTAR TPower I45
RAM памет:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Графична карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Hard Drive (и):
2
Оптично устройство (а):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Дело / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охлаждане:
Биг тайфун VX
Мрежа / Интернет:
Chorus / НПК 20MB
Монитор (и):
Acer X223W 22 "широкоекранен 1680 × 105
Операционна система (и):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 25 август 2007, 17:06
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от SocialWarfare View Post
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL обикновено шофьора или овен, свързани сте инсталирали нови драйвери или овен?
Да мисля, че на борда на защитната стена може да бъде прекратен в Add / Remove Programs, неговите нарича NVIDIA forceware защитна стена или нещо подобно
Също така тези време са доста горещо, опитайте почистване феновете с четка за зъби има някаква прах върху тях
Просто купи компютър 2-ра ръка с прясна инсталирате XP, не се инсталира нови драйвери или овен.
всички фенове са чисти, компютърът изглежда съвсем нова.

с това, което казах за фен на странични прозореца, който не бе включен в и аз арго захващаме за работа, мислиш ли, че тя трябва да се работи? или са другите двама фенове споменах, че е в норма?

Много благодаря

Господи,

и сега, когато се опитате да го изключите, че само се рестартира и няма да го изключите,

Чувал ли си, ако това?
Old 25 август 2007, 18:06
Номер на групата

Цитат:
Господи,

и сега, когато се опитате да го изключите, че само се рестартира и няма да го изключите,

Чувал ли си, ако това?
не, но това е вид смешно в "радвам, че не ме" начин

Моята система: hAvAAck Build 3

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Дънната платка:
Asus P5N-E
RAM памет:
GSkill 4GB DDR2
Графична карта (и):
EVGA д-NVidia GeForce 8600GT
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Оптично устройство (а):
Мъртъв
Дело / PSU:
Generic дело, Generic PSU
Охлаждане:
Zalman 92 mm
Мрежа / Интернет:
на борда
Монитор (и):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Операционна система (и):
MS Vista Ult, Ubuntu 7,10 64-битово кодиране
Old 25 август 2007, 18:47
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от hAvAAck View Post
не, но това е вид смешно в "радвам, че не ме" начин

мил

Той е изключен последното име Опитах ОК,

Аз съм повече занимава с bsod и рестартира, кой мислиш NVIDIA Firewall е проб или вървят твърде горещо (прегорели феновете и случая със сгъстен въздух, но тя е толкова чиста иначе само малко изложени на прах, време, са еднакви или битово-висок, хубав много същата)
Old 25 август 2007, 18:55
Модератор Група

Знаете ли включване на защитната стена на разстояние?
Направи така, защото те са чисти боклука мнение все пак и аз чух от хора имат проблеми с тях, преди да
Доклад обратно, ако не се получи и да можем да започнем тестване своя овен

Промени: моля просто редактирате публикацията си, ако никой не е отговорил, спестява ми се налага да се сливат тях през цялото време, ще видите вашия пост все пак, няма нужда да го друс

Old 25 август 2007, 19:14
Член Група

Цитат:
Знаете ли включване на защитната стена на разстояние?
Направи така, защото те са чисти боклука мнение все пак и аз чух от хора имат проблеми с тях, преди да
Доклад обратно, ако не се получи и да можем да започнем тестване своя овен

Промени: моля просто редактирате публикацията си, ако никой не е отговорил, спестява ми се налага да се сливат тях през цялото време, ще видите вашия пост все пак, няма нужда да го друс
Имам обърна защитната стена на разстояние, но това е странно един: той все още е в системата тава, просто зачерква и казва му профил е изключен.

Опитах се да променям оригинала пост, съжалявам социална как мога да го направя?
Old 25 август 2007, 19:20
Модератор Група

Цитат:
Имам обърна защитната стена на разстояние, но това е странно един: той все още е в системата тава, просто зачерква и казва му профил е изключен.

Опитах се да променям оригинала пост, съжалявам социална как мога да го направя?
Оригиналът е "ОК", за публикациите, които се правят по време, така че само ще бъде в състояние да ги редактирате определен период от време след първоначалната публикация

Anyhoo е вашият COMP все още BOSD?

Old 25 август 2007, 19:33
Член Група

Цитат:
Оригиналът е "ОК", за публикациите, които се правят по време, така че само ще бъде в състояние да ги редактирате определен период от време след първоначалната публикация

Anyhoo е вашият COMP все още BOSD?
Добре е за малко,

Обикновено сини екрани когато безопасно премахване на хардуер или използването на други програми
Old 29 август 2007, 05:15
Член Група

добре,

Аз деинсталиран NVIDIA защитна стена, а след това-късно реших да деинсталирам целия NVIDIA за достъп до мрежата, мениджър на защитната стена, която е част от, и аз бях доста доволен (когато започнах utorrent тя даде съобщение, че NVIDIA Firewall е сенчесто и има сериозни грешки, това съобщение Все още дойде след деинсталиране на защитната стена, но беше отишла с достъп до мрежата, мениджър деинсталиране).

преди няколко дни и не bsod и рестартирането не по своя собствена, до днес.

Аз просто се завтече pcmark05, беше проверена на резултатите онлайн и възобновено сърфинг, когато ми безжична връзка изключен, аз нали кликнахте за ремонт и PC изключване на мен.

много пъти това се е случило, когато се опитах да безопасно освобождаване на безжичен USB адаптер през последните няколко дни (наред с други случайни рестартира).

разочаровани, да не са сортирани това, че ще я дам още няколко дни и след това да Ви уведомим, че всичко това е добре, някакви идеи?

наздравици
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Изключване на компютъра се рестартира ... CODMW Windows операционни системи 1 5-ти ноември 2009 г. 11:39
Компютърът се рестартира по себе си. andrewanimation Общи Хардуер Чат 22 4-ти Октомври, 2009 08:37
Рестартира, когато тя се чувства като го! DEREK530D Общи Хардуер Чат 11 6-ти Септември, 2009 05:20
Случайна рестартира (моля помощ) zaze Общи Хардуер Чат 1 21 Jan 2008 13:08
Рестартира компютъра при стартиране на екрана? Admaster3000 Windows операционни системи 11 11 април 2007 14:51
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc