![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, ahoj alex objímá se máš? Nikdy jsem mého pc seřazené, je to na polici teď na chvíli. Budu se s tím vypořádat, když jsem neměl sílu. Mám nový comp pro mého bratra, je však byly skvělé pro pár dní, ale teď jsem s pár počáteční problémy s ním. Včera večer se dostala trochu zmatený (wouldn't open dvd podnos, když jsem dal dvd in) a pak znovu sám a bez varování. Dnes jsem měl několik nehod modrá obrazovka (IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL). Napadlo mě, jestli to bylo kvůli přehřátí, i installed Everest domů vidět temps (° C): Základní deska: 43 cpu: 45 GPU: 63 Maxtor: 42 já nevím, co hte temps by měly být i když se tyto příliš horko? otáčky ventilátoru z Everest jsou: cpu: 3245 ot. / min Northbridge: 5625 ot. / min mobo má nvidia chipset a pc přišel s nvidia firewall. Četl jsem špatné věci, o nv firewall, možná to způsobuje problémy? je to hardware firewall? lze ji odinstalovat?. specifikace jsou následující: MSI P4N SLI mobo, NVIDIA nForce4 SLI Intel vydání čipové sady Pentium 4 640 3,2 2 GB DDR2 RAM geforce 7500le grafická karta běh xp pro sp2 K dispozici jsou 2 ventilátory, intel ventilátor nad CPU a menší ventilátor přímo pod ní. Díky předem za jakýchkoli světelných vás mohou objasnit, cheers Buchanan upravit, theres další fanoušek: jeho herní případě vidět skrz okno a theres ventilátor tam uprostřed okna Když jsem otevřel případ nebyl zapojen do desky, mělo by být? bude i e-mailem prodávajícího a zeptat se ho taky Snažil jsem se připojením do penze, ale nefungovalo to (to zkoušel na 2 místa jsem viděl) i psů je 450 watt já cenit na zdraví, ještě pár restartuje a modré obrazovky |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Ano, myslím, že na palubě firewall lze vypnout v Přidat / Odebrat programy, jeho tzv. nVidia ForceWare firewall nebo něco podobného I ty, temps jsou trochu horké, zkuste vyčistit ventilátory s kartáčkem na zuby, je tam is jakýkoliv prach na nich
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Citace:
všichni fanoušci jsou čisté, pc vypadá velmi nové. s tím, co jsem řekl o ventilátor na straně okna, který nebyl zapojen a já dotírat dostat do práce, myslíš, že je třeba pracovat? nebo jsou další dva fanoušci i zmíněné má normou? díky moc ježíši, Také nyní, když zkusím vypnout pouze restartuje a nebude vypnout, Pokud jste někdy slyšeli, že? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Můj systém: hAvAAck Kompiluje 3
|
|
| |||
| |||
| pěkný to vypnutí posledního ime Snažil jsem se v pořádku, Jsem více zabývá bluescreen a restartuje, někdo myslí, že nvidia firewall je prob nebo běží příliš horko (odstřelil fanoušky a případ se stlačeným vzduchem, ale to bylo tak čisté stejně jenom trochu prachu, temps jsou stejné nebo něco málo vyšší, skoro stejný) |
|
| |||
| |||
| Líbilo se vám zase vypnout firewall? Tak proto, že jsou údajně čistý odpad, a přesto jsem slyšel od lidí s problémy s nimi před Zpráva zpět, pokud to nebude fungovat a můžeme začít testování vašich ram Edit: prosím, jen upravit svůj příspěvek, pokud nikdo odpověděl, šetří mi museli sloučit celou dobu, uvidím svůj příspěvek tak jako tak, není třeba jej bump
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Citace:
se snažil upravit svůj původní příspěvek, omlouvám se sociálními jak to mám udělat? |
|
| |||
| |||
| Citace:
Anyhoo je váš comp stále BOSD?
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Citace:
obvykle modré obrazovky, když jsem bezpečně odebrat hardware, nebo použít jiné programy |
|
| |||
| |||
| OK, i uninstalled nvidia firewall, později se rozhodl odinstalovat celý nvidia přístup do sítě správce firewallu, který byl součástí, a já byl docela rád (když jsem začal utorrent dala zprávu, že nvidia firewall byl temný a měla vážné chyby, tuto zprávu Stále přišel poté, co firewall odinstalovat, ale byl pryč s manažerem přístup do sítě odinstalovat). pár dnů a žádné BSOD a bez restartu sama, až do dneška. I just ran PCMark05, měli zkontrolovat své výsledky on-line a znovu surfovat, když mé bezdrátové připojení odpojení, i právo na opravu a klikli pc vypnout na mě. Mnohokrát se to stalo, když jsem se snažil, aby bezpečně uvolnit usb bezdrátový adaptér v posledních dnech (mimo jiné náhodné restartování). zklamaný, aby se rozdělili, se chystal dát ještě několik dní, a pak ať víte, že je to všechno dobré, nějaké nápady? na zdraví |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| PC restartuje na Shutdown ... | CODMW | Operační systémy Windows | 1 | 5.listopadu 2009 11:39 |
| Restartuje počítač sám o sobě. | andrewanimation | Obecné Hardware Chat | 22 | 4.října 2009 08:37 |
| Restartuje, když cítí, jako je to! | DEREK530D | Obecné Hardware Chat | 11 | 6.září 2009 05:20 |
| Náhodný restartuje (prosím pomozte) | zaze | Obecné Hardware Chat | 1 | 21 ledna 2008 13:08 |
| PC restartuje při zakládání obrazovku? | Admaster3000 | Operační systémy Windows | 11 | 11. dubna 2007 14:51 |
| Thread Nástroje | |
| |