![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας παιδιά, γεια alex πώς γίνεται; Ποτέ δεν έχεις τον υπολογιστή μου ταξινομημένο, είναι σχετικά με το χρόνο τώρα για λίγο. Θα ασχοληθώ με αυτό, όταν έχω την δύναμη. Πήρα μια νέα comp για τον αδερφό μου, ωστόσο, είναι ήδη μεγάλο για μια δυο μέρες, αλλά τώρα είμαι έχοντας μερικά αρχικά προβλήματα με αυτό. χτες το βράδυ πήρε τέτοια σύγχυση (δεν θα ανοίξει το dvd δίσκο όταν έβαλα σε ένα DVD) και στη συνέχεια να ξεκινήσει εκ νέου η ίδια χωρίς προειδοποίηση. Σήμερα είχα πολλές μπλε οθόνη κολλάει (IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL). Αναρωτιέμαι αν αυτό οφείλεται σε υπερθέρμανση, i Everest εγκατασταθεί στο σπίτι για να δείτε τις temps (βαθμούς C): Motherboard: 43 cpu: 45 gpu: 63 Maxtor: 42 Δεν ξέρω τι θα πρέπει να hte temps όμως, είναι αυτά τα πολύ ζεστά; ανεμιστήρας ταχύτητες από το Everest είναι οι εξής: CPU: 3245 rpm Northbridge: 5.625 rpm η mobo έχει chipset nvidia και το pc ήρθε με nvidia firewall. Έχω διαβάσει άσχημα πράγματα για nv τείχος, ίσως είναι που προκαλεί τα προβλήματα; είναι ένα τείχος προστασίας υλικού; μπορεί να απεγκατασταθεί;. τις προδιαγραφές είναι οι εξής: MSI P4N SLI mobo, nvidia nforce4 SLI έκδοση Intel chipset Pentium 4 640 3,2 2GB DDR2 RAM GeForce 7500le κάρτα γραφικών τρέχει XP Pro SP2 Υπάρχουν 2 ανεμιστήρες, η Intel ανεμιστήρα πάνω από την CPU και ένα μικρότερο fan δικαίωμα κάτω από αυτή. ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε φως εσείς μπορεί να ρίξει, cheers Buchanan επεξεργαστείτε, Theres άλλο ανεμιστήρα: την περίπτωση ενός παιχνιδιού με δείτε μέσα από το παράθυρο και Theres ανεμιστήρα εκεί μέσα του παραθύρου όταν άνοιξε η υπόθεση δεν ήταν εμβυσματώνεται στο πλοίο, θα πρέπει να είναι; Θα το email του πωλητή και να του ζητήσω και εγώ Προσπάθησα συνδέσετε σε αυτό το συμβούλιο, αλλά δεν λειτούργησε (δοκιμάσει σε 2 θέσεις μπόρεσα να δω) Επίσης, το PSU είναι 450 Watt νομίζω εις υγεία, άλλο ζευγάρι επανεκκίνηση και μπλε οθόνες |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Ναι νομίζω ότι επί του σκάφους, το firewall μπορεί να απενεργοποιηθεί το Προσθαφαίρεση προγραμμάτων, την κάλεσε nvidia forceware firewall ή κάτι παρόμοιο Επίσης αυτές τις temps είναι λίγο ζεστό, δοκιμάστε τον καθαρισμό τους ανεμιστήρες με οδοντόβουρτσα είναι υπάρχει σκόνη για τους
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
όλοι οι φίλαθλοι θα είναι καθαρά, το PC είναι πολύ νέα. με ό, τι είπα για τον ανεμιστήρα στην πλευρά παράθυρο το οποίο δεν είχε συνδεθεί και θ επίκλισης πάμε στη δουλειά μας, νομίζετε ότι θα πρέπει να εργάζονται; ή είναι οι άλλες δύο ανεμιστήρες που ανέφερα είναι ο κανόνας; Ευχαριστώ πολύ Χριστέ μου, Επίσης, τώρα όταν προσπαθώ να κλείσουν μόνο επανεκκίνηση και δεν θα κλείσει, έχετε ακούσει ποτέ, αν αυτό; |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Το σύστημά μου: hAvAAck Κατασκευάστηκε 3
|
|
| |||
| |||
| ευχάριστος Έχει κλείσει το τελευταίο όνομα Προσπάθησα ok, Είμαι περισσότερο με το bsod και επανεκκίνηση, ο καθένας πιστεύω είναι nvidia τείχος του προβλήματος ή τρεχούμενο πολύ ζεστό (καταραμένος περίπτωση οι φίλαθλοι και με πεπιεσμένο αέρα, αλλά ήταν τόσο καθαρά έτσι κι αλλιώς μόνο έχεις λίγη σκόνη καθορίζονται, temps είναι ίδια ή λίγο ψηλότερα, λίγο πολύ ίδια) |
|
| |||
| |||
| Μήπως τη σειρά του τείχους off; Το κάνουν επειδή είναι δήθεν καθαρή ανοησία και ούτως ή άλλως έχω ακούσει από άτομα που έχουν προβλήματα με τους πριν από Έκθεση πίσω, αν αυτό δεν πετύχει και μπορούμε να αρχίσουμε τις δοκιμές σας ζευγαρώσει Επεξεργασία: παρακαλώ να επεξεργαστείτε τις αποστολές σας μόνο αν κανείς δεν έχει απαντήσει, θα κάνω έχοντας να συγχωνεύσει τους όλη την ώρα, θα σας δούμε μετά ούτως ή άλλως, δεν χρειάζεται να είναι χτύπημα
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Προσπάθησα να επεξεργαστείτε την αρχική μου θέση, τη λύπη του κοινωνικού Πώς γίνεται αυτό; |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Anyhoo σας comp εξακολουθεί να είναι η BOSD;
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
συνήθως μπλε οθόνες όταν θ ασφαλή αφαίρεση υλικού ή τη χρήση άλλων προγραμμάτων |
|
| |||
| |||
| εντάξει, i απεγκατάσταση nvidia τείχος, στη συνέχεια αποφάσισε να απεγκαταστήσετε το σύνολο nvidia δίκτυο πρόσβασης διαχειριστή του τείχους που ήταν ένα μέρος της, και ήμουν αρκετά ικανοποιημένος (όταν άρχισα utorrent έδωσε ένα μήνυμα που nvidia τείχος ήταν σκιερό και είχε σοβαρά σφάλματα, αυτό το μήνυμα ακόμη ήρθε μετά την απεγκατάσταση του τείχους, αλλά είχε φύγει με την πρόσβαση στο δίκτυο του διαχειριστή απεγκαταστήσετε). μια-δυο μέρες και δεν bsod και δεν επαναλειτουργία με δική της, μέχρι σήμερα. i διήρκεσε μόλις pcmark05, είχε ελέγξει τα αποτελέσματά μου online και επαναλαμβάνεται surfing όταν μου ασύρματη σύνδεση αποσυμπλεγμένο, i δικαίωμα κλικ για την επισκευή και τον υπολογιστή κλείσει για μένα. πολλές φορές έχει συμβεί αυτό, όταν προσπάθησα να την ασφαλή απελευθέρωση του προσαρμογέα ασύρματου USB κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών (μεταξύ άλλων τυχαία επανεκκίνηση). απογοητευμένος που δεν έχει ταξινομημένο αυτό, επρόκειτο να δώσει μερικές ακόμα μέρες και στη συνέχεια θα σας ενημερώσει ότι ήταν όλα καλά, καμία ιδέα; εις υγεία |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Επανεκκίνηση του υπολογιστή στο κλείσιμο ... | CODMW | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 5 του Νοεμβρίου 2009 11:39 |
| Γίνεται επανεκκίνηση του υπολογιστή από μόνη της. | andrewanimation | Γενική Συζήτηση Hardware | 22 | 4 Οκτωβρίου του 2009 08:37 |
| Επανεκκινεί όταν αισθάνεται αρέσει! | DEREK530D | Γενική Συζήτηση Hardware | 11 | 6 Σεπτεμβρίου 2009 05:20 |
| Τυχαία Επανεκκινεί (please help) | zaze | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 21 Ιαν 2008 13:08 |
| Επανεκκίνηση του υπολογιστή κατά την έναρξη λειτουργίας της οθόνης;; | Admaster3000 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 11 | 11 Απρ 2007 14:51 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |