![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi momački, hi alex hows it going? ja nikad dobio moj pc razvrstanih, to je na polici sada za neko vrijeme. ja će se baviti kad imam snage. ja je dobio novi comp za moj brat ipak, to je bio velik za par dana, ali sad sam s nekoliko teething problema s njim. sinoć je dobio svojevrsno zbunjen (ne bi otvoriti ladicu dvd kad sam stavio u dvd) i onda sam ponovno pokretanje bez upozorenja. danas sam imao nekoliko plavi ekran ruši (IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL). Sam bio izvjedljiv ako je to bilo zbog pregrijavanja, ja instaliran Everest home vidjeti temps (stupnjeva C): Motherboard: 43 CPU: 45 GPU: 63 Maxtor: 42 ja ne znam šta hte temps bi trebao biti ipak, previše su ti vruće? navijač brzina od Everest su: CPU: 3245 rpm northbridge: 5.625 okr / min mobo ima nvidia chipset i pc došao sa nvidia firewall. Pročitao sam loše stvari o NV firewall, možda je uzrok problema? to je hardverski vatrozid? može biti de-instalirati?. naočale su: MSI P4N SLI mobo, NVIDIA nForce4 SLI Intel Edition čipset Pentium 4 640 3,2 2GB DDR2 ram GeForce 7500le grafička kartica trčanje xp pro sp2 Ima 2 ventilatora, ventilatora preko Intel CPU i manji ventilator desno ispod nje. hvala unaprijed za bilo svjetlo te momački može proliju, klicati Buchanan uredi, theres drugi ventilator: njegove igre slučaj s vidi kroz prozor i ima ventilator u sredini ima prozor Kad sam otvorio slučaj nije bio priključen na brodu, to treba biti? ja će se e-mail prodavaču i pitati ga previše ja pokušao to priključivanja na ploči, ali to nije rad (to pokušao na 2 mjesta sam mogao vidjeti) Također je 450 Watt PSU ja misliti živjeli, drugi par se ponovo pokreće i plave ekrane |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Da mislim na brodu firewall može isključiti u Add / Remove Programs, njegova naziva NVIDIA ForceWare firewall ili nešto slično Isto tako oni su temps malo vruće, pokušajte čišćenje s fanovima je četkica za zube ima je bilo prašine na njima
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Quote:
svi obožavatelji su čiste, pc izgleda vrlo nov. sa onim što sam rekao o ventilator na strani prozora koji nije bio priključen na te ja licemjerje dobiti na posao, da ne mislite da bi trebao raditi? ili su dva navijača sam spomenuo da je norma? puno hvala Jeez, i sada kada sam pokušati zatvoriti ga samo ponovo pokreće i neće zatvoriti, ako ste ikad čuli za to? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
My System: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| lijep to pričepiti dolje zadnja ime i pokušao u redu, Ja sam više zabrinut s BSOD-a i ponovo pokrene, svatko misliti nvidia firewall je prob trčanje ili previše vruća (proklet obožavatelji i slučaj se s komprimiranim zrakom, ali tako je čisto svejedno dobio samo malo prašine van, temps su iste ili malo viši, ljepušan velik dio jednak) |
|
| |||
| |||
| Jeste li skrenuti firewall off? Da li stoga jer su oni, navodno čisto smeće a ionako sam čuo od ljudi koji imaju problema s njima prije nego Report leđa ako se to ne radi, a mi možemo početi testiranje tvoj ovan Edit: molim samo urediti svoj post, ako niko nije odgovorio, sprema mi da ih spojiti sve vrijeme, a ja ću vidjeti svoj post ionako, nema potrebe da ga bump
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Quote:
pokušala urediti svoj originalni post, žao socijalne kako mogu to učiniti? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Anyhoo je tvoj comp i dalje BOSD?
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Quote:
obično plavi ekrani kada sam sigurno maknuti hardver ili koristiti druge programe |
|
| |||
| |||
| u redu, ja de-instalirati nvidia firewall-a, a kasnije odlučio za deinstalirati cijeli nvidia upravitelja pristup mreži koja vatrozid je bio dio, i bio sam prilično zadovoljna (kad sam pokrenuo utorrent to dao poruku da nvidia firewall je sjenovito i imao je ozbiljne greške, ovu poruku ipak je došao gore, nakon de-instalirati vatrozid, ali je nestala sa upravnik pristup mreži deinstalirati). par dana i ne bsod i bez ponovnog pokretanja na svoj posjedovati, sve do danas. Ja sam samo uletio PCMark05, imao provjeriti moje rezultate online i nastavio surfajući kada mi bežična veza prekinuta, ja pravo klik na popravak i pc pričepiti dolje na mene. mnogo puta se to dogodilo kad sam pokušao to sigurno puštanje usb bežični adapterom u posljednjih nekoliko dana (među ostalim slučajnim ponovno pokretanje). razočarana ne da ga sortiraju te da će dati još nekoliko dana i onda da znaš sve je bilo dobro, bilo koji ideja? živjeli |