![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hi guys, szia alex hows megy? Sosem m pc válogatni, ez a polcon most egy darabig. fogok foglalkozni vele, ha nekem van az ereje. Van egy új, kötelező az öcsém azonban, hogy már nagy részére egy pár nap, de most érzem magam néhány fogzás bajok vele. Tegnap este is van valami zavaros (nem nyitotta volna ki a DVD tálca, amikor feltettem egy dvd-ben), majd újraindítja magát figyelmeztetés nélkül. Ma nem volt több kék képernyő lefagy (IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL). Csodálkoztam, ha ennek oka a túlhevülés, én beiktatott EVEREST Home látni a temps (° C): Alaplap: 43 cpu: 45 GPU: 63 Maxtor: 42 Nem tudom, mit hte temps kell azonban, ezek a túl meleg? ventilátor sebességét Everest-tól a következők: cpu: 3245 rpm Northbridge: 5.625 fordulat / perc A mobo van egy nvidia chipset és a pc jött nvidia tűzfalat. Elolvastam rossz dolgokat NV tűzfal, talán ez okozza a problémát? Ez egy hardveres tűzfal? lehet ez uninstalled?. A specifikációk a következők: MSI mobo P4N SLI, NVIDIA nForce4 SLI Intel Edition lapkakészlet Pentium 4 640 3,2 2GB DDR2 RAM GeForce 7500le grafikus kártya fut XP Pro SP2 Vannak 2 ventilátor, a ventilátor intel cpu felett és egy kisebb ventilátort jog alatta. köszönet előre minden fény srácok tisztázhatják, pirítós Buchanan szerkesztése, ott egy másik fan: -a egy játék ügyet átlátni az ablakot, és ott egy rajongó-ban ott közepén az ablak Kinyitottam az esetben nem volt csatlakoztatva a fedélzeten legyen? én akarat e-mailben az eladó és megkéri, túl próbáltam dugulás be a fórumon, de ez nem működik (próbáltam a 2 helyen láttam) még a tápegység 450 wattos én gondol egészségére, egy pár kék képernyő újraindul, és |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Igen azt hiszem, a beépített tűzfal lehet kikapcsolni Programok telepítése / törlése, az ún NVIDIA ForceWare tűzfal vagy valami hasonló Temps azokat is egy kicsit meleg, tisztítsa meg a rajongók egy fogkefe van a port rajtuk
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
mind a rajongók tiszták, a pc néz ki, még nagyon új. azzal, amit mondott a ventillátor oldalán található ablak, amely nem volt dugva és én vidám kap munkát, mit gondolsz, meg kell dolgozni? vagy a másik két rajongó megemlítettem azt a normát? Nagyon köszönöm Jajj, mikor én is most megpróbálja kikapcsolni csak újraindul, és nem zárják be, Hallott már ha ez? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
My System: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| kedves ez le az utolsó ime próbáltam-ok, Én inkább az, hogy az a BSOD és újraindul, aki szerintem nvidia tűzfal a prob vagy a futás túl forró (átkozott a rajongók és az ítélkezési ki sűrített levegővel, de annyira tiszta, úgyis csak van egy kis por ki, amelyek ugyanolyan vagy temps kicsit magasabb, nagyjából azonos) |
|
| |||
| |||
| Vajon kikapcsolja a tűzfalat le? Ezt azért, mert állítólag tiszta szemét is, és hallottam, amelyek rendelkeznek kérdések előtt Jelentés vissza, ha ez nem működik, és tudjuk tesztelni a ram Edit: kérem csak szerkeszteni a post, ha senki nem válaszolt, ment nekem kelljen egyesíti őket minden alkalommal, azt is látni fogják a post különben is, nem kell bump it
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Próbáltam szerkeszteni az eredeti post, bocs szociális hogyan csinál én csinál ez? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Anyhoo van a kötelező továbbra is a BOSD?
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| Idézet:
általában kék képernyő mikor én Hardver biztonságos eltávolítása, vagy más programok |
|
| |||
| |||
| ok, i uninstalled nvidia tűzfalát, majd később úgy döntött, hogy eltávolítja a teljes hálózati hozzáférési nvidia vezetője, amely a tűzfal része volt, és én nagyon elégedett volt (amikor elkezdtem utorrent ez adott egy üzenetet, hogy nvidia tűzfal volt, árnyékos és komoly hibákat, ez az üzenet Így is fel után a tűzfal uninstall, de elment a hálózat-hozzáférési igazgató eltávolításához). Pár nap, és nem bsod az újraindítás, és nem a saját, a mai napig. én csak futott PCMark05 volt ellenőrizni az eredményeimet online-kor szörfözés mikor vezeték nélküli kapcsolat megszakad, én a jobb kattintás a javítási és a pc le rám. Sokszor ez történt, amikor megpróbáltam nyugodtan engedje el a vezeték nélküli USB adapter az elmúlt napokban (többek között véletlenszerűen újraindul). csalódottságát fejezi ki amiatt, hogy nem úgy válogatni, meg fog adni, hogy még pár napig, majd hagyjuk tudod, hogy minden jó, any ideas? egészségére |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| PC újraindítása a leállítás ... | CODMW | A Windows operációs rendszerek | 1 | November 5, 2009 11:39 |
| Számítógép újraindítása önmagában. | andrewanimation | Általános fémáru Chat | 22 | Október 4, 2009 08:37 |
| Újraindul, ha úgy érzi, ez! | DEREK530D | Általános fémáru Chat | 11 | Szeptember 6, 2009 05:20 |
| Véletlen Újrakezdi (please help) | zaze | Általános fémáru Chat | 1 | 21. január 2008 13:08 |
| PC újraindul az induló képernyőn? | Admaster3000 | A Windows operációs rendszerek | 11 | 11. április 2007 14:51 |
| Téma eszközök | |
| |