![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, היי אלכס hows זה הולך? אני אף פעם לא קיבלתי את המחשב מיון, זה עכשיו על המדף לזמן מה. אני מוכן להתמודד עם זה כאשר יש לי את הכוח. יש לי חדשות עבור אחי comp עם זאת, זה היה נהדר במשך כמה ימים אבל עכשיו אני נתקל teething כמה בעיות עם זה. אתמול בלילה זה יש סוג של בלבול (לא לפתוח את מגש ה-DVD כאשר שמתי ב-DVD) ולאחר מכן את עצמו מחדש ללא אזהרה. היום יש לי מספר קריסות מסך כחול (IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL). תהיתי אם זה היה בגלל overheating, התקנתי everest הביתה כדי לראות את temps (מעלות C): לוח האם: 43 CPU: 45 gpu: 63 maxtor: 42 אני לא יודע מה hte temps צריך להיות אם כי, הם אלה גם חם? אוהד במהירויות מ everest הם: CPU: 3245 RPM northbridge: 5625 RPM את mobo יש Nvidia שבבים לבין המחשב הגיע עם Nvidia Firewall. קראתי דברים רעים NV חומת אש, אולי זה גורם לבעיות? זה בחומרת חומת אש? זה יכול להיות הוסר?. את מפרט הם: MSI P4N SLI mobo, nforce4 Nvidia SLI Intel Edition שבבים פנטיום 4 640 3.2 2GB DDR2 ראם כרטיס המסך geforce 7500le מפעיל XP Pro SP2 יש 2 אוהדים, מעריץ את אינטל על CPU ו קטן מעריץ אותו מתחת ימין. תודה מראש על כל שעה אתם יכולים לשפוך, Cheers buchanan לערוך, theres אוהד נוסף: את המקרה של המשחק עם לראות דרך החלון ואת theres אוהד שם באמצע החלון כאשר פתחתי את התיק לא היה פקוק לתוך Board, זה צריך להיות? אני הדוא"ל המוכר ושאל אותו מדי ניסיתי את זה לתוך פקיקה המנהלים אבל זה לא עובד (ניסיתי את זה ב 2 מקומות, אני יכול לראות) גם הוא PSU 450 Watt אני חושב לחיים, עוד כמה מחדש ועל מסך כחול |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
כן אני חושב onboard חומת אש יכולה להיות מבוטל ב 'הוספה / הסרה של תוכניות, קרא את חומת האש של Nvidia forceware או משהו דומה כמו כן הם אלו temps קצת חם, נסה לנקות את המעריצים עם מברשת שנים היא קיימת בכל אבק עליהם
|
| |||
| |||
| ציטוט:
כל אוהדי הם נקיים, את נראית מאוד מחשב חדש. עם מה שאמרתי על אוהד בצד חלון אשר לא היה פקוק ואילו אני לשפע להגיע לעבודה, האם אתה חושב שזה צריך להיות עובד? או הם שני אוהדים שציינתי יש לו את הנורמה? תודה רבה אלוהים, גם עכשיו, כאשר אני מנסה לכבות את זה רק מחדש ולא כיבוי אם אתה אי פעם שמעת את זה? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
המערכת שלי: hAvAAck בניית 3
|
|
| |||
| |||
| נחמד זה לכבות את האחרון ime ניסיתי אישור, אני יותר מודאג עם bsod של ו מחדש, כל אחד חושב Nvidia חומת האש היא פועל prob או חם מדי (blasted את המקרה ואת אוהדים עם אוויר דחוס אבל זה היה כל כך נקייה רק בכל זאת יש קצת אבק החוצה, temps הן זהות או מעט גבוה יותר, בערך אותו הדבר) |
|
| |||
| |||
| האם להפעיל את חומת האש? לעשות זאת, כי הם בכל זאת supposedly זבל טהור ו שמעתי אנשים שיש להם בעיות עם לפני דווח בחזרה אם זה לא עובד ואנחנו יכולים להתחיל את בדיקת ראם עריכה: אנא ערוך את ההודעה רק אם אף אחד לא ענה לו, חוסך לי צורך לאחד אותם כל הזמן, אני יראה את ההודעה בכל מקרה, לא צריך לפגוש אותו
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
ניסיתי לערוך את ההודעה המקורית, מצטער חברתי, כיצד אני עושה את זה? |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
Anyhoo comp שלך הוא עדיין BOSD?
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
מסך כחול בדרך כלל, כאשר אני בטוח להסיר חומרה או להשתמש בתוכניות אחרות |
|
| |||
| |||
| אישור, אני הוסר Nvidia חומת אש, אז מאוחר יותר החליטו להסיר את כל Nvidia גישה לרשת אשר מנהל את חומת האש היה חלק, והייתי די מרוצה (כאשר התחלתי utorrent זה נתן הודעה כי חומת האש של Nvidia היה צל והיה לו באגים רציניים, זה המסר עדיין ניגש לאחר הסרת התקנה של חומת אש, אך נעלם עם מנהל הרשת גישה להסיר את ההתקנה). כמה ימים ולא של bsod ולא מחדש בפני עצמה, עד היום. אני פשוט רץ pcmark05, בדקו את התוצאות שלי היו מקוונים ו מחדש גלישה כאשר החיבור האלחוטי שלי מנותק, אני צודקת, לחצת כדי לתקן את המחשב לכבות אותי. הרבה פעמים זה קרה כאשר ניסיתי לשחרר בבטחה את מתאם USB אלחוטי בעבר כמה ימים (בין היתר אקראי מחדש). מאוכזב שלא צריך מיון זה היה נותן לו עוד כמה ימים ואז נתנו את יודעת את כל זה היה טוב, כל הרעיונות? לחיים |