![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi guys, hi alex hows it going? I never got my PC rūšiuojami, tai ant lentynos dabar už nors. Aš elgtis su juo, kai aš jėga. Turiu nauja KOMP mano brolis, tačiau tai buvo puiku pora dienų, bet dabar Turiu keletą kramtyti bėdų su ja. Praėjusią naktį ji gavo rūšies supainioti (nebus atidaryti DVD plokštelės Kai aš DVD) ir tada vėl save be įspėjimo. šiandien turėjau keletą mėlynas ekranas Crashes (IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL). I was wondering, jei tai įvyko dėl perkaitimo, aš įrengtas Everest Home pamatyti Temperatūra (º C): Pagrindinė plokštė: 43 CPU: 45 GPU: 63 MAXTOR: 42 I don't know what hte temps turėtų būti nors, yra šie per karšta? ventiliatoriaus greičio iš Everest yra: CPU: 3245 aps. / min Northbridge: 5625 aps. / min MOBO turi NVIDIA chipset ir PC atėjo su nvidia firewall. Aš perskaičiau blogus dalykus apie nv firewall, galbūt tai sukelia problemų? tai aparatinė ugniasienė? jis gali būti ištrintas?. Specifikacijos yra: MSI P4N SLI MOBO, NVIDIA nForce4 SLI Intel Edition chipset Pentium 4 640 3,2 2GB DDR2 RAM GeForce 7500le vaizdo plokštė rodyti XP Pro SP2 Yra 2 ventiliatoriai, Intel ventiliatorius per CPU ir mažesnių ventiliatorių dešinėje po juo. Ačiū iš anksto už bet kokią šviesą jus vaikinai gali sąsiauris, Cheers Buchanan redaguoti, Theres kitą ventiliatorius: jo žaidimų bylą pamatyti per langą ir Theres ventiliatorius ten viduryje lango kai aš atidarė atveju jis nebuvo įjungtas į laivą, jis turėtų būti? Aš laišką pardavėją ir paprašyti jį per Bandžiau įkišant jį į laivą, tačiau jis nebuvo darbe (išbandžiau 2 vietos galėčiau pamatyti) Taip pat PSU yra 450 Watt Manau į sveikatą, dar pora paleidžiamas ir mėlynos ekranus |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Taip, manau, kad laive užkardą galima išjungti Pridėti / šalinti programas, jos vadinamos NVIDIA ForceWare ugniasienės ar kažkas panašaus Be šių temps yra šiek tiek karšto, pabandykite valyti ventiliatoriai su šepetėlį tai yra bet koks jų dulkės
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Citata:
visi gerbėjai yra švarūs, PC atrodo labai nauja. su tuo, ką sakiau apie pusėje lange, kuris nebuvo prijungtas ir i cant get dirbti ventiliatorius, ar manote, kad reikia dirbti? arba yra kiti du ventiliatoriai minėjau ji norma? ačiū Pas Be to, dabar, kai bandau išjungti tik paleistas iš naujo ir nebus uždarytas, Ar kada nors girdėjote, kad jei? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Mano sistema: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| gražus tai išjungti paskutinį ime Bandžiau Gerai, Man labiau rūpi BSOD "ir bus paleistas iš naujo, bet, manau, NVIDIA Firewall yra bū ar rodyti per karšta (susprogdino sirgalių ir jei iš suspausto oro, bet jis buvo labai švarus vistiek tik gavo nuo dulkių iš bitų, temps tokie patys arba šiek tiek didesnis, beveik toks pat) |
|
| |||
| |||
| Ar ruožtu išjungti ugniasienę? Ar todėl, kad jie tariamai grynai šiukšlių šiaip ir aš girdėjau iš žmonių, turinčių problemų su jais prieš Pranešti atgal, jei tai neveikia, ir mes galime pradėti išbandyti savo avinas Edit: Prašom tiesiog redaguoti savo pareigas, jei niekas atsakė, taupo man atsižvelgdamas į jas sujungti visą laiką, aš matys jūsų pareigas bet kuriuo atveju, nereikia guzas jis
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Citata:
bandė redaguoti savo original post, sorry socialinės Kaip man tai padaryti? |
|
| |||
| |||
| Citata:
Anyhoo jūsų KOMP dar BOSD?
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Citata:
Paprastai mėlynas ekranuose, kai aš saugiai pašalinti įrangos ar naudoti kitų programų |
|
| |||
| |||
| gerai, I ištrinta NVIDIA Firewall, o vėliau nusprendė pašalinti visą NVIDIA prieigą prie tinklo valdytojui, kuris buvo ugniasienės dalis, ir man buvo labai malonu (kai aš pradėjau uTorrent jis davė pranešimą NVIDIA Firewall Shady buvo ir turėjo didelių klaidų, apie šią žinutę dar atėjo po ugniasienės pašalinti, bet buvo perregistruotas su prieiga prie tinklo vadovas pašalinti). pora dienų ir jokio BSOD's ir ne paleisti savo, iki šiandien. I just ran pcmark05, patikrino mano rezultatus internete ir atnaujintas naršymas, kai mano bevielio ryšio atjungtas, aš paspaudę dešiniuoju pelės klavišu remonto ir PC uždaryta apie mane. kelis kartus tai nutiko, kai aš bandžiau saugiai spaudai Wireless USB adapteris per pastaruosius keletą dienų (be kitų atsitiktinių paleidžiamas). nusivylęs, kad mes ne surūšiuoti tai, ketino suteikti jam keletą dienų ir tada jus, tai buvo geras, bet idėjų? į sveikatą |