![]() |
|
| |||
| |||
| hi guys, hi alex hows it going? Es nekad got my pc sakārtots, tas ir uz plaukta tagad laiku. Es to risinātu, kad man ir spēks. Man jauns comp par manu brāli tomēr, tas ir liels, lai pāris dienas, bet tagad es esmu, kam maz zobu problēmām ar to. vakar vakarā it got veida sajaukt (nesāks dvd tray, kad man DVD), un tad atsākt sevi bez brīdinājuma. Šodien man ir bijušas vairākas zils ekrāns crashes (IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL). Man bija jautājums, ja tas bija saistīts ar pārkaršanu, i instal Everest home redzēt temps (degrees C): Motherboard: 43 CPU: 45 GPU: 63 MAXTOR: 42 Es nezinu, kas hte temps būtu gan, kuri tie ir pārāk karsts? ventilatora ātrumi: no everest ir: CPU: 3245 rpm Northbridge: 5.625 rpm MOBO ir nvidia chipsets un pc nāca ar nvidia firewall. Esmu iepazinies sliktas lietas par nv ugunsmūri, varbūt tas rada problēmas? tas ir hardware firewall? vai to var atinstalēt?. specs ir: MSI P4N SLI MOBO, NVIDIA nforce4 sli intel izdevums chipset Pentium 4 640 3,2 2GB DDR2 ram GeForce 7500le grafikas karte rādīt XP Pro SP2 Ir 2 ventilatori, Intel ventilatoru virs CPU un mazāku ventilatoru tiesības zem tā. Thanks in advance, lai kāds gaismas you guys var dot, cheers Buchanan rediģēt, theres cits ventilators: tā spēļu lietu ar redzēt pa logu un theres ventilators tur vidū logu kad es atklāja gadījumā tas nav pieslēgts kuģa, tas būtu? Es email pārdevēju un prasīt viņam pārāk Es mēģināju aizsērēšanas to padome, bet tas nav darbs (izmēģināju 2 vietās, es varēju redzēt) arī psu ir 450 watt es domāju, ka urravas, vēl pāris restartējas un zilo ekrānu |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Jā, es domāju, borta ugunsmūris var invalīdiem Pievienot / noņemt programmas, tās sauc par nvidia forceware firewall vai kaut kas līdzīgs Arī tās temps ir mazliet karsti, mēģiniet tīrīšana ventilatorus ar zobu suka ir tur ir kāds tām putekļi
|
| |||
| |||
| Quote:
visi fani ir tīras, pc izskatās ļoti jauna. ar to, ko es teicu par ventilatoru uz sānu logu, kurš netika pieslēgtu strāvai un i cant nokļūt darbā, jūsuprāt, vajadzētu darboties? vai divi citi fani jau es teicu tas ir norm? thanks a lot jeez, Arī tagad, kad mēģinu izslēgt tikai restartēts un netiks slēgti, esi kādreiz dzirdējis ja? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Mana sistēma: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| jauks tas ir slēgtas pēdējā ime i mēģināja ok, Es esmu vairāk saistīta ar bsod's un restartējas ikviens, domāju, ka nvidia firewall ir prob vai skriet pārāk karsts (blasted ventilatoriem un gadījumā, saskaņā ar saspiestu gaisu, bet tas bija tik tīrs anyway tikai dabūja mazliet putekļu Out, temps ir vienādi vai nedaudz augstāks, diezgan daudz vienāds) |
|
| |||
| |||
| Vai jūs savukārt firewall off? Vai tāpēc, ka tie ir it kā tīra atkritumi vienalga, un es esmu dzirdējis par cilvēkiem, kam ir problēmas ar viņiem pirms Ziņojums atpakaļ, ja tas nepalīdz, un mēs varam sākt pārbaudīt savas ram Edit: lūdzu, tikai rediģēt ziņu, ja neviens nav atbildējusi, ietaupa mani nepieciešamības tos apvienot visu laiku, es redzēt jūsu post vienalga, nav nepieciešams talants ir
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| Quote:
mēģināja labot savas oriģinālās pastu, piedodiet sociālās Kā man darīt? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Anyhoo ir jūsu comp vēl BOSD?
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| Quote:
parasti zils screens, ja es droši izņemt aparatūru vai izmantot citas programmas |
|
| |||
| |||
| labi, i atinstalēt nvidia firewall, tad vēlāk nolēma atinstalēt visu nvidia tīkla piekļuves pārvaldītājs, ar kuru firewall bija daļa, un es biju diezgan prieku (kad es sāku utorrent tā deva ziņu, ka nvidia firewall bija ēnas un bija nopietns bugs, ar šo ziņojumu vēl nāca klajā pēc firewall uninstall, bet bija devusies ar piekļuvi tīklam vadītājs uninstall). pāris dienas un ne bsod ir un nav atsākta viena pati, līdz mūsdienām. Es tikko skrēja pcmark05 bija pārbaudīt manus rezultātus tiešsaistē un atsāka sērfošana, kad mana bezvadu savienojumu, atvienot, i tiesības noklikšķinājis uz remontu un pc jāslēdz uz mani. daudzreiz tas notika, kad es centos droši atbrīvot usb wireless adapteri pēdējo dienu (cita starpā izlases restart). nožēlu, ka nav sakārtots tā, gatavojas tai piešķirt dažas vairākas dienas un tad jums zināt, ka viss bija labs, any ideas? urravas |
![]() |
|
| Bookmarks |