![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi guys, Hi Alex hows it going? Nigdy nie dostałem szt. posortowane, to nic na półce teraz na chwilę. I zajmie się kiedy mam siły. Mam nowy komp mojego brata, jednak to był wielki na kilka dni, ale teraz jestem po kilku ząbkowanie kłopotów z nim. wczoraj wieczorem zrobiło się jakby mylić (nie otworzyć tacę DVD, kiedy kładę DVD), a następnie ponownie się bez ostrzeżenia. I dziś miał kilka niebieskich awaria ekranu (IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL). Zastanawiałem się, czy było to wynikiem przegrzania i zainstalować Everest domu, aby zobaczyć temps (° C): Płyta główna: 43 CPU: 45 GPU: 63 Maxtor: 42 Nie wiem co hte temps należy jednak są one zbyt gorące? prędkości wentylatora Everest to: CPU: 3245 obr / min Northbridge: 5625 obr / min płyta główna posiada chipset NVIDIA i PC razem z Firewall NVIDIA. Znam złe rzeczy o NV Firewall, może to spowodować problemy? to jest zaporą sprzętową? można go odinstalować?. specyfikacji są: MSI P4N SLI mobo, NVIDIA nForce4 SLI Intel chipset wydanie Pentium 4 640 3,2 2GB DDR2 RAM Karta graficzna GeForce 7500le systemem XP Pro SP2 Dostępne są 2 wentylatory, wentylator Intela na CPU i mniejsze prawa wentylator pod nim. dzięki z góry za jakiekolwiek światło może rzucić you guys, cheers Buchanan Edycja tam innego wentylatora: jego przypadku gry z patrzeć przez okno, a tam fan tam środku okna Gdy otworzyłem przypadku nie było podłączone do statku, należy? I będzie e-mail sprzedającego i zapytać go zbyt Próbowałem, podłączając go do zarządu, ale to nie działa (próbował go w 2 miejscach i widziałem) również zasilacza 450 wat i think wiwaty, innego ponownie para i niebieskie ekrany |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Tak myślę, że alkohol na pokładzie może być wyłączona w dodaj / usuń programy, jego nazwie NVIDIA ForceWare firewall lub coś podobnego Także tych temps są trochę gorąco, spróbuj oczyścić fanów z szczoteczka ma też kurzu na nich
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
wszystkich fanów są czyste, PC wygląda bardzo nowe. z tym, co powiedziałem o wentylator na boczne okno, które nie zostały podłączone i ja cantomat dostać się do pracy, myślisz, że należy działa? lub dwóch innych fanów wspomniałem ma normy? Thanks a lot Jezu, także teraz, kiedy próbuję się zamknąć tylko ponownie i nie będzie zamknięty, Czy słyszałeś, jeśli? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
My System: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| fajny za zamknięty ostatni i ime próbował ok, Jestem bardziej dotyczy BSOD i ponownym uruchomieniu, każdy myśli Firewall NVIDIA jest prob lub bieganie za gorąco (piaskowane fanów i sprawa się ze sprężonym powietrzem, ale to było tak czyste i tak tylko dostał trochę kurzu się, temps są takie same lub nieco wyższe, prawie taka sama) |
|
| |||
| |||
| Czy wyłączyć firewalla? Czy dlatego, że są rzekomo czystego śmieci tak słyszałem od ludzi mających problemy z nimi przed Sprawozdanie z powrotem, jeśli to nie pomoże, a my możemy rozpocząć testowanie pamięci RAM Edit: proszę, edytować post, jeśli nikt nie odpowiedział, ratuje mi o połączenie ich wszystkich razem, to widzę Twój post tak, nie trzeba go bump
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| Cytat:
próbował edytować oryginalny post, przepraszam społecznych, jak to zrobić? |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Anyhoo jest twój komp jeszcze BOSD?
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| Cytat:
zwykle niebieskie ekrany, kiedy mogę bezpiecznie usunąć sprzęt lub korzystać z innych programów |
|
| |||
| |||
| ok, I uninstalled Firewall NVIDIA, a potem postanowił odinstalować całej sieci NVIDIA Menedżer dostępu, które zapora była częścią, a ja byłem bardzo zadowolony (kiedy zacząłem utorrent podał wiadomość, że firewall nvidii był zacieniony i poważne błędy, to Wiadomość jeszcze pojawiły się po alkohol odinstalować, ale nie było z dostępu do sieci uninstall manager). kilka dni, a nie BSOD i bez ponownego uruchamiania na własną rękę, aż do dziś. I właśnie uruchomiliśmy PCMark05, nie sprawdził moje wyniki w surfingu i wznowione, gdy moje połączenie bezprzewodowe odłączony, i kliknięciu prawym przyciskiem myszy, aby naprawić i komputer zamknięty na mnie. wiele razy tak się stało, kiedy starałem się bezpiecznie prasowa bezprzewodowy adapter USB w ciągu ostatnich kilku dni (między innymi losowo ponownie). rozczarowanie nie mieć posortowane to, miało dać kilka dni, a następnie poinformować, że wszystko było dobrze, jakieś pomysły? wiwaty |
![]() |
|
| Zakładki |