![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, ahoj alex objíma sa vedie? Nikdy som tu moje ks triediť, je to na polici hned za chvíľu. Budem sa s tým, keď mám silu. Mám nový comp na môj brat však v tom, že to bol skvelý pár dní, ale teraz som s niekoľkými počiatočné ťažkosti s ním. Minulú noc je tu akási zmatená (nebude otvorený v dvd podnos, keď som dal na dvd) a potom sa sám reštartuje bez varovania. Dnes som mal niekoľko modrá obrazovka zhroucení (IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL). Myslel som, že to bolo kvôli prehriatiu, aj inątalované Everest domov vidieť temps (stupňov C): Základná doska: 43 CPU: 45 GPU: 63 Maxtor: 42 Neviem, čo hte temps potrebné keď sú tieto príliš horúca? otáčky ventilátorov z Everestu sú: CPU: 3245 ot. / Min Northbridge: 5625 ot. / Min na Mobo má nVidia čipset a PC prišiel s nvidia firewall. Četl jsem zlé veci o nv firewall, možno je to spôsobuje problémy? je hardvérový firewall? môže to byť odinstalování?. na parametre sú: MSI P4N SLI Mobo, nVidia nForce4 SLI Intel vydanie čipovej sady Pentium 4 640 3,2 2 GB DDR2 RAM GeForce 7500LE grafické karty Beh xp pro sp2 K dispozícii sú 2 ventilátory, Intel ventilátor nad CPU a menší ventilátor vpravo pod ňou. Vďaka vopred za akékoľvek svetlo vás môže haly, fandí Buchanan upraviť, Theres iného ventilátora: svoje herné veci sa vidieť cez okno a Theres fanúšik tam uprostred okna Keď som otvoril prípad nebol zapojený do správnej rady, ak by to bola? Budem email predajcu a požiadajte ho taky Zkoušel jsem zapojenie do penzie, ale nefungoval (to sa pokúsil v 2 miestach som mohol vidieť) i PSU je 450 watt i think na zdravie, ešte pár reštartuje a modrej obrazovky |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Áno, myslím, že na palube firewall je možné vypnúť v Pridať / Odstrániť programy, jeho nazýva nVidia ForceWare firewallu alebo niečo podobné Aj tie sú temps trochu horúcej, skúste vyčistiť ventilátory s kefka je existuje nejaký prach na nich
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
všetkých fanúšikov sú čisté, PC vyzerá veľmi nové. s tým, čo som povedal o ventilátora na strane okna, ktorý nebol zapojený a i cant dostať do práce, myslíš, že by sa malo pracovať? alebo s dvoma ďalšími fanúšikmi i uvedenej má normou? díky moc Ježiši, Aj teraz, keď zkusím vypnúť iba reštartuje a nebude vypínať, ak ste niekedy počuli, že? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Môj systém: hAvAAck Kompiluje 3
|
|
| |||
| |||
| pekný je to vypnúť posledný ime Zkoušel jsem v pořádku, Ja som skôr s BSOD a reštartovaní niekto myslí nvidia firewall je problém, alebo beží príliš horúce (zastrelených ventilátorov a prípad so stlačeným vzduchom, ale to bolo tak čisté rovnako len trochu prachu von, temps, sú rovnaké alebo vyššia, skoro rovnaké) |
|
| |||
| |||
| Už jsi zase vypnúť firewall? Tak preto, že sú údajne čistý nezmysel a napriek tomu som počul od ľudí, ktoré majú problémy s nimi pred Správa späť, ak to nefunguje, a môžeme začať testovanie vašej ram Edit: prosím, stačí upraviť svoj príspevok, ak nikto odpovedalo, šetrí mi zlúčiť s nimi po celú dobu, uvidím svoj príspevok tak ako tak, nie je potrebné ju uhodit
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Citácia:
snažil upraviť svoj pôvodný príspevok, promiň sociálne Ako to urobiť? |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Anyhoo je váš comp stále BOSD?
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Citácia:
zvyčajne modré obrazovky aj keď bezpečne odobrať hardware, alebo používať iné programy |
|
| |||
| |||
| OK, i odinstalování nvidia firewall, neskôr rozhodol odinštalovať celý nvidia prístup k sieti, ktoré správca firewallu bol súčasťou, a bol som docela rád, (keď som začal uTorrent je dal správu, že nvidia firewall bol temný a mala vážne chyby, túto správu stále prišiel po firewall odinštalovať, ale bola preč s prístupom do siete manažér odinštalovať). za pár dní, a ne a ne BSOD reštarte sám o sebe, až do dneška. Jen jsem běžel pcmark05, mali skontrolovať moje výsledky online a pokračovala surfování, keď mojej bezdrôtové pripojenie odpojený, aj právo klikli na opravy a počítač vypnúť na mňa. koľkokrát to stalo, keď som sa snažil bezpečne uvoľniť usb bezdrôtový adaptér v posledných niekoľkých dňoch (okrem iného náhodného restartuje). sklamaní, že sa nebudú triediť to šlo, aby jej pár dní a potom viete, že to všetko dobre, žiadne nápady? na zdravie |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| PC reštartuje na Shutdown ... | CODMW | Operačné systémy Windows | 1 | 5. novembra 2009 11:39 |
| Reštartuje počítač sám o sebe. | andrewanimation | Všeobecné Hardware Chat | 22 | 4.října 2009 08:37 |
| Restartuje, keď cíti, ako je to! | DEREK530D | Všeobecné Hardware Chat | 11 | 6.září 2009 05:20 |
| Náhodný restartuje (prosím pomôžte) | zaze | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 21 januára 2008 13:08 |
| PC restartuje pri zakladaní obrazovku? | Admaster3000 | Operačné systémy Windows | 11 | 11. apríla 2007 14:51 |
| Thread Tools | |
| |