![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи гуыс, ћао алекс хоус иде? Никада нисам добио мој пц сортирани, то је на полици сад за неко време. Ја ћу се бавити када га имам снаге. Имам нови комп за мог брата, међутим, то је било сјајно за пар дана, али сада Имам неколико избијања зуба невоље са њим. синоћ је добио врста збуњен (не би отворити ДВД касета када сам ставио ДВД) и онда се рестартује без упозорења. Данас сам имао неколико плави екран падове (ИРКЛ_НОТ_ЛЕСС_ОР_ЕКУАЛ). Питао сам се да ли је то због прегревања, ја кући инсталиран Еверест да видим Темпс (степени Ц): Матичне плоче: 43 Процесор: 45 ГПУ: 63 Макстор: 42 ја не знам шта хте Темпс би требало да буде иако су овие претопла? вентилатор брзине из Еверест су: ЦПУ: 3245 о / мин Нортхбридге: 5625 о / мин мобо има НВИДИА чипова и ПЦ рачунара је дошао са НВИДИА Фиреуалл. Прочитао сам лоше ствари о НВ фиреуалл-а, можда је то узрок проблема? је хардверски заштитни зид? то може бити деинсталиран. спецификације су: Мобо: МСИ П4Н СЛИ, НВИДИА нФорце4 СЛИ Интел Едитион чипсет Пентиум 4 640 3,2 2ГБ ДДР2 РАМ ГеФорце 7500ле графичке картице приказују КСП Про СП2 Има 2 вентилатора, Интел вентилатор изнад ЦПУ и мањи вентилатор десно испод ње. хвала унапред за било светло момци да пролију, живели Буцханан уреди, Тхереса другог вентилатора: њене игре случају види кроз прозор и Тхереса вентилатор унутра средини прозора када сам отворио случај није био прикључен на плочи, треба да буде? И уилл е-продавца и замолите га превише Покушао сам то зачепљење на плочи, али то није посао (то покушао у 2 места сам могао да видим) Такође, ПСУ је 450 У ја мислим живели, још неколико рестартује и плави екрани |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Да, мислим да уграђен заштитни зид се може искључити у Адд / Ремове Програмс, њен се зове НВИДИА ФорцеУаре фиреуалл-а или нешто слично Темпс и они су мало вруће, покушајте чишћење вентилатора са четкице је ту је било прашине на њима
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
сви вентилатори се чисти, ПЦ изгледа врло нови. са оним што сам рекао о вентилатор на бочној страни прозора који није прикључен и ја лицемјерје добити на посао, ви мислите да треба да се ради? или су и друга два вентилатора сам споменуо је норма? пуно хвала Исусе, Такође, сада када покушам да се затвори само се поново покренути и неће се затвори, ако сте икада чули за то? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Мы Сыстем: хАвААцк Буилд 3
|
|
| |||
| |||
| леп то доле је затворена последња Име и покушао у реду, Ја сам више бави БСОД и рестартује, свако ко мисли НВИДИА Фиреуалл је проблема или ради превише врућа (проклет навијача и случај је са компримованим ваздухом, али је тако чист ионако се само мало од прашине, Темпс су истог или мало више, прилично исти) |
|
| |||
| |||
| Да ли сте укључили фиреуалл-а код? Учинити јер су, наводно чисто ђубре и свеједно сам чуо од људи имају проблема са њима пре него што Извештај назад, ако то не раде и можемо почети тестирање меморије Едит: молим само измените свој пост, ако нико није одговорио, чува ми да их обједините све време, ионако ћу видети свој пост, нема потребе да га џомба
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Куоте:
покушао да изменим свој оригинални пост, жао социјалне Како то урадити? |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Аныхоо је комп још увек БОСД?
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Куоте:
обицно плави екрани кад сам безбедно уклањање хардвера или користите друге програме |
|
| |||
| |||
| у реду, сам деинсталира НВИДИА фиреуалл-а, а касније је одлучио да деинсталирам цео НВИДИА менаџер приступ мрежи која је део зида, и био сам прилично задовољан (када сам почео уТоррент је дао поруку да је НВИДИА Фиреуалл мутних и имао озбиљне грешке, ову поруку ипак дошао до зида после деинсталирам, али је нестао са мреже деинсталацију приступ менаџера). пар дана и без БСОД и без поновног покретања сама, све до данас. ја само ишла ПЦМарк05, је проверити моје резултате на мрежи и наставили сурфовање када ми бежичну везу раскида, да сам у праву кликнули на поправку и ПЦ затвори на мене. много пута ово десило када сам покушао да безбедно ослобађање УСБ бежични адаптер у последњих неколико дана (између осталих случајних рестартује). разочарани не да га сортирају, да ће је дати још неколико дана, па нека знаш да је све добро, било које идеје? живели |