az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Kendisi tarafından yeniden başlatır (kez şimdiye kadar) ve BSOD

Reply

Konu Araçları
Old 25 Ağustos 2007, 15:09
Üye Grubu

Default Kendisi tarafından yeniden başlatır (kez şimdiye kadar) ve BSOD

merhaba guys, Hi Alex gidiyor hows?

i benim pc sıralanmış, o rafta şimdi bir süre's Got asla. i ile ne zaman i gücü dağıtır.

i kardeşim için ancak, bu kez bir kaç gün için harika ama şimdi onunla birkaç diş çıkarma sorunları yaşıyorum yeni bir comp var.

dün gece karıştı çeşit var (ne zaman i bir dvd koymak) ve dvd tepsisini açmak değildir sonra uyarı olmadan kendini yeniden başlattı.

Bugün birçok mavi ekran çöküyor (IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL) oldu.

Eğer bu aşırı ısınma nedeniyle oldu, ben EVEREST Home yüklü (derece C) temps görmek için merak ediyorum:

Anakart: 43
CPU: 45
GPU: 63
Maxtor: 42

what i temps hte rağmen, bu çok sıcak olması gerektiğini bilmiyor musun?

Everest dan fan hızını şunlardır:
CPU: 3.245 rpm
Northbridge: 5.625 rpm

mobo ve bir Nvidia yonga vardır pc nvidia güvenlik duvarı geldi.
Ben, belki de sorunlara neden's NV Firewall hakkında kötü şeyler okudum?
bir donanım güvenlik duvarı nedir? o kaldırılabilir?.

özellikleri şunlardır:
MSI P4N SLI mobo, NVIDIA nForce4 SLI Intel Edition yongaseti
Pentium 4 640 3,2
2GB DDR2 RAM
GeForce 7500le ekran kartı
XP Pro SP2

Orada 2 fanlar, işlemci üzerinde intel fan ve altında daha küçük bir fan haklısın.

, cheers Buchanan tutabilir herhangi bir ışık çocuklar için şimdiden teşekkür

değiştir, başka bir fan theres:

bir pencereden görmek ve orada pencerenin orta hayranıyım gidecekseniz ile bir oyun durumda

ne zaman i, olması gerektiği o tahta takılı değildi dava açmıştı?
i satıcı e-posta ve onu da sormak

i tahta içine takmayı denedi ama işe yaramadı (2 yerlerde i görebiliyordu) denedim

Ayrıca psu 450 watt i düşünüyorum

peynir,

Başka bir çift yeniden başlatılır ve mavi ekranlar
Old 25 Ağustos 2007, 16:47
Moderatör Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Buchanan View Post
merhaba guys, Hi Alex gidiyor hows?

i benim pc sıralanmış, o rafta şimdi bir süre's Got asla. i ile ne zaman i gücü dağıtır.

i kardeşim için ancak, bu kez bir kaç gün için harika ama şimdi onunla birkaç diş çıkarma sorunları yaşıyorum yeni bir comp var.

dün gece karıştı çeşit var (ne zaman i bir dvd koymak) ve dvd tepsisini açmak değildir sonra uyarı olmadan kendini yeniden başlattı.

Bugün birçok mavi ekran çöküyor (IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL) oldu.

Eğer bu aşırı ısınma nedeniyle oldu, ben EVEREST Home yüklü (derece C) temps görmek için merak ediyorum:

Anakart: 43
CPU: 45
GPU: 63
Maxtor: 42

what i temps hte rağmen, bu çok sıcak olması gerektiğini bilmiyor musun?

Everest dan fan hızını şunlardır:
CPU: 3.245 rpm
Northbridge: 5.625 rpm

mobo ve bir Nvidia yonga vardır pc nvidia güvenlik duvarı geldi.
Ben, belki de sorunlara neden's NV Firewall hakkında kötü şeyler okudum?
bir donanım güvenlik duvarı nedir? o kaldırılabilir?.

özellikleri şunlardır:
MSI P4N SLI mobo, NVIDIA nForce4 SLI Intel Edition yongaseti
Pentium 4 640 3,2
2GB DDR2 RAM
GeForce 7500le ekran kartı
XP Pro SP2

Orada 2 fanlar, işlemci üzerinde intel fan ve altında daha küçük bir fan haklısın.

, cheers Buchanan tutabilir herhangi bir ışık çocuklar için şimdiden teşekkür

değiştir, başka bir fan theres:

bir pencereden görmek ve pencerenin ortasında bir fan gidecekseniz ile bir oyun durumda

ne zaman i, olması gerektiği o tahta takılı değildi dava açmıştı?
i satıcı e-posta ve onu da sormak

i tahta içine takmayı denedi ama işe yaramadı (2 yerlerde i görebiliyordu) denedim

Ayrıca psu 450 watt i düşünüyorum

peynir,

Başka bir çift yeniden başlatılır ve mavi ekranlar
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL genellikle sürücü veya koç ilgili herhangi bir yeni sürücü veya koç yüklü?
Evet yerleşik güvenlik duvarı eklemek devre dışı bırakılabilir düşünmek / çıkarmak bilgisayar programı, onun adı verilen Nvidia Forceware güvenlik duvarı veya benzeri
Ayrıca bu temps biraz sıcak, bir diş fırçası ile fanları temizlemeyi deneyin onları herhangi bir toz olduğunu

Benim Sistemi: Başka bir sevgili!

İşlemci (ler):
E8500 E0@4.1Ghz (stok volt)
Anakart:
BIOSTAR TPower I45
RAM hafıza:
4GB OCZ PC2-8500 PLATIN
Grafik Kartı (ler):
X1950 Pro
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
2
Optik Sürücü (ler):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Soğutma:
Big Typhoon VX
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Chorus / YTL 20MB
Monitör (ler):
ACER X223W 22 "geniş ekran 1680 × 105
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 25 Ağustos 2007 17:06,
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by SocialWarfare View Post
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL genellikle sürücü veya koç ilgili herhangi bir yeni sürücü veya koç yüklü?
Evet yerleşik güvenlik duvarı eklemek devre dışı bırakılabilir düşünmek / çıkarmak bilgisayar programı, onun adı verilen Nvidia Forceware güvenlik duvarı veya benzeri
Ayrıca bu temps biraz sıcak, bir diş fırçası ile fanları temizlemeyi deneyin onları herhangi bir toz olduğunu
sadece taze, yeni sürücüler veya koç yüklenmemiş xp yüklemek ile pc 2. el aldım.
tüm fanlar temiz, pc çok yeni görünüyor.

o çalışma gerektiğini düşünüyoruz ile hangi i cant ve işe takılı değildi yan pencerede fan hakkında söylediklerini duyuyor musun? veya i normuna sahip belirtilen diğer iki fanlar nelerdir?

çok teşekkürler

Jeez,

Ayrıca artık ne zaman i aşağı sadece yeniden kapatılmazsa olacak kapatmaya çalışırsanız,

Hiç eğer duydun mu?
Old 25 Ağustos 2007, 18:06
Bağış Grubu

Alıntı:
Jeez,

Ayrıca artık ne zaman i aşağı sadece yeniden kapatılmazsa olacak kapatmaya çalışırsanız,

Hiç eğer duydun mu?
hayır, ama komik tür bir "benim" yol değil memnun

Benim Sistemi: hAvAAck Yapı 3

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Anakart:
Asus P5N-E
RAM hafıza:
GSkill 4GB DDR2
Grafik Kartı (ler):
EVGA Nvidia e-GeForce 8600GT
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optik Sürücü (ler):
Ölü
Case / PSU:
Genel Durum, Genel PSU
Soğutma:
Zalman 92mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Teknede
Monitör (ler):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
İşletim Sistemi (ler):
MS Vista Ult, Ubuntu 7,10 64-Bit
Old 25 Ağustos 2007, 18:47
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by hAvAAck View Post
hayır, ama komik tür bir "benim" yol değil memnun

hoş

o son ime i aşağı ok çalıştı, shut's

daha BSOD ve yeniden başlatıldığında, herkes nvidia güvenlik duvarı prob veya çok sıcak çalıştığını düşünüyorum ilgilenen kulüpler (fanlar ve sıkıştırılmış hava ile dışarı püskürdü durumda ama yine de sadece toz dışında biraz var clean, temps veya aynıdır bit, hemen hemen aynı) daha yüksek
Old 25 Ağustos 2007, 18:55
Moderatör Grubu

Sen güvenlik duvarı kapatmak mı?
Öylesine çünkü sözde saf yine çöp ve insanların onlarla önce sorunlarınız duymuş var mı
Raporu geri eğer işe yaramazsa ve biz koç test başlayabilirsiniz

Edit: eğer hiç kimse cevap sadece mesajını değiştirirken, bana her zaman bunları birleştirmek zorunda kaydeder, ben yine de, gerek o bump yazınızı göreceksiniz lütfen

Old 25 Ağustos 2007, 19:14
Üye Grubu

Alıntı:
Sen güvenlik duvarı kapatmak mı?
Öylesine çünkü sözde saf yine çöp ve insanların onlarla önce sorunlarınız duymuş var mı
Raporu geri eğer işe yaramazsa ve biz koç test başlayabilirsiniz

Edit: eğer hiç kimse cevap sadece mesajını değiştirirken, bana her zaman bunları birleştirmek zorunda kaydeder, ben yine de, gerek o bump yazınızı göreceksiniz lütfen
i güvenlik duvarı kapalı var ama tuhaf bir kişinin,: hala sistem tepsisinde, sadece dışarı geçti ve profil kapalı diyor.

Orijinal Mesaj düzenlemek için, üzgünüm nasıl i yapmak sosyal güvenilir do it?
Old 25 Ağustos 2007, 19:20
Moderatör Grubu

Alıntı:
i güvenlik duvarı kapalı var ama tuhaf bir kişinin,: hala sistem tepsisinde, sadece dışarı geçti ve profil kapalı diyor.

Orijinal Mesaj düzenlemek için, üzgünüm nasıl i yapmak sosyal güvenilir do it?
Orijinal bir ok şimdi, yaptığınız mesajlar bir zamanlayıcı, böylece onları sadece orijinal posta sonra belirli bir miktarda düzenleyebilirsiniz alacaktır

Anyhoo your comp hala BOSD nedir?

Old 25 Ağustos 2007 19:33,
Üye Grubu

Alıntı:
Orijinal bir ok şimdi, yaptığınız mesajlar bir zamanlayıcı, böylece onları sadece orijinal posta sonra belirli bir miktarda düzenleyebilirsiniz alacaktır

Anyhoo your comp hala BOSD nedir?
Bir süredir ok,

genellikle mavi ekranlar ne zaman i güvenli donanım kaldırma veya diğer programları kullanmak
Old 29 Ağustos 2007, 05:15
Üye Grubu

tamam,

i uninstalled nvidia güvenlik duvarı, daha sonra hangi güvenlik duvarının bir parçası olarak tüm nvidia ağ erişim yöneticisi kaldırma kararı aldı, ve i oldukça memnun etti (ne zaman i bir ileti NVIDIA Firewall gölgeli verdi ve ciddi bir hata vardı utorrent, bu mesajı başladı hala güvenlik duvarı kaldırdıktan sonra, ancak gelen ağ erişim yöneticisi kaldırma ile gitmişti).

Birkaç gün ve hiçbir BSOD ve hiç kendi başına yeniden başlatıp, bugüne kadar.

Ben sadece, benim sonuçları online kontrol ettirdiniz PCMark05 koştu ve ne zaman benim kablosuz bağlantısını kesmiş sörf devam i sağ ve bana kapatmak pc onarmak için tıkladım.

Bu ne zaman i güvenle son birkaç gün içinde diğer rasgele yeniden () arasında kablosuz USB adaptörü serbest çalıştı oldu birçok kez.

, birkaç gün daha vermek ve daha sonra tüm herhangi bir fikir iyiydi bildirin gidiyordu o sıralaması için değil düş kırıklığına uğramış?

peynir
Reply

Register

Bookmarks