менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Перезавантажується сама по собі (один раз до сих пор) і BSOD

Reply

Різьба Інструменти
Old 25 серпня 2007, 15:09
Член групи

Default Перезавантажується сама по собі (один раз до сих пор) і BSOD

Привіт хлопці, привіт Alex хау справи?

Я ніколи не мій ПК відсортований, то на полиці зараз на деякий час. Я буду реагувати на це, коли я в силах.

Я отримав нову композицію за брата Однак, це було більше на пару днів, але тепер у мене кілька початкові труднощі з нею.

Учора ввечері отримала роду плутають (не відкриє DVD лоток, коли я поклав на DVD), а потім запустити знову сам без попередження.

Сьогодні у мене було кілька аварій синій екран (IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL).

Мені було цікаво, якщо це було пов'язано з перегрівом, я встановив EVEREST Home бачити Temps (в градусах Цельсія):

Материнська плата: 43
Процесор: 45
GPU: 63
Maxtor: 42

Я не знаю, що HTE Temps повинна бути не менш, є ці дуже жарко?

швидкості обертання вентиляторів з Евересту є:
Процесор: 3245 об / хв
Північний міст: 5625 об / хв

материнська плата має чіпсет NVIDIA і ПК прийшов з NVIDIA Firewall.
Я читав нічого поганого про NV Firewall, може бути, це і створює проблеми?
це апаратний брандмауер? можна видалити це?.

специфікації:
MSI P4N SLI плат, NVIDIA nForce4 SLI Intel Edition Чіпсет
Pentium 4 640 3,2
2GB DDR2 RAM
GeForce 7500le відеокарта
Running XP Pro SP2

Є 2 вентилятори, Intel вентилятор на процесорі і менший вентилятор прямо під його.

Спасибо заранее за будь-яку світлі ви, хлопці, може пролити, ура Б'юкенен

Змінити, Theres інший вентилятор:

свою гру випадку бачити крізь вікно і Тереза вентилятор там середині вікна

Коли я відкрив випадку він не підключений до дошки, він повинен бути?
Я електронний продавець і просити його теж

Я намагався вставити його в раду, але він не працює (пробував на 2 місця, які я бачив)

Також БП 450 ватт я думаю,

ура,

ще пару перезавантажень і синіх екранів
Old 25 серпня 2007, 16:47
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав Бьюкенен View Post
Привіт хлопці, привіт Alex хау справи?

Я ніколи не мій ПК відсортований, то на полиці зараз на деякий час. Я буду реагувати на це, коли я в силах.

Я отримав нову композицію за брата Однак, це було більше на пару днів, але тепер у мене кілька початкові труднощі з нею.

Учора ввечері отримала роду плутають (не відкриє DVD лоток, коли я поклав на DVD), а потім запустити знову сам без попередження.

Сьогодні у мене було кілька аварій синій екран (IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL).

Мені було цікаво, якщо це було пов'язано з перегрівом, я встановив EVEREST Home бачити Temps (в градусах Цельсія):

Материнська плата: 43
Процесор: 45
GPU: 63
Maxtor: 42

Я не знаю, що HTE Temps повинна бути не менш, є ці дуже жарко?

швидкості обертання вентиляторів з Евересту є:
Процесор: 3245 об / хв
Північний міст: 5625 об / хв

материнська плата має чіпсет NVIDIA і ПК прийшов з NVIDIA Firewall.
Я читав нічого поганого про NV Firewall, може бути, це і створює проблеми?
це апаратний брандмауер? можна видалити це?.

специфікації:
MSI P4N SLI плат, NVIDIA nForce4 SLI Intel Edition Чіпсет
Pentium 4 640 3,2
2GB DDR2 RAM
GeForce 7500le відеокарта
Running XP Pro SP2

Є 2 вентилятори, Intel вентилятор на процесорі і менший вентилятор прямо під його.

Спасибо заранее за будь-яку світлі ви, хлопці, може пролити, ура Б'юкенен

Змінити, Theres інший вентилятор:

свою гру випадку бачити крізь вікно і Тереза вентилятором в центрі вікна

Коли я відкрив випадку він не підключений до дошки, він повинен бути?
Я електронний продавець і просити його теж

Я намагався вставити його в раду, але він не працює (пробував на 2 місця, які я бачив)

Також БП 450 ватт я думаю,

ура,

ще пару перезавантажень і синіх екранів
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL зазвичай водій або баран пов'язані у вас встановлені будь-які нові драйвери або баран?
Так, я думаю, що бортові брандмауер може бути відключена в Add / Remove Programs, його називають NVIDIA ForceWare брандмауер або щось подібне
Крім того, ці Temps трохи гарячого, спробуйте почистити вентилятори з зубна щітка є пил на них

Моя система: Деякі інші коханця!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (вольт складі)
Материнська плата:
BIOSTAR TPower I45
ОЗУ:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Графічна карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
2
Оптичний привід (и):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Діло / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охолодження:
Big Typhoon VX
Мережі / Інтернет:
Chorus / NTL 20MB
Монітор (и):
ACER X223W 22 "широкоекранний 1680 × 105
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 25 серпня 2007, 17:06
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав SocialWarfare View Post
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL зазвичай водій або баран пов'язані у вас встановлені будь-які нові драйвери або баран?
Так, я думаю, що бортові брандмауер може бути відключена в Add / Remove Programs, його називають NVIDIA ForceWare брандмауер або щось подібне
Крім того, ці Temps трохи гарячого, спробуйте почистити вентилятори з зубна щітка є пил на них
тільки що купила 2 шт руку з нової установки XP, не встановлені будь-які нові драйвери або барана.
всіх вболівальників чисті, комп'ютером, виглядають дуже новими.

з тим, що я сказав про вентилятор на бокове вікно, яке не було включено і нахиляє я приступити до роботи, ви думаєте, він повинен працювати? або двома іншими вболівальниками я говорив він має норма?

Велике спасибі

Чорт забирай,

Також тепер, коли я намагаюся закрити тільки перезавантажиться, і не будуть закриті,

Ви коли-небудь чули, що, якщо?
Old 25 серпня 2007, 18:06
Донор групи

Цитата:
Чорт забирай,

Також тепер, коли я намагаюся закрити тільки перезавантажиться, і не будуть закриті,

Ви коли-небудь чули, що, якщо?
Ні, але що виходить така смішна в "радий, що це не я" способом

Моя система: hAvAAck Build 3

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Материнська плата:
ASUS P5N-E
ОЗУ:
GSKill 4GB DDR2
Графічна карта (и):
EVGA e-Nvidia GeForce 8600GT
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Оптичний привід (и):
Мертвий
Діло / PSU:
Загальний випадок, Generic PSU
Охолодження:
Zalman 92мм
Мережі / Інтернет:
бортові
Монітор (и):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Операційна система (и):
MS Vista Ult, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old 25 серпня 2007, 18:47
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав hAvAAck View Post
Ні, але що виходить така смішна в "радий, що це не я" способом

милий

його закрили останню IME я намагався ОК,

Я більше пов'язана з BSOD і перезавантаження будь-якого думаю NVIDIA Firewall є проб або працює дуже жарко (підривали вболівальники у раз стисненим повітрям, але вона була настільки чистою одно отримали лише трохи пилу, Temps такі ж або трохи вище, майже однакові)
Old 25 серпня 2007, 18:55
Модератор групи

Ви включіть брандмауер Off?
Зроби так, тому що вони нібито чистий сміття все одно, і я чув від людей, що мають проблеми з їх до
Доповідь назад, якщо це не спрацює, і ми можемо почати тестування оперативної пам'яті

Зміна: будь ласка, тільки відредагувати ваше повідомлення, якщо ніхто не відповів, мене рятує того, щоб об'єднати їх весь час, я буду бачити ваше повідомлення в будь-якому випадку, немає необхідності його Bump

Old 25 серпня 2007, 19:14
Член групи

Цитата:
Ви включіть брандмауер Off?
Зроби так, тому що вони нібито чистий сміття все одно, і я чув від людей, що мають проблеми з їх до
Доповідь назад, якщо це не спрацює, і ми можемо почати тестування оперативної пам'яті

Зміна: будь ласка, тільки відредагувати ваше повідомлення, якщо ніхто не відповів, мене рятує того, щоб об'єднати їх весь час, я буду бачити ваше повідомлення в будь-якому випадку, немає необхідності його Bump
Я повернув від брандмауера, але це дивно одне,: воно ще перебуває в системному треї, просто закреслити, і стверджує, що її профіль не горить.

спробували змінити свій оригінальний пост, даруйте соціальної Як мені це зробити?
Old 25 серпня 2007, 19:20
Модератор групи

Цитата:
Я повернув від брандмауера, але це дивно одне,: воно ще перебуває в системному треї, просто закреслити, і стверджує, що її профіль не горить.

спробували змінити свій оригінальний пост, даруйте соціальної Як мені це зробити?
Справжній один OK Тепер, посади ви зробите знаходяться на таймер так що ви зможете редагувати їх певний час після первісної посади

Anyhoo ваш Comp ще BOSD?

Old 25 серпня 2007, 19:33
Член групи

Цитата:
Справжній один OK Тепер, посади ви зробите знаходяться на таймер так що ви зможете редагувати їх певний час після первісної посади

Anyhoo ваш Comp ще BOSD?
ОК був на деякий час,

Зазвичай синій екран, коли я Safely Remove Hardware або використовувати інші програми
Old 29 серпня 2007, 05:15
Член групи

добре,

Я видалив NVIDIA Firewall, а потім вирішив видалити цілий NVIDIA Network Access Manager який брандмауер був частиною, і я була дуже рада (коли я почав Utorrent він дав повідомлення, що NVIDIA Firewall була тінистій і були серйозні помилки, це повідомлення все ж таки прийшов після брандмауера видалити, але він уже з менеджером видалити доступ до мережі).

Пару днів і не BSOD і перезапуску не по собі, до сьогоднішнього дня.

Я просто втік PCMark05, було перевірити мої результати онлайн і поновлюється серфінгу, коли моя бездротовий зв'язок відключена, я кажу клацнули по ремонту і ПК закрили на мене.

багато раз це сталося, коли я спробував безпечного звільнення USB-адаптер бездротової протягом останніх декількох днів (серед інших випадкових перезавантаження).

розчарований не мати впорядковані його, збирається дати йому ще кілька днів, а потім нехай ви знаєте, все було добре, будь-які ідеї?

ура
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Комп'ютер перезавантажується під час завершення роботи ... CODMW Операційні системи Windows 1 5 листопада 2009 11:39
Перезавантаження комп'ютера саме по собі. andrewanimation Генеральний обладнання чат 22 4 жовтня 2009 08:37
Перезавантажується, коли вона відчуває, як вона! DEREK530D Генеральний обладнання чат 11 6 вересня 2009 05:20
Випадкові Перезавантажуємо (прохання допомогти) zaze Генеральний обладнання чат 1 21 січня 2008 13:08
Перезавантаження ПК при запуску екран? Admaster3000 Операційні системи Windows 11 11 квітня 2007 14:51
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.