![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, привіт Alex хау справи? Я ніколи не мій ПК відсортований, то на полиці зараз на деякий час. Я буду реагувати на це, коли я в силах. Я отримав нову композицію за брата Однак, це було більше на пару днів, але тепер у мене кілька початкові труднощі з нею. Учора ввечері отримала роду плутають (не відкриє DVD лоток, коли я поклав на DVD), а потім запустити знову сам без попередження. Сьогодні у мене було кілька аварій синій екран (IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL). Мені було цікаво, якщо це було пов'язано з перегрівом, я встановив EVEREST Home бачити Temps (в градусах Цельсія): Материнська плата: 43 Процесор: 45 GPU: 63 Maxtor: 42 Я не знаю, що HTE Temps повинна бути не менш, є ці дуже жарко? швидкості обертання вентиляторів з Евересту є: Процесор: 3245 об / хв Північний міст: 5625 об / хв материнська плата має чіпсет NVIDIA і ПК прийшов з NVIDIA Firewall. Я читав нічого поганого про NV Firewall, може бути, це і створює проблеми? це апаратний брандмауер? можна видалити це?. специфікації: MSI P4N SLI плат, NVIDIA nForce4 SLI Intel Edition Чіпсет Pentium 4 640 3,2 2GB DDR2 RAM GeForce 7500le відеокарта Running XP Pro SP2 Є 2 вентилятори, Intel вентилятор на процесорі і менший вентилятор прямо під його. Спасибо заранее за будь-яку світлі ви, хлопці, може пролити, ура Б'юкенен Змінити, Theres інший вентилятор: свою гру випадку бачити крізь вікно і Тереза вентилятор там середині вікна Коли я відкрив випадку він не підключений до дошки, він повинен бути? Я електронний продавець і просити його теж Я намагався вставити його в раду, але він не працює (пробував на 2 місця, які я бачив) Також БП 450 ватт я думаю, ура, ще пару перезавантажень і синіх екранів |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Так, я думаю, що бортові брандмауер може бути відключена в Add / Remove Programs, його називають NVIDIA ForceWare брандмауер або щось подібне Крім того, ці Temps трохи гарячого, спробуйте почистити вентилятори з зубна щітка є пил на них
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
всіх вболівальників чисті, комп'ютером, виглядають дуже новими. з тим, що я сказав про вентилятор на бокове вікно, яке не було включено і нахиляє я приступити до роботи, ви думаєте, він повинен працювати? або двома іншими вболівальниками я говорив він має норма? Велике спасибі Чорт забирай, Також тепер, коли я намагаюся закрити тільки перезавантажиться, і не будуть закриті, Ви коли-небудь чули, що, якщо? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Моя система: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| милий його закрили останню IME я намагався ОК, Я більше пов'язана з BSOD і перезавантаження будь-якого думаю NVIDIA Firewall є проб або працює дуже жарко (підривали вболівальники у раз стисненим повітрям, але вона була настільки чистою одно отримали лише трохи пилу, Temps такі ж або трохи вище, майже однакові) |
|
| |||
| |||
| Ви включіть брандмауер Off? Зроби так, тому що вони нібито чистий сміття все одно, і я чув від людей, що мають проблеми з їх до Доповідь назад, якщо це не спрацює, і ми можемо почати тестування оперативної пам'яті Зміна: будь ласка, тільки відредагувати ваше повідомлення, якщо ніхто не відповів, мене рятує того, щоб об'єднати їх весь час, я буду бачити ваше повідомлення в будь-якому випадку, немає необхідності його Bump
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Цитата:
спробували змінити свій оригінальний пост, даруйте соціальної Як мені це зробити? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Anyhoo ваш Comp ще BOSD?
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Зазвичай синій екран, коли я Safely Remove Hardware або використовувати інші програми |
|
| |||
| |||
| добре, Я видалив NVIDIA Firewall, а потім вирішив видалити цілий NVIDIA Network Access Manager який брандмауер був частиною, і я була дуже рада (коли я почав Utorrent він дав повідомлення, що NVIDIA Firewall була тінистій і були серйозні помилки, це повідомлення все ж таки прийшов після брандмауера видалити, але він уже з менеджером видалити доступ до мережі). Пару днів і не BSOD і перезапуску не по собі, до сьогоднішнього дня. Я просто втік PCMark05, було перевірити мої результати онлайн і поновлюється серфінгу, коли моя бездротовий зв'язок відключена, я кажу клацнули по ремонту і ПК закрили на мене. багато раз це сталося, коли я спробував безпечного звільнення USB-адаптер бездротової протягом останніх декількох днів (серед інших випадкових перезавантаження). розчарований не мати впорядковані його, збирається дати йому ще кілька днів, а потім нехай ви знаєте, все було добре, будь-які ідеї? ура |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Комп'ютер перезавантажується під час завершення роботи ... | CODMW | Операційні системи Windows | 1 | 5 листопада 2009 11:39 |
| Перезавантаження комп'ютера саме по собі. | andrewanimation | Генеральний обладнання чат | 22 | 4 жовтня 2009 08:37 |
| Перезавантажується, коли вона відчуває, як вона! | DEREK530D | Генеральний обладнання чат | 11 | 6 вересня 2009 05:20 |
| Випадкові Перезавантажуємо (прохання допомогти) | zaze | Генеральний обладнання чат | 1 | 21 січня 2008 13:08 |
| Перезавантаження ПК при запуску екран? | Admaster3000 | Операційні системи Windows | 11 | 11 квітня 2007 14:51 |
| Різьба Інструменти | |
| |