![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Може ли някой да ми помогне? Управление на AMD ATHLON 2800 на GIGABYTE 7N400 Pro 2 СЪВЕТ PATA HITACHI DRIVE 160 г + 2 Opticals и флопи Много блато стандарт XP - до датата + Office 2003 + Север 2006 + Adaware Не игри - само сърф и офис у дома. На всеки две седмици - тя просто започва отново - няма съобщение, нищо - и след това просто затварям голо възвишение - да се остави в сила на светлината. Да изгаря мазнини, за включване / изключване - работи ОК. Мрежово доведе промени - всичко е наред Доклади CPU Temp като 58 Градус - всички фенове работи добре - няма прах. Понякога получавате "весел" от говорител на борда - нищо не се случва. Никога не свръх-часовник - не знаят как. Може ли всеки да предложи кауза - CPU / MBOARD / PSU? Благодарности Дерек |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може да са няколко неща.
Най-лесното е да се опита едно, ако имате две пръчки оперативна памет в компютъра. Извадете една и да видим дали тя не го отново, ако го прави замяната на другите и тест отново. ОВЕН е нормално хардуера обвиняем, когато става въпрос за случайни грешки. Ако не успее, че ще направя един прозорец ремонт. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Благодаря - този евтин идея - да имам 2 256 пръчки |
|
| |||
| |||
| Мина се, че от време на време, но това е обикновено се причинява от изтегляне на Windows някакъв вид. Може ли това да е проблем / въпрос? |
|
| |||
| |||
| Аз allways края на това ивица-ре-формат и повторно натоварване на всеки 2 години - бихте могли и да е прав. Те allways изглежда толкова бърз и стабилен, когато за пръв път ги изгради - тогава всичко е надолу Благодарности |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Да, аз го правя всяка година най-малко. |
|
| |||
| |||
| Дейв - са заменени с памет - Спомних си имах 2 други пръчки в "резервни" Comp - досега - толкова добре - ще докладва Благодаря Дерек |
|
| |||
| |||
| ОК, нека да знаете как се на. |
|
| |||
| |||
| А "щракване" твърд диск е повреден хард диск, те рестартиране на собствените си по-често с течение на времето. Ако това е така, то вероятно ще трябва да замени твърдия диск, да се надяваме тя все още е в гаранция, но иначе те са евтини или иначе, просто се правилното една страна, и, както и за други неща на диска, можете да го копирате на нов диск Ако имате огледална Array настройка (2x твърди дискове огледало всеки друг), или в противен случай ще се наложи да преинсталирате от нулата, и да запишете съдържанието от стария карам върху външен създаване на резервни копия, или в противен случай ще трябва да се превърне неизправната карам във външен себе си ($ 15 за необходимите съоръжения на разстояние от иБей) и я поставете на нов твърд диск като външен и копиране на всичко, което искам толкова лесно, колкото с нормални външни. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|