![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Can anyone help me? Běh AMD Athlon 2800 na GIGABYTE 7N400 PRO 2 DESKA PATA HITACHI DRIVE 160 G + 2 Opticals a Floppy Velmi bog standard XP - aktuální + Office 2003 + 2006 + Norton AdAware No hry - pouze tipy a domácí kanceláře. Jednou za pár týdnů - to jen re-začíná - žádná zpráva, nic - a jednou to prostě vypnout - opuštění moc světla. Cykloval power on / off - pracoval na tlačítko OK. Síťovou šňůru změnil - vše OK Zprávy CPU temp je 58 Deg - všechny ventilátory běží bez problémů - žádný prach. Občas si "cvrkot" z palubního reproduktoru - nic se neděje. Nikdy nad-taktovaný - by nevěděli jak. Může někdo navrhnout příčina - CPU / MBOARD / PSU? Díky Derek |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| By mohlo být mnoho věcí.
Nejjednodušší je zkusit, pokud máte dvě tyče paměti RAM v počítači. Odebrat jednu, a uvidíme, jestli to udělá znovu, pokud to dělá swap na jiný a test znovu. RAM je obvykle hardwarové viníka, pokud jde o náhodné chyby. Pokud se to nepodaří bych si opravit okna. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Díky - to je levné Idea - ano, mám 2 256 hole |
|
| |||
| |||
| Mine to, že občas, ale to je většinou způsobeno stáhnout Windows nějakého druhu. Mohla by to být problém / problém? |
|
| |||
| |||
| Já vždy skončí dělá strip-re-formátu a re-zatížení každé 2 roky - můžete mít i pravdu. Oni vždy vypadat tak rychlý a stabilní, když jste se jim postavit - pak je to všechno z kopce Díky |
|
| |||
| |||
| Citace:
Jo, já to každý rok nejméně. |
|
| |||
| |||
| Dave - vyměnili paměti - jsem si vzpomněl jsem si další 2 tyčinky v "náhradní" comp - zatím - tak dobře - podá Thanks Derek |
|
| |||
| |||
| OK, dejte mi vědět, jak se dostat dál. |
|
| |||
| |||
| "Kliknutím" pevný disk je vadný pevný disk, se znovu na vlastní častěji časem. Je-li tomu tak, měli byste asi vyměnit pevný disk, doufejme, že to je ještě v záruce, ale jinak jsou to levné stejně, jen si správné, a jak na materiály na disku, můžete zkopírovat do nového disku pokud máte nastavení Mirror Array (2x pevné disky zrcadlení sebe), jinak budete muset znovu od nuly, a uložit obsah starého disku na externí back-up, jinak budete muset obrátit vadný disk do externího sebe ($ 15 za potřebné vybavení z eBay) a připojte se do nového pevného disku jako externí a kopírovat to, co chcete stejně snadno jako s běžným externím. |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| PC restartuje na Shutdown ... | CODMW | Operační systémy Windows | 1 | 5.listopadu 2009 11:39 |
| Restartuje počítač sám o sobě. | andrewanimation | Obecné Hardware Chat | 22 | 4.října 2009 08:37 |
| Obtěžující BSODs / restartuje | Axegrinder | Operační systémy Windows | 2 | 12. května 2008 12:33 |
| Náhodný restartuje (prosím pomozte) | zaze | Obecné Hardware Chat | 1 | 21 ledna 2008 13:08 |
| Restartuje samo o sobě (jednou tak daleko) a BSOD | Buchanan | Obecné Hardware Chat | 14 | 2. Září 2007 17:35 |
| Thread Nástroje | |
| |