![]() |
|
| |||
| |||
| Μπορεί κανείς να με βοηθήσει; Η εκτέλεση ενός AMD ATHLON 2800 σε GIGABYTE 7N400 PRO 2 BOARD ΠΑΤΑ HITACHI DRIVE 160 G + 2 οπτική και Floppy Πολύ BoG πρότυπο XP - μέχρι την ημερομηνία του Office 2003 + + Norton 2006 + Adaware Δεν gaming - μόνο surf και γραφείο στο σπίτι. Κάθε δύο εβδομάδες - που μόλις αρχίζει εκ νέου - δεν μήνυμα, δεν - και ακριβώς τη στιγμή που θα κλείσουν - αφήνοντας το φως σε ισχύ. Εναλλάσσονται η δύναμη on / off - λειτούργησαν ΟΚ. Mains οδηγήσει αλλάξει - όλα ΟΚ CPU temp εκθέσεις ως 58 DEG - όλοι οπαδοί λειτουργίας πρόστιμο - δεν σκόνης. Περιστασιακά μια "τιτίβισμα" από την επί του σκάφους ομιλήτρια - δεν συμβαίνει τίποτα. Ποτέ μην υπερχρονιστεί - δεν ξέρω πώς. Μπορεί κάποιος προτείνει μια αιτία - CPU / MBOARD / PSU? Ευχαριστώ Derek |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα μπορούσε να είναι μια σειρά από πράγματα.
Άμεση πρόσβαση σε μία είναι να προσπαθήσουμε και αν έχετε δύο sticks μνήμης RAM στον υπολογιστή. Αφαιρέστε το ένα και να δούμε αν το κάνει και πάλι, αν το κάνει swap με την άλλη και πάλι δοκιμή. RAM είναι συνήθως το υλικό ένοχος όταν πρόκειται για τυχαία σφάλματα. Εάν αυτό αποτύχει, θα κάνουν την επισκευή παραθύρων. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Χάρη - thats ένα φθηνό Ιδέα - ναι έχω 2 256 sticks |
|
| |||
| |||
| Δικό μου κάνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά είναι συνήθως προκαλείται από έναν υπολογιστή με Windows κατεβάσετε ένα είδος. Θα μπορούσε να είναι ότι το πρόβλημα / θέμα; |
|
| |||
| |||
| I allways καταλήγουν κάνει ταινίες-εκ νέου format και εκ νέου φορτίου κάθε 2 χρόνια - που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι σωστό. Οι allways φαίνεται τόσο γρήγορα και σταθερά την πρώτη φορά που οικοδόμηση τους - τότε είναι όλα κατωφέρεια Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Ναι, εγώ το κάνω κάθε χρόνο, τουλάχιστον. |
|
| |||
| |||
| Dave - έχουν αντέστρεψε τη μνήμη - Θυμήθηκα Είχα 2 άλλα μπαστούνια σε "ανταλλακτικά" comp - μέχρι στιγμής - και τόσο καλά - θα υποβάλει έκθεση Χάρη Derek |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, πες μου πώς θα προχωρήσουμε. |
|
| |||
| |||
| Ένα "κλικ" ο σκληρός δίσκος είναι ένα ελαττωματικό σκληρό δίσκο, κάντε επανεκκίνηση που με δική τους πιο συχνά το πέρασμα του χρόνου. Αν αυτή είναι η περίπτωση, θα πρέπει να αντικαταστήσει πιθανώς στο σκληρό δίσκο, ελπίζω ότι είναι ακόμη υπό εγγύηση, αλλά με άλλο τρόπο από όπου και αν φθηνή έτσι κι αλλιώς, μόλις πάρει το σωστό, και, όπως και για την ουσία στη μονάδα δίσκου, μπορείτε να το αντιγράψετε στο νέο δίσκο αν έχετε ένα Mirror Array setup (2x σκληρών δίσκων αντανακλώντας μεταξύ τους), ή αλλιώς θα πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά από το μηδέν, και να αποθηκεύσετε το περιεχόμενο της παλαιάς μονάδας δίσκου επάνω σε μια εξωτερική υποστήριξη, ή αλλιώς θα πρέπει να στραφούν την ελαττωματική μονάδα δίσκου σε ένα εξωτερικό εαυτό σας ($ 15 για τον εξοπλισμό που απαιτείται από eBay) και συνδέστε το με το νέο σκληρό δίσκο ως εξωτερικό και οτιδήποτε θέλετε να αντιγράψετε το ίδιο εύκολα όπως με ένα κανονικό εξωτερικό. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Επανεκκίνηση του υπολογιστή στο κλείσιμο ... | CODMW | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 5 του Νοεμβρίου 2009 11:39 |
| Γίνεται επανεκκίνηση του υπολογιστή από μόνη της. | andrewanimation | Γενική Συζήτηση Hardware | 22 | 4 Οκτωβρίου του 2009 08:37 |
| Ενοχλητικό BSODs / επανεκκίνηση | Axegrinder | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 12η Μαΐου 2008 12:33 |
| Τυχαία Επανεκκινεί (please help) | zaze | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 21 Ιαν 2008 13:08 |
| Επανεκκινεί από μόνη της (μία φορά μέχρι σήμερα) και BSOD | Buchanan | Γενική Συζήτηση Hardware | 14 | 2ο Sep 2007 17:35 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |