![]() |
|
| |||
| |||
| מישהו יכול לעזור לי? מפעיל מעבד AMD Athlon 2800 על רמה מקצועית GIGABYTE 7N400 Board 2 PATA HITACHI DRIVE 160 G + 2 Opticals וכן תקליטון מאוד לשקוע XP רגילה - עד תאריך + Office 2003 + Norton 2006 + Adaware לא משחק - רק לגלוש ו Home Office. כל כמה שבועות - הוא רק מתחיל מחדש - שום הודעה, כלום - זה רק לאחר כיבוי - כוח לצאת לאור ב. Cycled על העוצמה / כיבוי - עבד בסדר. Mains להוביל שונה - הכל בסדר CPU טמפ דוחות כ 58 deg - כולם אוהדי פועל בסדר - אין אבק. מדי פעם מקבלים "לצפצף" על הסיפון של שפת אם - דבר לא קורה. Over-clocked לעולם - לא יודע איך. האם מישהו מציע לגרום - CPU / MBOARD / PSU?? תודה דרק |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יכול להיות מספר דברים.
הקלה ביותר היא לנסות את אחד אם יש לך שני מקלות של זיכרון RAM של המחשב. הסר אחד ולראות אם הוא עושה את זה שוב, אם כן כדי להחליף את השני ולבדוק שוב. בדרך כלל, זיכרון RAM הוא עברין חומרה כאשר מדובר אקראי תקלות. אם זה לא יצליח אני יעשה את התיקון של Windows. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| תודה - thats זול הרעיון - כן יש לי 2 מקלות 256 |
|
| |||
| |||
| שלי עושה את זה מדי פעם, אבל בדרך כלל נגרמת על ידי הורדה של Windows כלשהי. כי יכול להיות בעיה / בעיה? |
|
| |||
| |||
| בסופו של דבר אני allways עושים ברצועת-לאתחל מחדש לטעון מחדש כל 2 שנים - אתה יכול גם להיות צודק. הם נראים כל כך מהר allways ויציבה כאשר תחילה לבנות אותם - אז הכל למטה תודה |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
Yup, אני עושה את זה כל שנה לפחות. |
|
| |||
| |||
| דייב - יש swapped הזיכרון - נזכרתי שיש לי 2 מקלות של אחרים "חילוף" comp - עד כה - כך טוב - ידווח חזור תודה דרק |
|
| |||
| |||
| בסדר, תן לי אתה יודע איך להתקדם. |
|
| |||
| |||
| לחיצה על "" הכונן הקשיח הוא כונן קשיח פגום, הם מחדש בכוחות עצמם לעתים קרובות יותר בחלוף הזמן. אם זה המקרה, אתה צריך כנראה להחליף את הכונן הקשיח, בתקווה שזה עדיין תחת אחריות, אבל חוץ מזה הם זולים בכל מקרה, רק לקבל את אחת נכונה, ו, כמו לדברים בכונן, אתה יכול להעתיק אותו הכונן החדש אם יש לך מראה ההתקנה Array (2x שיקוף כוננים קשיחים אחד את השני), או אחר תצטרך להתקין מחדש מאפס, ולשמור את התוכן של הכונן הישן על הגב חיצוני, או אחר תצטרך להפעיל כונן חיצוני פגום לתוך עצמך (15 דולר עבור כל הציוד הדרוש את eBay) ולחבר אותו על הכונן הקשיח החדש חיצוני להעתיק שום דבר אתה רוצה בקלות כמו עם חיצוני רגיל. |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הפעלה מחדש של המחשב על כיבוי ... | CODMW | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 5 נובמבר 2009 11:39 |
| המחשב מחדש בכוחות עצמה. | andrewanimation | כללי חומרה צ 'אט | 22 | 4 אוקטובר 2009 08:37 |
| מרגיז BSODs / מחדש | Axegrinder | מערכות ההפעלה Windows | 2 | -12 במאי 2008 12:33 |
| מפעיל מחדש אקראית (בבקשה לעזור) | zaze | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 21st ינואר 2008 13:08 |
| לפי עצמה מחדש (פעם אחת עד כה) ו BSOD | buchanan | כללי חומרה צ 'אט | 14 | 2 ספטמבר 2007 17:35 |
| שרשרת כלים | |
| |