![]() |
|
| |||
| |||
| Can anyone help me? Running AMD 2800 ATHLON par GIGABYTE 7N400 PRO 2 BOARD PATA HITACHI DRIVE 160 G + 2 Opticals un Floppy Ļoti purva standarta XP - līdz dienai + Office 2003 + Norton 2006 + Adaware Nē spēļu - tikai sērfot un mājas adresi. Ik pāris nedēļas - tā vienkārši atkal sākas - nav ziņu, nekas - un, kad tas tikko slēguši - atstājot jauda apgaismojumu. Iestatīti jauda on / off - strādāja OK. Mains rezultātā mainījušās - visi OK CPU temp ziņojumus, kā 58 Deg - visi ventilatori darbojas naudas sodu - no putekļiem. Reizēm get "čirkstēšana" no kuģa valoda - nekas nenotiek. Nekad nav pārāk clocked - nav zināms, kā. Vai kāds ieteikt iemesls - CPU / MBOARD / PSU? Pateicība Derek |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Varētu būt vairākas lietas.
Vienkāršākais vienam izmēģināt ir, ja jums ir divas kartes no RAM PC. Izņemiet vienu un paskatīties, vai tas atkal, ja tas swap uz otru un testu vēlreiz. RAM parasti ir aparatūras vaininieks, kad runa ir par izlases kļūdas. Ja šī nav es do logu remonts. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Paldies - tas ir lēts Ideja - jā man ir 2 256 sticks |
|
| |||
| |||
| Mine tas, ka dažkārt, bet tas parasti izraisa Windows lejupielādēt sava veida. Could that be problēmu / jautājumu? |
|
| |||
| |||
| I allways galu galā dara sloksne-re-format un re-load ik pēc 2 gadiem - Jums varētu būt taisnība. Tās allways šķiet tik ātri un stabili, kad pirmo reizi izveidot viņiem - tad tas viss lejup Pateicība |
|
| |||
| |||
| Quote:
Yup, man tā ik gadu vismaz. |
|
| |||
| |||
| Dave - ir samainīti atmiņa - es atcerējos, man bija 2 citi spieķi ar "rezerves", comp - tik tālu - tik labi - ziņos Thanks Derek |
|
| |||
| |||
| Labi, ļaujiet man zināt, kā jums tālāk. |
|
| |||
| |||
| "Nospiežot" cietais disks ir bojātu cieto disku, tie atsākt savas biežāk kā laiks iet. Ja tas ir gadījumā, jums ir iespējams nomainīt cieto disku, cerams, tas vēl ir garantija, bet citādi tie ir lēti anyway, tikai iegūt pareizais variants, un, kā sīkumi uz diska, var kopēt to jauno disku ja Jums ir Spogulis Array setup (2x cietie diski atspoguļo otru), vai arī jums būs pārinstalēt no nulles, un saglabāt uz vecā diska saturu uz ārējo back-up, vai arī jums nāksies vērsties kļūdains iedzīt ārējo sevi ($ 15 par nepieciešamas iekārtas off eBay), un savienojiet to ar jaunu cieto disku kā ārējo un kopēt visu, ko vēlaties tikpat viegli kā ar parastu ārējo. |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Bookmarks |