![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môže mi niekto pomoct? Spustenie AMD Athlon 2800 na GIGABYTE 7N400 PRE 2 PALUBE PATA HITACHI DRIVE 160 G + 2 Opticals a Floppy Veľmi zabořit normu XP - aktuálne + Office 2003 + Norton 2006 + Adaware Nie hra - len surfovať a domáce kancelárie. Každých pár týždňov - to prostě znovu-spustenie - žiadna správa, nič - a raz to jednoducho vypnúť - opúšťajúcemu moc svieti. Cyklom moc zapnuté / vypnuté - pracoval OK. Síťová šňůra meniť - všetko OK CPU temp správy 58 deg - všetky ventilátory beží pokuty - žiadny prach. Občas si "cvrkot" z palubného reproduktora - nič sa nedeje. Nikdy nad-stopovania - by nevedeli ako. Môže niekto odporučiť príčina - CPU / MBOARD / PSU? Vďaka Derek |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| By mohlo byť mnoho vecí.
Najjednoduchšie jeden pokúsiť sa, ak máte dve palice RAM v PC. Vyberte jednu a zistiť, či je to opäť, ak k nemu swap na ostatných a test zopakujte. RAM je obvykle hardvérové vinníka, ak ide o náhodných chýb. V prípade, že zlyhá bych vykonať opravu okien. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Vďaka - to je lacný nápad - áno mám 2 256 klíčenky |
|
| |||
| |||
| Baňa sa, že občas, ale je to spravidla spôsobené systémom Windows sťahovanie nejaký. Mohol by to byť problém / tému? |
|
| |||
| |||
| I allways skončiť robí pásek-re-formy a re-zaťaženie každé 2 roky - mohli by ste byť správne. Sú allways zdá tak rýchle a stabilné, keď prvý z nich - potom je to z kopca Vďaka |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Jo, robím to každý rok najmenej. |
|
| |||
| |||
| Dave - sa premenili v pamäti - jsem si vzpomněl jsem 2 iné hole v "náhradné" comp - zatiaľ - tak dobre - bude podávať správy Vďaka Derek |
|
| |||
| |||
| OK, daj mi vedieť, ako sa dostať ďalej. |
|
| |||
| |||
| "Kliknutím" pevný disk je chybný pevný disk, sa znovu na vlastné častejšie časom. Je-li tomu tak, mali by ste asi vymeniť pevný disk, dúfajme, že to je ešte v záruke, ale inak sú to lacné rovnako, len si správne, a ako na materiály na disku, môžete skopírovať do nového disku ak máte nastavenie Mirror Array (2x pevné disky zrkadlenie seba), inak budete musieť znova od nuly, a uložiť obsah starého disku na externé back-up, inak budete musieť obrátiť chybný disk do externého seba ($ 15 za potrebné vybavenie z eBay) a pripojte sa do nového pevného disku ako externý a kopírovať to, čo chcete rovnako jednoducho ako s bežným externým. |
|
| |||
| |||
| |