![]() |
|
| |||
| |||
| Kimse bana yardımcı olabilir misiniz? Bir GIGABYTE 7N400 PRO 2 TAHTASI bir AMD Athlon 2800 Çalıştırma PATA HITACHI DRIVE 160 G + 2 Opticals ve Disket Çok standart XP - güncel + Office 2003 + Norton 2006 + Adaware batak Hayır oyun - sadece sörf ve ev ofisi. Her hafta çift - sadece yeniden başlar - hiçbir mesajı yok - ve bir kez sadece kapatmaya - üzerindeki güç ışığı ayrılıyorum. / Kapalı güç cycled - Tamam çalıştı. Şebeke değiştirildi kurşun - Tüm Tamam 58 derece olarak CPU ısı raporları - tüm fanlar iyi çalışıyor - hiçbir toz. Bazen "pano üzerinde hoparlör - hiç bir" cıvıldamak almak olur. Asla fazla clocked - nasıl bilemeyiz. Herkes bir neden önerebilirsiniz - CPU / MBOARD / PSU? Teşekkürler Derek |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Şeylerin bir sayı olabilir.
Eğer bilgisayarınızdaki RAM iki sopa var bir denemek için kolay olduğunu. Bir bakın Kaldır eğer bu tekrar, eğer diğer ve test tekrar takas yapar. RAM normal rasgele hataları söz konusu donanım suçlu olduğunu. Eğer bu bir pencere tamir yapardın başarısız olur. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Teşekkür ederiz - ucuz Fikir that - evet ben 2 256 sopa var |
|
| |||
| |||
| Maden ki bazen, ancak genellikle bir tür bir Windows yükleme nedeniyle's yapar. Bu sorunun / sorun olabilir mi? |
|
| |||
| |||
| Şerit yapıyor kadar ben allways sonu yeniden biçimlendirmek ve yeniden her 2 yıl yük - Sen de doğru olabilir. Onlar allways gibi çok hızlı ve önce onları inşa istikrarlı - daha sonra tüm iniş's Teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Evet, ben en azından her yıl yapmak. |
|
| |||
| |||
| Dave - Hafıza takas var - Ben bir "yedek" Zorunlu - şimdiye kadar - çok iyi - Geri rapor 2 diğer sopa vardı hatırladım Teşekkürler Derek |
|
| |||
| |||
| Tamam, bana nasıl başlamak bildirin. |
|
| |||
| |||
| Olarak zaman gider Bir "tıklayarak" sabit sürücü hatalı bir sabit sürücü, kendi daha sık yeniden başlatın. Eğer öyleyse, muhtemelen, umarım hala garanti kapsamında ama başka türlü onlar ucuz zaten, adil ve doğru bir olsun, sürücüde şeyler gelince, size yeni sürücüye kopyalayabilirsiniz sabit diski değiştirmeniz gerekir Eğer, bir Ayna Array kurulumu (2x sabit diskler yansıtma birbirlerine) veya başka sıfırdan yeniden yüklemeniz gerekir ve harici yedekleme veya başka üzerine size çevirmeniz gerekecek eski sürücünün içeriğini kaydetmek eBay kapalı gerekli ekipman için harici kendinizi ($ 15 içine hatalı sürücü) ve bir dış ve kopyalama şey sen kadar kolay normal bir harici ile istediğiniz gibi yeni bir sabit sürücüye bağlayın. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|