![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Чи можна мені допомогти? Запуск AMD ATHLON 2800 на GIGABYTE 7N400 PRO 2 РАДА HITACHI PATA місткістю 160 G + 2 Opticals та дискети Дуже болото стандартна XP - до дати + Office 2003 + Нортон 2006 + Adaware Немає ігор - тільки з пошуку і домашнього офісу. Кожні два тижні - вона просто повторно починається - жодних повідомлень, нічого - і тільки після її закриття - залишити владу світло. Циклічності Power On / Off - працює ОК. Кабель живлення змінилася - все ОК CPU Temp доповіді, а 58 Deg - всіх любителів працює чудово - без пилу. Іноді отримати "щебечуть" з ораторів на борту - нічого не відбувається. Ніколи на підвищеній тактовою частотою - не знаю як. Хто-небудь може запропонувати причина - CPU / MBOARD / БП? Спасибо Дерек |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може бути кілька речей.
Самий простий, щоб спробувати це якщо у вас є дві палиці пам'яті в ПК. Видаліть одне й подивитися, якщо він робить це знову, якщо вона підкачки на інший і спробуйте ще раз. RAM, як правило, апаратні винуватця коли мова йде про випадкових збоїв. Якщо це не зроблю вікна ремонт. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Спасибі - Thats дешевих Ідея - так я палички 2 256 |
|
| |||
| |||
| Mine чи це, що час від часу, але воно зазвичай це пов'язано з завантаження Windows какой-то. Чи може це бути проблема / питання? |
|
| |||
| |||
| Я завжди в кінцевому підсумку робить Газа-ре-форми і Re-Load кожні 2 роки - ви можете опинитися праві. Вони Allways здається таким швидким і стабільним при першій їх робити - то це кінець світу Спасибо |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Ага, я роблю це кожного року по крайней мере. |
|
| |||
| |||
| Dave - помінялися пам'яті - я пам'ятав, я ще 2 палиці в "вільне" Комп - поки ще - так добре - будуть звітувати Завдяки Дерек |
|
| |||
| |||
| Добре, дайте мені знати, як ви отримаєте далі. |
|
| |||
| |||
| "Клацнувши" жорсткого диска несправного жорсткого диска, вони перезавантаження їх власних більш часто, як проходить час. Якщо це так, то ймовірно, замінити жорсткий диск, ми сподіваємося, він все ще по гарантії, але в іншому випадку вони однаково дешево, просто отримати правильне, і, як і для матеріалу на диску, ви можете скопіювати його на новий диск Якщо у вас є налаштування дзеркал Array (2x віддзеркалення жорстких дисків один з одним), або вам доведеться перевстановити з нуля, і зберегти вміст старого диска на зовнішні резервні, інакше вам доведеться повернути несправного диска в себе зовнішні ($ 15 за необхідності вимикання пристрою eBay) і підключити його на новий жорсткий диск як зовнішнє і скопіювати все, що ви хочете так само легко, як з нормальним зовнішнім. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Комп'ютер перезавантажується під час завершення роботи ... | CODMW | Операційні системи Windows | 1 | 5 листопада 2009 11:39 |
| Перезавантаження комп'ютера саме по собі. | andrewanimation | Генеральний обладнання чат | 22 | 4 жовтня 2009 08:37 |
| Annoying BSODs / перезавантаження | Axegrinder | Операційні системи Windows | 2 | 12 травня 2008 12:33 |
| Випадкові Перезавантажуємо (прохання допомогти) | zaze | Генеральний обладнання чат | 1 | 21 січня 2008 13:08 |
| Перезавантажується сама по собі (один раз до сих пор) і BSOD | Бьюкенен | Генеральний обладнання чат | 14 | 2 вересня 2007 17:35 |
| Різьба Інструменти | |
| |