![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Никой от моите неща е овърклокнат, но аз имам Q6600, 2GB DDR2 800MHz PC6400 RAM, както и 8600GTS (512MB памет 2Ghz Часовник spped) GFX карта.
Наистина трябва да бъде получаване повече от около 6k 3D марки? Знам, че това не е най-добрият и ще бъде по-добре, ако OC'd - но sureley, че е повече от това? Том EDIT: О да - Това е основната версия на 3D Марк и го прави боклук на CPU 1 и 2 теста - Само около 1 - 2 FPS! Моята система: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих си 3DMark е доста GPU зависи и 8600GTS, не е точно мега Spec.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, това е много интензивна графика, Atleast този какво открих, когато аз го направих. Малко извън темата, но как да Ою намират самите резултат кога ти тичам то? Трябва ли да купите програмата, за да го намерите?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За боклука на тестове CPU е нормално. Моят OC'd E6400 получава около 1FPS, и дори 8xxx и Quads не правя много по-добре. Ако публикувате вашия процесор резултат само, че може да помогне, но това е вероятно само за да бъде вашата видеокарта.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| На Коледа времето щях да получите 8800GTX. Тогава забелязах, че на 8800GTS и GT са били на пазара. Реших да чакам. Аз съм още текат, 2x X1950Pro в кръстосан огън и може да работи Crysis глоба. На средата на Павета несъмнено и само на относително ниски пресъдено, но сладки работи на около 20-30fps. Аз в момента се около 9-10k на 3D марки, които до 06 да получа ме лепкава пръст от джоба си част и с някои твърд пари ще са достатъчни. Аз смята, че 8800GTS ще бъде на 1 крайна сметка аз отивам за, но аз съм просто виси на ...... ATI човек и всички ............. |
|
| |||
| |||
| Не се опитвам да HJ, но може някой да ми каже средно марка за средно 3GHz състав компютър? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Както Ethernet контролер и PCI модем има жълт въпросителен знак | fr33lancer | Windows операционни системи | 1 | 26 май 2009 г. 08:55 |
| Windows Vista Опитът Индекс рейтинг | Poeticsoul44 | Windows операционни системи | 12 | 1-во Feb 2009 15:02 |
| Лаптоп, £ 300 марки | mrdaveyk | Общи Хардуер Чат | 3 | 4 февруари 2008 08:59 |
| 3D марки от 2001 | ghbnic | Общи Софтуер Чат | 2 | 3 Дек 2007 19:43 |
| Sony VAIO е боклук! | curlysmith | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 23rd Oct 2007 12:45 |
| Нишка Инструменти | |
| |