![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žádná z mých věcí je přetaktována, ale já mám Q6600, 2GB DDR2 800MHz PC6400 RAM a 8600GTS (512MB Memory 2GHz Clock spped) GFX karta.
Určitě bych měl dostat víc, než kolem 6k 3d značky? Vím, že to není nejlepší a bylo by lepší, kdyby OC'd - sureley, ale to je více, než je? Tom EDIT: O jo - to je základní verze 3D Mark a to se odpadky na CPU 1 a 2 testy - Jen asi 1 - 2 FPS! Můj systém: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych si představit, 3DMark, je do jisté míry závislá, a GPU 8600GTS není přesně mega spec.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano, to je velmi náročné grafické, aspoň to je to, co jsem našel, když jsem to udělal. Jen trochu mimo téma, ale jak to Oyu najít aktuální skóre, když ho spustíte? Musíte si koupit program najít?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Odpadky na testy procesoru je normální. Moje OC'd E6400 dostane asi 1FPS, a dokonce i 8xxx a čtyřlůžkové pokoje nemají dělat mnohem lépe. Pokud jste post váš procesor skóre sám, že by mohlo pomoci, ale je pravděpodobné, jen aby se grafickou kartu.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| O Vánocích, kdy jsem se chystal získat 8800GTX. Pak jsem si všiml, že 8800GTS a GT byly na trhu. Rozhodl jsem se počkat. Jsem stále běží 2x X1950PRO v přestřelce a může běžet Crysis v pořádku. Na střední dlažební kostky a sice pouze na poměrně nízké rozlišení, ale běží sladké při teplotě asi 20-30fps. I v současné době dostat kolem 9-10k na 3D Mark 06, které, dokud mi otisky prstů z kapsy a část s některými pokladní hotovost bude stačit. Mě si myslí, že 8800GT bude 1 Nakonec jsem jít, ale já jsem prostě visí na ...... ATI člověk a všichni ............. |
|
| |||
| |||
| Nesnažím se HJ, ale mohl by mi někdo říct, průměrná známka pro průměrného 3GHz ks akcií? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Oba Ethernet Controller a PCI Modem má žlutý otazník | fr33lancer | Operační systémy Windows | 1 | 26. května 2009 08:55 |
| Windows Vista Zkušenosti Obsah Skóre | Poeticsoul44 | Operační systémy Windows | 12 | 1. února 2009 15:02 |
| Laptop, 300 liber značka | mrdaveyk | Obecné Hardware Chat | 3 | 4. února 2008 08:59 |
| 3d známka 2001 se | ghbnic | Obecné Software Chat | 2 | 3. prosince 2007 19:43 |
| Sony Vaio je nesmysl! | curlysmith | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 23. října 2007 12:45 |
| Thread Nástroje | |
| |