![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν πράγματα μου είναι overclocked, αλλά έχω μια Q6600, 2GB DDR2 800MHz RAM PC6400, και ένα 8600GTS (512MB Memory 2GHZ Ρολόι spped) GFX κάρτα.
Σίγουρα θα πρέπει να είναι όλο και πιο κοντά από ό, τι 6k 3d σήματα; Ξέρω ότι δεν είναι το καλύτερο και θα ήταν καλύτερα αν OC'd - sureley αλλά είναι περισσότερο από αυτό; Tom EDIT: O Ναι - Είναι η βασική έκδοση του 3d Mark και κάνει σκουπίδια στην CPU 1 και 2 δοκιμές - Μόνο περίπου 1 με 2 FPS! Το σύστημά μου: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είχα φανταστεί 3DMark είναι αρκετά GPU εξαρτάται και ένα 8600GTS δεν είναι ακριβώς μέγα spec.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yea, είναι πολύ γραφική εντατική, atleast thats τι βρήκα όταν το έκανα. Λίγο εκτός θέματος, αλλά πώς oyu βρείτε το πραγματικό φιλοξενούμενων όταν το τρέξετε; Θέλετε να αγοράσετε το πρόγραμμα για να το βρείτε;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σκουπίδια στις δοκιμές της CPU είναι φυσιολογικό. OC'd E6400 μου παίρνει περίπου 1FPS, και ακόμη και η 8xxx και τετράκλινα δεν κάνουν πολύ καλύτερα. Εάν μετά την CPU το σκορ σου και μόνο, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν, αλλά είναι πιθανό να είναι ακριβώς κάρτα γραφικών σας.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Τα Χριστούγεννα φορά που επρόκειτο να λάβει 8800GTX. Στη συνέχεια παρατήρησε ότι η 8800GTS και GT κυκλοφορούσαν στην αγορά. Έχω αποφασίσει να περιμένω. Είμαι τρέχει ακόμα 2x X1950pro σε διασταυρούμενα πυρά και μπορεί να τρέξει Crysis πρόστιμο. Για τα μέσα τους κυβόλιθους, βεβαίως, και μόνο σε ένα σχετικά χαμηλό res αλλά τρέχει γλυκό σε περίπου 20-30fps. Η στιγμή get around 9-10k για 3D σήμα μέχρι τις 06 που έχω μου κολλώδη δάχτυλα από την τσέπη και το μέρος μου με κάποια σκληρά μετρητά θα είναι αρκετό. Μου σκέφτεται η 8800GTS θα είναι το 1 Ι τελικά πάμε για αλλά είμαι μόνο κρέμονται στις ...... ATI άνθρωπο και όλα ............. |
|
| |||
| |||
| Δεν προσπαθεί να HJ, αλλά θα μπορούσε κάποιος να μου πει τη μέση βαθμολογία για ένα μέσο 3GHz pc απόθεμα; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τόσο ο ελεγκτής Ethernet PCI Modem και έχει ένα κίτρινο ερωτηματικό | fr33lancer | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 26η Μαΐου 2009 08:55 |
| Η εμπειρία των Windows Vista Δείκτης Αποτέλεσμα | Poeticsoul44 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 12 | 1 Φεβ 2009 15:02 |
| Laptop, £ 300 σήμα | mrdaveyk | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 4 Φεβ 2008 08:59 |
| 3δ σήμα 2001 se | ghbnic | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 3η Δεκ. 2007 19:43 |
| Sony Vaio είναι ανοησίες! | curlysmith | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 23 Οκτ 2007 12:45 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |