![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nitko od mojih stvari je overclockane, ali imam Q6600, 2GB DDR2 800MHz PC6400 RAM, i 8600GTS (512MB Memory Clock 2GHz spped) GFX kartica.
Sigurno sam trebao dobiti više od oko 6k 3d oznake? JA znati svoj 'ne i najbolje bi bilo bolje ako OC'd - sureley ali to je više od toga? Tom EDIT: O yeah - To je osnovna verzija 3D Mark i to radi gluposti na CPU testovima 1 i 2 - Samo oko 1 do 2 FPS! My System: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja bih zamisliti 3DMark je prilično GPU zavisne i 8600GTS nije točno mega spec..
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, to je grafički vrlo intenzivna, atleast taj što sam pronašao kad sam to učinio. Dovoljno je malo off topic, ali kako Oyu pronaći stvarni rezultat našto te trčanje? Da li je potrebno kupiti program kako ga naći?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Glupost na CPU testovima je normalno. Moj OC'd E6400 dobiva oko 1FPS, pa čak i 8XXX četvorci nemoj puno bolje. Ako tvoj post CPU rezultat same, da bi mogli pomoći, ali to je vjerojatno samo da bude vaša grafička kartica.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| U božićno vrijeme Sam bio idući u primiti 8800GTX. Zatim sam primjetio da 8800GTS i GT su bili na tržištu. Ja sam odlučio pričekati. Ja sam pa ipak trčanje 2x X1950pro u Crossfire i mogu pokrenuti Crysis fino. Na sredinom kocke doduše, samo na relativno niskim res ali slatko radi na oko 20-30fps. Ja trenutno dobiti oko 9-10k na 3D marku 06 što dok se ne mi "Sticky Fingers" iz mog džepa i dio s nekim hard novčani će dovoljan. Me misli 8800GTS će biti 1 I na kraju ići za, ali ja sam samo visi na ...... ATI čovjeka i sve ............. |
|
| |||
| |||
| Nije težak za HJ, ali bi mogao netko reći mene prosječna oznaka za prosječno 3GHz stock pc? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Oba Ethernet Controller i PCI Modem ima žute upitnik | fr33lancer | Windows Operating Systems | 1 | 26. svibanj 2009 08:55 |
| Windows Vidik Iskustvo Kazalo Ocjena | Poeticsoul44 | Windows Operating Systems | 12 | 1. veljača 2009 15:02 |
| Laptop, £ 300 marka | mrdaveyk | General Hardware Chat | 3 | 4. veljača 2008 08:59 |
| 3d mark 2001 se | ghbnic | Općenito Software Chat | 2 | 3. prosinac 2007 19:43 |
| Sony Vaio je smeće! | curlysmith | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 23. listopad 2007 12:45 |
| Thread Tools | |
| |